Şimdi Ara

RCD 510 HAKKINDA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
5
Favori
54.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

500 tl ye rcd 510 turkce var elimde 1 adet aracimdan cıkartıp yerine 939 taktim istiyen warsa werbilirim

Alıntıları Göster
    Merhaba ; 510 un yerine necvox 939 taktığınızı belirtmişsiniz. Aralarındaki farkı bizimle paylaşabilir misiniz? Bir çok yorum var. Kafam iyice karıştı. Bir çok kişi ses kalitesinin ve ekran çözünürlüğünün iyi olmadığını söylüyor. Necvox için siz ne düşünüyorsunuz. Bende bu aralar rcd510 almak niyetindeyim. fakat özellik olarak 939 çok daha üstün fakat gerçekten de ses ve görüntü kalitesi nasıl? tşk.ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

Merhaba ; 510 un yerine necvox 939 taktığınızı belirtmişsiniz. Aralarındaki farkı bizimle paylaşabilir misiniz? Bir çok yorum var. Kafam iyice karıştı. Bir çok kişi ses kalitesinin ve ekran çözünürlüğünün iyi olmadığını söylüyor. Necvox için siz ne düşünüyorsunuz. Bende bu aralar rcd510 almak niyetindeyim. fakat özellik olarak 939 çok daha üstün fakat gerçekten de ses ve görüntü kalitesi nasıl? tşk.ler.

Abicim

Öncelikle NECVOX çin malı bir ürün RCD510 alman malı bir ürün

RCD510 Radyo cekimi süperdir tuneri cok güclüdür NECVOX un okadar kaliteli değildir ama genelde iyi ceker deniz seviyesinde cızırdanmalar başlar fakat

NECVOX da Navigasyon TV DVD VCD Mp3 Bluetooth 800x480 Cözünürlük Gerivites kamerasi araca uyumu orjinal cihaz gibidir fakat

RCD510 da 6 Adet CD mp3 alir changer görevi yapar SD kart okur aracin klima bilgilerini vs vs herşeyi caliştirir Kalite dersen RCD510 Özellik dersen NECVOX

• quote:

quote:

Abicim

Öncelikle NECVOX çin malı bir ürün RCD510 alman malı bir ürün

RCD510 Radyo cekimi süperdir tuneri cok güclüdür NECVOX un okadar kaliteli değildir ama genelde iyi ceker deniz seviyesinde cızırdanmalar başlar fakat

NECVOX da Navigasyon TV DVD VCD Mp3 Bluetooth 800x480 Cözünürlük Gerivites kamerasi araca uyumu orjinal cihaz gibidir fakat

RCD510 da 6 Adet CD mp3 alir changer görevi yapar SD kart okur aracin klima bilgilerini vs vs herşeyi caliştirir Kalite dersen RCD510 Özellik dersen NECVOX

Alıntıları Göster
    Öncelikle cevap için tkş. ederim. Necvox dışında daha iyi önerebileceğin markalar var mı? Cyclone var. demişlerdi. Sorunsuz ve verimli bir tercih yapmak istiyorum. RNS510 seride 1.700-2000 tl arasında, ZENEC tede bu şekilde belirttiğin sorunlar var mı? Servis zenec i öneriyor. Buda biraz ticari bir düşünce sanırım.

• quote:

Öncelikle cevap için tkş. ederim. Necvox dışında daha iyi önerebileceğin markalar var mı? Cyclone var. demişlerdi. Sorunsuz ve verimli bir tercih yapmak istiyorum. RNS510 seride 1.700-2000 tl arasında, ZENEC tede bu şekilde belirttiğin sorunlar var mı? Servis zenec i öneriyor. Buda biraz ticari bir düşünce sanırım.

tekrar selam servis zenec i önerir cünkü zenec servislerle anlaşmiş yurtdişinda 300$ lik bir ürün zenec servisle anlaştigi için herkez zenec ği iyi birşey zannediyor ama yanliyorlar sistemi sürekli cöküyor navigasyon virüs kapiyor sistem devre dişşi oluyor tak cikart tak cikart insan sıkılır

ben size necvoxu öneririm onun fiyatlari esse grup ta 1350 civari ama birde birebir benzeri ayni fabrika ürünü olan navigold var herşeyiyle birebir ayni işlemci hizi grafik entegresi birebir aynı onun fiyatlari daha makul 750-900 arası değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

RCD 510 almayı düşünüyorum.RCD 510 aldığım taktirde,TV ve DVD'den film izleme şansım var mı ?

