Şimdi Ara

RDR 2 Ön Sipariş - Karttan Fazla Ücret Çekimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka kartı veya sanal kart ile almak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı olay başıma geldi . Vakıf word karttan alınca euro üstünden alıyor güncel kur oranına göre ekstreye düşüyor. Bu yüzden bonus kartimla alıyorum . Türk lirasi ustunden kesiyor storeda neyse o. Bu yüzden kredi kartınızın yurtdışı alisverislerde doviz olarak mi yoksa Türk Lirası olarak mı çekiyor musteri hizmetleriyle görüşün derim

• Yalnız yazan miktar haricinde fazladan ücret çekilmesi yasal mı?

• Benden tam 299 TL çekildi hatta konuyu SS eklemiştim.
  • sorun bankada arkadaslar. 299 liranin dolar uzerinden alis satis kur farki yansitildigindan boyle fiyatlar goruyorsunuz. yapi kredi de aynisini yapiyorlardi enpara ile alisverise basladim enparada yazilan fiyattan cekiyor. bilginiz olsun

• Ben Akbank üzerinden yaklaşık 20 gün önce aldım. 305 lira çektiler. 1 hafta sonra 6 lira iade geldi...

• Bankaların halt yemesi. Enpara banka kartı ve cepteteb kredi kartı ne ise onu çekiyor.

• Bende de başka oyunlar da aynı sorun oldu 5 6 tl fazla çekebiliyorlar bazen.Kendimce sorunu şöyle çözdüm ininal kart aldım 5 tl migroslarda felanda satılıyor sanırım .100 tl lik bir oyun alacaksam 101 tl yatırıyorum tam parayı çekiyor (100 tl) sorun olmuyor tavsiye ederim.
  • 5 tl fazla çekiyorlar, bankaya gidiyor o fazlalık.

• Geçen hafta öğlen gta 5 aldım indirim de hala bilmiyorum 59 tl çekmesi gerekirken 55 tl çekti (:

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

bankanin böyle bir şeye hakki yokki hocam. neyse onu almak zorunda. yillardir oyun alirm hiç böyle bir durum yaşamadim.

Alıntıları Göster
    Bankanın değil Visa ve Mastercard’ın aldığı komisyon ücretleri var. Bu ücretlerin üzerine bir de kur dönüşüm ücreti eklenince hesaplar şaşıyor. Alış verişi hafta içi iş günleri yapmakta fayda var.

Bankayı arasanız biz fazla çekmedik derler, müşteri temsilcisi ekran da gördüğü dışında bir bilgi veremez. Arkadaşların yaşadığı problem kur dalgalanması ve alış verişi tatil gününde yapmış olmalarından kaynaklı.

Yurt dışından çokça ürün alıyorum, bu farklılıklar yüzünden 3 kez banka ile papaz olup kart iptal etmişliğim var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 25 Ağustos 2018; 7:39:24 >

• 299₺ üzerinden kesilen faturada neyin kur farkı onu anlamadım? Dolar ya da avro uzerinden mi oyun alıyorsunuz ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem spiderman hem RDR ön siparişte ... Fiyatı neyse o çekildi ... RDR 299.

Bankanızla iletişime geçin derim.
  • 31 Temmuz'da AC:Origins'i 104tlye aldım. Ekstreye baktığımda 9 Ağustos'ta 12tl daha çekilmiş. Aradan geçen 9 gün. Alışveriş anında olsa anlarım(en azından kur bahanesi olur) ama bunun açıklaması yok. Kartı iptal ettireceğim gibi duruyor.
  • Enpara kullanın. Fiyatı neyse onu çekiyor.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Yukarida bahsettiğim mebla enpara kredi kartından çekildi, enpara banka kartını kabul etmedi.

• Enpara fiyat ne ise onu çekiyor. Kredi kartları anlık kurdan çevirip çekiyor sony londra dan yönetildiği için bilginiz olsun.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    yanlişiniz var hocam yurt disindan ürun almakla ayni şey deyil bu durum. tl üzerinden alişveriş yapiyoruz neyse neyse onu almalari lazim. tatilmiş mesayi dişiymiş farketmez. daha yeni 1gün önde gece 2-3 gibi spiderman aldim 299 çekti. zaten 3-5 kisinin basina gelen bir durum hocam herkez normal fiyattan aliyor neyse o çeliliyor karttan. çözümüde basit oyunun faturasi maile geliyor. onun ciktisini alacaksin bankaya gidecen konusup itiraz edip duzelltircen.

• Herkes mobil bankacılık kullanıyordur. Bir sanal kart açıp ona 300 lira belirlemek 1 dakikanızı almaz. Neyse o limitte bakiye oluşturun, ite çakala fırsat vermemiş olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.