Şimdi Ara

RC MODEL ARABALARDAN ANLAYANLAR LÜTFEN YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KARDES BAK SIMDI SPRINT 2 FLUX MU YOKSA DRIFT SPORT FELANMI YHADA MAVERICK STARDA DC EVO BRUSHLESS MI YHANI TORUING SASI SI OLAN BI ARAC OLIRSA DAHA IYI OLUR AMA SAKURA D 3 ALSAM DEMONTE KIT SEKLINDE TOPLAYABILIRMIYIM ACABA DRIFT SASI SI OLAN D3 BANA GUZEL GIBI GELIYO KUMANDA LIPO PIL FELAN ALICAM CANIMIDA BU SIKIYOR SENDE NE VAR KAFAM COK KARISIYORKARISIYOR DOSTUM BANA AKIL VER GUZEL BI ARAC TOPLAYALIM YHA YARDIMCI OL KARDESIM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ct

KARDES BAK SIMDI SPRINT 2 FLUX MU YOKSA DRIFT SPORT FELANMI YHADA MAVERICK STARDA DC EVO BRUSHLESS MI YHANI TORUING SASI SI OLAN BI ARAC OLIRSA DAHA IYI OLUR AMA SAKURA D 3 ALSAM DEMONTE KIT SEKLINDE TOPLAYABILIRMIYIM ACABA DRIFT SASI SI OLAN D3 BANA GUZEL GIBI GELIYO KUMANDA LIPO PIL FELAN ALICAM CANIMIDA BU SIKIYOR SENDE NE VAR KAFAM COK KARISIYORKARISIYOR DOSTUM BANA AKIL VER GUZEL BI ARAC TOPLAYALIM YHA YARDIMCI OL KARDESIM

Bende sakura d3 ve xi sport vardı ikiside oldukça iyi araçlar . Sakura d3 le sadece drift atabilirsin hız yapamazsın çünkü 2 cs oranı var o şasinin. Sakura xi sport ve zero s uygun ve oldukça sağlam touring şaseleridir bunları tavsiye edebilirim . Torunigten canın sıkıldığında zero s in pulleyleriyle oynayıp,lastiklerini değiştirdiğinde prof bir drift aracı olur. Sprint2 flux la dirft sport arasında sadece brushless farkı var paran hangisine yetiyorsa onu al . Hpi e10 ise bu saydığım şaselerle karşılaştırlacak bir araç değil . Demonte kiti toplayamam diye de düşünme oldukça kolay ve neyin nereye takılacağı belli zaten . Hem aracını öğreniyorsun hemde ileride bir sorun olduğunda kolayca takıp sökebiliyorsun . Elektroniklerini de aliexpress, ebay, hobbyking gibi sitelerden alırsın oldukça uyguna kapatmış olursun aracı.

• KARDES SPRINT 2 DRIFT VEYA SPORT ALSAM HIZ YAPIP DRIFT ATABILIRMIYIM
    ACABA BiDE YUKARIDA SAYDIKLARININ ICINDE EN IYISI HANGISI SPRINTMI XI MI ZERO S MI SANADA COK SORUYORUM CUNKI HOC BI BILGIM YOK PARAMI BOSUNA HEBA ETMIYEYIM

• hpi sprint2 ile hem hız hem drift yaparsın . Yukarıda saydığım bütün araçlar eşdeğer hangisini alırsan al üzülmezsin keşke öbürünü alsaydım demezsin . Şimdiden hayırlı olsun .
  • Sagol Hocam Sprint Alicam

• arkadaslar hpi sprint 2 var satilik temiz kumandasiz 850 tl ilgilenen varsa 0546 209 48 02 iletisime gecebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.