RNS 510 alsam,2500-3000 TL verdiğimize değer mi ?

RCD 510 da DVD ve TV izleyemezsiniz Bosh markadır 6 cd alır içerisine dokunmatiktir
    RNS 510 da DVD ve TV haricinde Navigasyon özelliğide vardır ve blaupunkt markadır herşey vardır
    2500-3000 tl ye RNS 510 sıfır bulmanız zor ikinci el midir cihaz forumda bir arkadaş RNS 310 cihazı çalınmıştı yenisine servis 3850TL istemiş

yanlışınız var , RNS510 2011 yılına kadar Siemens tarafından üretiliyordu. 2011 yılından sonra Siemens'in bu fabrikasını satın alan Continental tarafından çek cumhuriyetinde üretilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

Orijinalden alıntı: -REVOLUTİON-

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

RCD 510 almayı düşünüyorum.RCD 510 aldığım taktirde,TV ve DVD'den film izleme şansım var mı ?

RNS 510 alsam,2500-3000 TL verdiğimize değer mi ?

RCD 510 da DVD ve TV izleyemezsiniz Bosh markadır 6 cd alır içerisine dokunmatiktir
    RNS 510 da DVD ve TV haricinde Navigasyon özelliğide vardır ve blaupunkt markadır herşey vardır
    2500-3000 tl ye RNS 510 sıfır bulmanız zor ikinci el midir cihaz forumda bir arkadaş RNS 310 cihazı çalınmıştı yenisine servis 3850TL istemiş

yanlışınız var , RNS510 2011 yılına kadar Siemens tarafından üretiliyordu. 2011 yılından sonra Siemens'in bu fabrikasını satın alan Continental tarafından çek cumhuriyetinde üretilmektedir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar RCD 510'da bluetooth ile telefon görüşmesi yapabiliyor muyuz? Birde 2011 kasa seat leon'a uyar mı? Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Arkadaşlar RCD 510'da bluetooth ile telefon görüşmesi yapabiliyor muyuz? Birde 2011 kasa seat leon'a uyar mı? Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar rcd 510 da klima ekrana yansıyor yazmışsınız bende orjinal üstünde rcd510 aldım jetta için ama klımayı göstermiyor bir ayarı varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram840

Arkadaşlar rcd 510 da klima ekrana yansıyor yazmışsınız bende orjinal üstünde rcd510 aldım jetta için ama klımayı göstermiyor bir ayarı varmı acaba

Alıntıları Göster
    Bluetooth kitiniz olmali seat leona çerceve ile uyma ihtimali var

klima bilgileri dijital ise cıkar analog ise cıkmaz
  • quote:

Bluetooth kitiniz olmali seat leona çerceve ile uyma ihtimali var

klima bilgileri dijital ise cıkar analog ise cıkmaz
    arkadaşlar bende zenec 2010 var çokta memnun değilim her özellik olmasına karşın satabilirim rcd 510 almak istiyorum görüşmek isteyen varsa pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: azreften

arkadaşlar bende zenec 2010 var çokta memnun değilim her özellik olmasına karşın satabilirim rcd 510 almak istiyorum görüşmek isteyen varsa pm atsın

Alıntıları Göster
    yahu millet ben size en kaliteli çözümü sunayım kenwood ve sony bu işi çözmüş madem 2500 tl gibi rakamları ödeyebiliyorsunuz bu iki markadan şaşmayın derim zira kalite ve işçilik konusunda ne wv orjinalleri nede diger dandik çin malları eline su dökebilir bilğilerinize
  • Arkadaşlar bizde RCD510 var fakat bu teyip kapalıyken saat çıkıyor bazı videolarda. Ben çok kurcaladım ama bulamadım yapabilen varsa anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metropol33

Arkadaşlar bizde RCD510 var fakat bu teyip kapalıyken saat çıkıyor bazı videolarda. Ben çok kurcaladım ama bulamadım yapabilen varsa anlatabilir mi?
    hekese selamlar..elimde rcd 300 var 2006 jetta comfortline dan çıktı bu teybi rcd 510 ile takas yapmak istiyorum..düşünen ve yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..rcd510 aküyü bitirdiği söyleniyor kontağa bağlatıcam inşallah mantıklı bir takas bulurum gg ve sahibindende 350 ingilizce 400 türkçe fiyatı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: necay

hekese selamlar..elimde rcd 300 var 2006 jetta comfortline dan çıktı bu teybi rcd 510 ile takas yapmak istiyorum..düşünen ve yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..rcd510 aküyü bitirdiği söyleniyor kontağa bağlatıcam inşallah mantıklı bir takas bulurum gg ve sahibindende 350 ingilizce 400 türkçe fiyatı var..

