Şimdi Ara

rdr 2 de kaç fps alırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Perturbator

70-80 ler 144 ler havada uçuyor Rdr olum bu nereye 70 alıyon
    xbox one grafik ayarlarında 50 fps alırsan öp başına koy
    arkadaşın attığı linkte 90-100 arası fps almış ultra ayarı high yapar olur sana 110-120 aradaki 20 fps e takıldın anlaşılan bence alır single playerda
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Öyle oynanmaz o oyun ağaçlar bile görünmüyor o nasıl grafik lowda oynanmaz Rdr. Oyunun olayı ata binip koşmak adam dövmek değil, ışıklar, çevre tasarımı ve grafikte oyunun bi parçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Öyle oynanmaz o oyun ağaçlar bile görünmüyor o nasıl grafik lowda oynanmaz Rdr. Oyunun olayı ata binip koşmak adam dövmek değil, ışıklar, çevre tasarımı ve grafikte oyunun bi parçası.
    ne kadar ekmek o kadar köfte piyasadaki en pahalı oyunlardan bir tanesi rtx serisi altı zor kurtarır zaten
  • Oyun tam bir optimizasyon özürlüsü, 1080p full ayarda rtx 2080 ile 45-55 arası alıyorum, 60+ stabil için ayar kısmam gerekiyor. Kaldı ki full ayarlarda bile bulanık gözüküyor oyun, birde daha fazla ayar kısıldığında ne hale gelir bilmiyorum. 100+ fps hedefin varsa hiç bulaşma ama 60 civarı ve görüntü hiç önemli değil diyorsan muhtemelen istediğini alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    100+ hedefim yok ama lowda oyun nasıl gözüküyor araştıracağım da 70 80 ler havada uçuşuyor diyen arkadaş çok biliyor sanırım , biz de benchmarklara bakarak yorum yapıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawgard

100+ hedefim yok ama lowda oyun nasıl gözüküyor araştıracağım da 70 80 ler havada uçuşuyor diyen arkadaş çok biliyor sanırım , biz de benchmarklara bakarak yorum yapıyoruz
    Benchmarkta 60+ ortalama veriyor oyun full ayarlarda ama dağ bayır, çayır çimen gezerken(ki oyunun çoğunluğu) 45-55 arası alıyorum. Özellikle su ayarları en yüksekteyse, su gördüğüm anda 45 inde altına iniyor. Benchmark odaklı bakarsam iyi gözükebilir ama oyun içi kullanımı daha farklı oluyor, en azından benim için böyle oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    ben benchmarktan kasıt oyun içi performansı kastetmiştim yanlış kullanmışım üstte var video ona bakarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

8gn tek modül ramle drop yaşabilirsin ama 60 ve üzeri 1080p de alırsın her türlü en yakın zamanda +8 daha 3000mhz lik takviye yaparsan 144 e kitlersin bence fpsi
    Kral Titan Rtx var dememiş yanlız :)

• crawgard C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 144 veya bilmem ne hz falan işim olmaz bana akıcılık versin yeter 60 fps sağbitliyorum oyunları 2k ultra da bu sistemle gerisi boş

• İmzamdaki sistemde 1080P Ultra'ya aldığımda FPS 40-60 arası gidip geliyor. Grafiklerin güzelliği için yer yer FPS Drop yemeği göze aldım bu oyunda. Zaten FPS çatışmalarda değil dağ bayır gezerken düştüğü için çokta önemli değil benim için.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    ultraya dayamana gerek yok gereksiz fps etkileyen ve grafiğe hiç etkisi olmayan birçok ayar var (insan gözüyle görülemeyen)

şu ayarları tavsiye edebilirim, hiç fps drop yemezsin ve aynı grafik kalitesini korursun
    https://i.imgur.com/G4hFzVU.jpg
    https://i.imgur.com/Q7dvP3Y.png

bu ayarlarla 1 .25 scale açabilecek kadar performans boşluugu yaratırsınız 60 fps için

• İlk fırsatta deneyip sonuçları paylaşacağım. Teşekkürler.
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    2k ultra da benim sistemle 60 fps alamazsın kardeşim kime diyorsun

• linkler açılmadı bende

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/ras1qa

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/ras1vy

soft şadowu kapatsanız da olur yarardan cok zararı var çünkü...

• teşekkürler bilgilendirmeniz için

Senin sistemle demedim zaten kendi sistemimle demek istedim san yanlış anladın sanırım

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    sanırım yanlış anlamışım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.