Ahhahahah çok komiksin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RDR 1 Tr yama için program gerekiyor. (3. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: herkul5Ahhahahah çok komiksin.
Türkçe yama dileneceğine şuan ingilizce kursuna gitseydin çoğu ingilizden güzel İngilizcen olurdu ama nerde.Türk insanın geninde tembellik vardır.
-
Buradaki arkadaşlar yamalardan maddi gelir beklemedikleri için,ne iban ne site nede uyarı gelebilecek bir olay var.yama mod sitelerinde int aleminde tornet sitelerinde vsvs take 2 ilk önce
Rdr2 yi tornet sitelerinden kaldırtabilsinde.sonra oralardan yamaları belki kaldırtabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda dilenen yok:))
ben türk üm .ana dilim bana yeter de artar.
Dil ögrenmek istege bağlıdır.sen o çok sevdigin ingilizlerle daha da yakınlaş,belki daha ii ing ögrenirsin
Ben artık ücretsiz yama düşmanı da oldum bu forumda.Bu forumdaki işsiz insanlar bir şeyi hak etmiyor artık.Ha ücretli ha ücretsiz oynamak isteyen ingilizce öğrensin hem iş hayatında hem oyun hayatında katkısı olur.İş hayatına girince yabancı biriyle görüşeceksin çevirmene para mı vermek kendin mi konuşmak istersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: herkul5Burda dilenen yok:))
ben türk üm .ana dilim bana yeter de artar.
Dil ögrenmek istege bağlıdır.sen o çok sevdigin ingilizlerle daha da yakınlaş,belki daha ii ing ögrenirsin
İngilizcem bütün oyunların hikayesini anlamama yetecek seviyede var.Kişi önce kendine bakmalı bu hayatta ne başardım sonra milete bakmalı millet ne başardı.
-
Bırak yamayı .şuan tüm tornet sitelerinde oyun mevcut(100belki 200)ilk take 2 ilk önce onları kaldırtabilsinde sonra yamaya gelir sıra
quote:
Orijinalden alıntı: etekgiyen123Türkçe yama dileneceğine şuan ingilizce kursuna gitseydin çoğu ingilizden güzel İngilizcen olurdu ama nerde.Türk insanın geninde tembellik vardır.
Alıntıları Göster''Türkçe yama düşmanı değilim'' aahhahaha ayyynenn. Şu mesajdaki seviyeye gelecek kadar nerene batıyor bu yama? Konuya dönersek sizin elinize sağlık hocam, kaynağı belli kişiler gelip sataşacaktır. Kolay gelsin.
-
Konuyu kirletmeyelim lütfen !
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: etekgiyen123
Bu mesaj silindi.Kardeşim muhtemelen yaşın küçük. Eğerki verdiğin adres doğru ise en önemli organında küçükdür. (Beynin yani yanlış anlaşılma olmasın) Ama diyelimki adres doğru kimse seni dövemeye tenezzül etmez. Çünki devlet seni adamdan sayar ceza verir. Şimdi uzatmadan klavyeni yavaşca elinden bırak. Bir daha da konuma girip çocuk çocuk mesajlar yazma. Lütfen. Sana son ihtarım bana boşuna ban yedirttirme. Şikayet ediyosan git et.
quote:
Orijinalden alıntı: etekgiyen123Ben artık ücretsiz yama düşmanı da oldum bu forumda.Bu forumdaki işsiz insanlar bir şeyi hak etmiyor artık.Ha ücretli ha ücretsiz oynamak isteyen ingilizce öğrensin hem iş hayatında hem oyun hayatında katkısı olur.İş hayatına girince yabancı biriyle görüşeceksin çevirmene para mı vermek kendin mi konuşmak istersin.
Ne alaka? İstersen ana dilin gibi ingilizce konuş... Türkçe oynamak her zaman daha keyiflidir çünkü kendi dilin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: etekgiyen123
Bu mesaj silindi.Sen büyük adamsın haftada 10 bin kazanıyorsun anladık.Biz küçük adamların birşeyler yapma çabasına laf söyleme işine bak olurmu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 26 Ekim 2020; 22:11:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X