Alıntıları Göster
    rcd 510 elinde olup satmak isteyen varsa alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilim03

rcd 510 elinde olup satmak isteyen varsa alabilirim..

Alıntıları Göster
    Caddy'ye RCD 510 takmak istiyoruz, güzel iki tane hoparlör alsak amfi kullanmadan iş yapar mı acaba? Yoksa kolonları amfi ile desteklemek mi gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Caddy'ye RCD 510 takmak istiyoruz, güzel iki tane hoparlör alsak amfi kullanmadan iş yapar mı acaba? Yoksa kolonları amfi ile desteklemek mi gerekir?

Alıntıları Göster
    2011 model Passattan çıkma, orjinal rcd 510 var...

2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 MODEL PASSAT JETTA CADY GOLF SCİROCCO TİGUAN VE EOS MODELLERE VE
    2010 2011 2012 2013 MODEL POLO VE TRANSPORTER A UYUMLUDUR

direksiyon kumandanıza uyumludur
    kamera bağlanabilir,
    6 adet cd alır içerisine
    sd kart
    dokumatik ekran
    aux çıkışı
    dijital klima ve optik park sensörüne uyumludur,

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1502489_10152901765214921_341938302564181223_n.jpg?oh=b4d62768484f81e584ea31f838f5b208&oe=553AE76F&__gda__=1429910533_38c8b07560cda2ae988c1a6a27a6dbd5

• Arkadaşlar merhaba, elimde 2014 model Tiguan'dan çıkma RCD 510 teyp var, satışa çıkardım almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.

Bir de bu teyp 2000 Model Golf 4'e uyumlu mudur acaba, bilen varsa memnun olacağım gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmdhero

Arkadaşlar merhaba, elimde 2014 model Tiguan'dan çıkma RCD 510 teyp var, satışa çıkardım almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.

Bir de bu teyp 2000 Model Golf 4'e uyumlu mudur acaba, bilen varsa memnun olacağım gerçekten.
    2011 Jetta comfortline üzerindeki cihazın modeli nedir acaba? Parksensörü var? SD karttan mp3 çalıyor.
    Görsel olarak RCD 510 a benziyor.
     RCD 510 HAKKINDA

RCD 510 HAKKINDA

• quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

2011 Jetta comfortline üzerindeki cihazın modeli nedir acaba? Parksensörü var? SD karttan mp3 çalıyor.
    Görsel olarak RCD 510 a benziyor.
     RCD 510 HAKKINDA

RCD 510 HAKKINDA

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=vnxpbBh91I4

www.zenec.com.tr
    Zenec - Touch another World : ZENEC Türkiye
    http://www.zenec.com.tr/urun_Z-E2015.php

beyler yenı 1.2 tsi jettam gelcek 2 haftaya

ğzerındekı rcd 510 u cıkartıp
    yukarıdakı cıhazı takmak ıstıyorum cok ıyı gıbı geldı bana

nen dersınız 2000 tl cıkardgım rcd 510 u da 500 satsam

1500 bu Z-E2015 jettaya cok yakjısmaz mı kı

• RCD 510 satmak isteyen arkadaşlar. Bosch marka rcd 510 Sıfır fiyatı 399Tl. Eğer uygun fiyata satmak isterseniz alabilirim. Bu arada Tecrübe eden arkadaşlar 2011 Polo bmt için uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Akü bitmesinden bahsedilmiş, bu durumu yaşayan biri var mı? Ayrıca arka park sensörü bu cihaza uyumlu hangisidir ve nerden kaç paraya temin edebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR RCD 510 ALINIR. SATAN VARSA PM ATSIN LÜTFEN :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.