Şimdi Ara

RC Tank bakıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Benim yıllardır tanklara olan inanılmaz bir sevgim var.Interette bu makinelerin varligini gordum ve almak istiyorum.Acaba bunlari nerelerde bulabilirim? Onceligim Tiger 1 ve Kingtiger.Ayrica Hilalhobyland de 6 aydir stokta yok siparis falan mi vermemiz gerekiyor oradan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Bende baya zamandır arıyorum. Bazı sitelerde satılan ürünler var ancak marka farkları var. Onlardanda benim almak istediğim marka ve modelde ürün kalmamış. Leopard 2A6 airsoft Heng Long modelini arıyorum. Ancak bir türlü bulamadım Türkiye 'de. Senin istediğin king tiger modeline VsTank airsoft olarak bazı sitelerde rastladım.

Heng Long marka olarak yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

:)
  • Türkiyeden niye alıyosunuz , yurtdışından alın gitsin.
  • Merhaba, Türkiye'de plastik versiyonu 500-600 tl, Almanya'da maksimum o versiyonlar 40-70 euro arası henglong matto mato ve diğer markalar. Full metal versiyonlar var 7 kilo Tiger 1 mesela müthiş, 590 euro. Web sitesi için özelden pm atın yardımcı olurum arkadaşlar bende düşünüyorum para olsa full metal alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde vs pro Leopard 2A6 tank var 250tl bırakırım boncuk atan modeli ilgilenen varsa pm bana ulaşabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.