Şimdi Ara

Rc helikopter öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 450 tl ye hangi helikopter önerirsiniz ? yeniyim daha çok askeri türlerden ve yedek parçası olsun istiyorum şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlEAmca -- 25 Temmuz 2012; 14:46:31 >

• 450 tl paran varsa sürünme marketlerde dükkanlarda filan git bulunduğun şehirde mutlaka forum vardır.d&r mağazalarından bulabilirsin.ama sana tavsiyem bu işte yeniysen pahalı gösterişli şeyler alma.önce kendini geliştirmek için ucuzlarına bak 40-50 liralık ürünler var piyasada.onlarla bi uçuşunu yap.sonra profesyonel araçlara yönelirsin.eğer direkt ben pahalısını kalitelisini alacağım diyorsan dediğimi yap al.ama düşürürsen yedek parçası bulunmayabilir.bide tekrardan 200 tl ödemek zorunda kalma.mağdur olursun yani uçuş tecrüben olmadan kullanma pahalı şeyleri parana yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenataberk

450 tl paran varsa sürünme marketlerde dükkanlarda filan git bulunduğun şehirde mutlaka forum vardır.d&r mağazalarından bulabilirsin.ama sana tavsiyem bu işte yeniysen pahalı gösterişli şeyler alma.önce kendini geliştirmek için ucuzlarına bak 40-50 liralık ürünler var piyasada.onlarla bi uçuşunu yap.sonra profesyonel araçlara yönelirsin.eğer direkt ben pahalısını kalitelisini alacağım diyorsan dediğimi yap al.ama düşürürsen yedek parçası bulunmayabilir.bide tekrardan 200 tl ödemek zorunda kalma.mağdur olursun yani uçuş tecrüben olmadan kullanma pahalı şeyleri parana yazık.

Evet yeniyim parçası olan bir heli alırım 100 tl civarı onla alışıp daa iyi bir heliye geçerim o zaman..
  • Wl v911 i önerebilirim ben kullanıyorum çok kaliteli ve sağlam bir heli ayrıca son derece stabil türkiyede fiyatı 150tl civarında yurtdışı fiyatı 40 dolar civarı.6 kanallara geçmeden önce yön kavramı ve helilerin mantığını çözmek için son derece iyi bir model.Boyutuna bakmayın öyle piyasadaki dev heli diye satılan oyuncaklardan değil tamamen model bir heli ayrıca yedek parçasınıda bolca bulabilirsin
  • Bu arada 450 gibi bir fiyat gözden çıkarmışsınız ama bu acemilikle o 450 nin size masrafı 4500 leri bulabilir :) Oyüzden dediğim modeli alın yanında birde simulatör kumanda ve simulatör alıp pc nizde çalışın.Heli işi gerçekten masraflı bir iş o yüzden bu dediklerimi yapanız şart.Bu sırada da isterseniz 450 sınıfı bir heli alıp yavaş yavaş toplayabilirsiniz.450 sınıfında önerebileceğim markalarda 1.trex 2.tarot 3.Hk 4.Copterx gibi birçok model var ama yaklaşık olarak sıralama bu.Ve kesinlikle liste başı trex
  • Arkadaşım eğer kalıcı olarak öğrenmek isteyipte daha sonra pro olarak devam edeceksen ona göre bir yol çizmelisin kendine.Eğer hiç kullanmadıysan (kumandaya hakim değilsen) önce thk dan simulator alıp,bilgisayarına kurmalı ve biraz çalışmalısın.ek olarak 4 kanallı co-axial bir model seçip elini alıştırmalısın.Ve hemen arkasından (ki ben öyle yaptım) Walkera cb180 fp heli alabilirsin.45 derece fixpatch bir heliki co-axial kadar dengeli ve kolay.bunda sökme takma elin alışır;)bu arada helikopter işi zor dur,kırım Uçaktan fazla olur,dolayısı ile masrafta fazla olur.
    kısacası bende walkera cb180Q ve nine eagles solo pro 2 aldım.Hatta bir sonraki 450 size pro helikopterimide aldım,oda thunder tiger v325 ;)ama sanırım o yetenek yok bende onu satacağım;)
    neyse benim tavsiyem bu şekildedir.Eğer r/c dünyasına girecek isen hobbyrc siteleri var;)google dan aratıp bulursun,tüm detaylar o sitelerde var;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.