Şimdi Ara

RC Helikopterden anlayan varsa Lürfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar resimde gösterdiğim helikopteri internetten aldım , 4 CH lı normalde önceden helikopter sürmüşlüğüm var . Bu kumandasında kanal alayarları falan varmı ?
    Helikopter havada iken sağsola kayıyor kendi kendine 300-500 hesabı bunu nasıl ayarlıyacagız . 400 tl ' ye aldım arkadaslar param boşa gidicek gibi aklımda bi his var lütfen bilen yardım etsin .
     RC Helikopterden anlayan varsa Lürfen Yardım RC Helikopterden anlayan varsa Lürfen Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurr33 -- 28 Aralık 2014; 20:25:15 >

• onun üstünde minik tuşlar var onlarla yapıcaksın..
  • benim bi ara vardı böyle uçağım ağaca takılmıştı ama benimkisi elinlen ipi çeikyordun uçak uçuyodu düşerken yakalıyodun
  • Onda trimmer ayarı olması lazım arka pervanenin hızını ayarlamana yarıyor. Kumanda da göremedim ama 4 kanallılarda olması gerekiyor.
  • Bendede vardı benzeri 130 liraya almıştım havada naptıysam hep sağa sola gitti. Bağlantısı koptu kontrol edemedim gidebildiği kadar yükseğe çıktı kontrolü kaybettiğim için şarjı bitince aşşağı düştü ayak takımı kırıldı. Kısaca epey pratik gerekiyor gibi. Ayrıca benimki 27 herztz. 20 metre falan kontrol ediyordu galiba. Snnki 2.7 veya 2.8 ise bağlantı kopma sorununolmaz
  • Vice cityde az çektirmedi bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nasıl yapcam bunu bussuru tus var kumandanın üstünde cok ugrastırıyor bu ya bide flybarsız bunu iyicene çözmek lazım
  • rot balans yaptırman lazım
  • Baska bişikastettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurr33 -- 28 Aralık 2014; 21:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr33

o nedir nerden yaptırcam ? ?

Aboooov efsane replik geliyor gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum trimmer ayarı analog joystiğin altındaki siyah ayarlama tuşu oluyor.

Helikopter durduğu yerde sağa dönüyosa : soldaki joystiğin altındakini sola bas bi kaç kez. Sağa dönüyosa sola bas.
    Eğer sağa yatma eğilimindeyse : sağdaki joystiğin altındakini sola bas bi kaç kez. Solaysa sağa yap.

Bunlar yeterli olmazsa helikopterin kabuğunu çıkarıp ufak tornavidayla ayar yeri var gyrosu onu oynaman lazım ama kumanda ayarı yeterli olur muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

quote:

Orijinalden alıntı: onurr33

o nedir nerden yaptırcam ? ?

Aboooov efsane replik geliyor gibi

gelmiş bile ss alın :D
  • Bende de 4 ch. mini thunder heli var.Benimki de kendi etrafında dönüyor sağa doğru gidiyor filan.Trimmer ayarlarıyla düzeltmeye çalışıyorum ama bir türlü tam ayar olmuyor.Yukarıda arkadaşın dediği gibi gyro ayarları yapmak lazım herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.