Bildirim
Rc Carıma Yardım Edinn
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Rc Karıma Diye Okudum -
www.technomodel.com -www.topmodels.com -www.rcpano.com belki bu sitelere bulursun dostum -
Uğraşma böyle hobbshoplarla. Adam gibi git karaköye, orda envayi çeşit pil imal eden dükkanlar var. Söyle istediğin değerlerde yapsınlar sana. Adres istersen pm at vereyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uniprof
Uğraşma böyle hobbshoplarla. Adam gibi git karaköye, orda envayi çeşit pil imal eden dükkanlar var. Söyle istediğin değerlerde yapsınlar sana. Adres istersen pm at vereyim.
Yapıp Kargoyla Gönderemezler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: klima5505
www.technomodel.com -www.topmodels.com -www.rcpano.com belki bu sitelere bulursun dostum
Baktım Sitelere Yok ama SAOL YİNEDE :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ordu521
quote:
Uğraşma böyle hobbshoplarla. Adam gibi git karaköye, orda envayi çeşit pil imal eden dükkanlar var. Söyle istediğin değerlerde yapsınlar sana. Adres istersen pm at vereyim.
Yapıp Kargoyla Gönderemezler mi?
Uğraşacaklarını sanmıyorum.. İstanbulda değil misin yoksa? Eğer öyleyse telefon vereyim aç sor belkide kargoya verirler.. -
quote:
quote:
quote:
Uğraşacaklarını sanmıyorum.. İstanbulda değil misin yoksa? Eğer öyleyse telefon vereyim aç sor belkide kargoya verirler..
telefon ver ist deilm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordu521 -- 10 Eylül 2011; 12:10:21 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Uğraşacaklarını sanmıyorum.. İstanbulda değil misin yoksa? Eğer öyleyse telefon vereyim aç sor belkide kargoya verirler..
telefon ver ist deilm
Burda paylaşayım diğer arkadaşlarda faydalansınlar..
0212 251 15 85
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
telefon ver ist deilm
Burda paylaşayım diğer arkadaşlarda faydalansınlar..
0212 251 15 85
Saoll Bir Ara Aricam :)
-
Aynı bir soruda burda var kardesım. Fırçasız motor ve drift devresi takacam.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-100-dodge-challenger-7-2v-pro-rodz-spinner-58283002/detay/
Bu aracı almayı düşünüyorum ama bu konularda acemiyim.Max 25 35 km hız yapıyormus.
1)Motor ve drift devresi takılabilirmi ve nasıl bir potansiyel olur?
2)Drift aracı için 25 km hız yeterlimidir?
Acemi olmadugum için suanda fazla para vermek istemiyorum. peki bunları yapabilirmiyim yardım
-
quote:
Orijinalden alıntı: hp6778
Aynı bir soruda burda var kardesım. Fırçasız motor ve drift devresi takacam.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-100-dodge-challenger-7-2v-pro-rodz-spinner-58283002/detay/
Bu aracı almayı düşünüyorum ama bu konularda acemiyim.Max 25 35 km hız yapıyormus.
1)Motor ve drift devresi takılabilirmi ve nasıl bir potansiyel olur?
2)Drift aracı için 25 km hız yeterlimidir?
Acemi olmadugum için suanda fazla para vermek istemiyorum. peki bunları yapabilirmiyim yardım
Bunlarla uğraşmayın, oyuncağa yatırım yapmayın bana sorarsanız. 25-30km az bir sürat. Bütçenizi biraz daha yükselterek gerçek bir ''RC'' alabilirsiniz.
Ayrıca motor ve drift devresi dediğiniz şeyi tam olarak anlamadım ama, brushless tipi birşey takarsanız aracın yürüyeni kaldırmaz, yön servosu yetersiz kalabilir. Ayrıca ESC almalısınız, ayrıyeten takacağınız yeni motor için motor mount uydurmanız gerek. Bunlar gereksiz uğraşa girer. Hiç girmeyin. 75 liralık araca, kendi fiyatından daha fazla yatırım yapmış olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 10 Eylül 2011; 19:45:20 >
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-2-adet-1yil-garanti-rc-turbo-110-olcekli-uk-spor-yaris-serisi-58314796/detay/ peki bunun üzerinde oynanabilirmi?
bilgilerin için tks gkhn_6767@hotmail.com eklersen cok memnun olurum istedigim tür aracda neler lasım bilmek istiyorum... -
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-2-adet-1yil-garanti-rc-turbo-110-olcekli-uk-spor-yaris-serisi-58314796/detay/ peki bunun üzerinde oynanabilirmi?
bilgilerin için tks gkhn_6767@hotmail.com eklersen cok memnun olurum istedigim tür aracda neler lasım bilmek istiyorum...
Bakınız, bunlar üzerinde el emeğiniz varsa gayet güzel oynayabilirsiniz ancak, bu tür oyuncaklara para yatırmamanızı öneriyorum. Bütçenizi 250-300 gibi bir fiyata çekebilirseniz size 2. el kaliteli ve yedekleri bol bulunan bir model bulabiliriz. Bu tür araçları alacaksınız, belki sizi tatmin edecek ama modlama işini kendi eliniz dışında yapamayacaksınız. Eğer, güzel bir model alırsanız, mod parçalarını verdiğiniz linkteki sitede bile bulabiliriz. Hatta e10 gibi bir araç alırsanız, aracı tümden alüminyum yapabilirsiniz. Bu araçları modifiye parçaları boldur ve aracı geliştirmek gayet zevklidir.
-
acemi oldugum için fazla para yatırmak istemedim 150 200 tl cıkarabilirim.ama parcaları baglam konusunda bilgim yok bögle bir kaynakta bulamadım Bana önerebileceginiz arac varmıdır? yada aracı yapabilegim resimli olan bir site şase,motor,süspansiyon felan alırım ve ne gereklise -
quote:
acemi oldugum için fazla para yatırmak istemedim 150 200 tl cıkarabilirim.ama parcaları baglam konusunda bilgim yok bögle bir kaynakta bulamadım Bana önerebileceginiz arac varmıdır? yada aracı yapabilegim resimli olan bir site şase,motor,süspansiyon felan alırım ve ne gereklise
TT01 veya HPI e10 a bakın ama 2. el fiyatları dediğim gibi. Acemiler ucuz araç kullanacak diye birşey yok. Bende ilk başladığımda acemiydim ama para biriktirip adam gibi birşey aldım. -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-nissan-skyline-faturasi-dahil-durmakta-58575079/detay/ dedigin arac buna uyuyormu mesela? -
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-nissan-skyline-faturasi-dahil-durmakta-58575079/detay/ dedigin arac buna uyuyormu mesela?
Ne yazıkki..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X