Şimdi Ara

rc ucak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rc heli veya ucak almak istiyorum ucaklara daha bi ilgi bastı ama ucaklar biraz pahalı geldi

gg de 64 ytl lik bişi buldum bi link atim acemi olarak kullanma için görüşlerinizi yazın lütfen

http://urun.gittigidiyor.com/MUHTESEM-CIFT-MOTORLU-RC-UCAK_W0QQidZZ11492719 bu nasıl bir alettir kötüyse neden kötü iyise neden iyi (acemi için ) yazarsanız süper olur birde ben istanbulda hobby ci magazası arıyorum bilenler söylerse iyi olur herkeze çok teşekkürler saygılar...

• ?? biraz yardım
  • Kesinlikle almanı tavsiye etmem.3 yıldır model uçakla uçuyorum ve başlamak için kesinlikle benzin motorlu bir uçak diyorum.İlk başta yapacağın masraf ağır gelebilir fakat daha sonraları aylık masrafın yaklaşık 5 ytl. gibi rakamlara gelir.
  • benzinlimi ben hayatımda hiç ucak kullanmadımki bu ilkin ilki olacak
  • Bulunduğun yer neresi?
    Elektriklilerin uçuş süresi oldukça kısıtlı olduğu için başlangıçta tavsiye edilmezler.Elektrikli ile başlasan bile linkini verdiğin uçak tam bir oyuncak.Kesinlikle sana modelciliği öğretmez.Şu an yer techizatınla beraber tam bir takımı 700-800 ytl. gibi rakamlara toplayabilirsin.Eğer bulunduğun şehri yazarsan sana ulaşman gereken kişi ve yerleri söyleyebilirim.
  • 700-800 mü bütcem en fazla 100-300 ytl bulundugum yer istanbul
  • Dediğin paraya ne yazıkki iyi bir elektrikli bile alman biraz zor.Bulunduğun yerde irtibata geçeceğin kişi ve telefonu;
    Miraç AKSUGÜR Tlf: 0 535 7170621
    Birde İMUK,PEMUK gibi kulüplerde İstanbul'da bulunmakta.Aslında İstanbul modelci kaynağı denilebilir,İstanbul'un oldukça fazla bir modelci sayısı vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4x4 rc off-road (çocuk için)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.