Şimdi Ara

Rdr kardeşliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feckless

O zaman akşam satın alayım ben hesabı da yarın gönderirim yatırırsınız.Hesap bilgilerini yollarım

tamam dostum yanlız ben şu an evde değilim ve ancak haftaya indirebilirim, o sorun olmaz dimi... ve bu işi hiç yapmadım yani hiç oyun indirmedim bana yardımcı olursun dimi işlemi gerçekleştirirken...

ayrıca o tarz oyunları seversen fight night championuda alırmısın ? yada sen al biz 2 kişi olarak sana ödeyelim parayı sen indirme biz ****. olabiliyomu o şekilde ?
  • Olur neden olmasın haftayada olsa sorun değil akşam ben halledeyim bilgi vereyim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Olur neden olmasın haftayada olsa sorun değil akşam ben halledeyim bilgi vereyim sana

tamam dostum. cep telefonunu albavarden7@hotmail.com adresine yaz. bende ordan benim telefonu yazarım sana.

söylediğim gibi oyunları haftaya yükleyebilirim. red dead i ikimiz alalım. fight night ıda sen bizim için satın al, biz 2 arkadaş yükleyelim sen yükleme :) sana yarın göndeririz ücreti. yanlız akşam ara telefonla fiyatlarını söyle toplam ne kadar olduğunu... red dead i biliyorum az çok fight night ın fiyatını biliyomusun ?
  • Fight Night Champion 50 Tl. İsteyenle alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Fight Night Champion 50 Tl. İsteyenle alabilirim.

call of duty 4 modern warfare alır mısın hocam 25 25 kırışırız
  • Hocam o oyunu oynadım ben. Pek sevmiyorum açıkçası.
  • Ben oynayalı 4 sene oldu o oyunu fakat yine de ps3'te bulunsun istedim ama takdir senin tabi sen bilirsin.
  • Kusura bakma hocam. 25 TL olmasa adam bası 10 TL olsa hadı neyse ama o paraya baska oyun alırız
  • Fark etmez kafama yatan bir oyun olursa alırız hocam mesaj atman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 30 Kasım 2011; 19:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Fark etmez kafama yatan bir oyun alırsa alırız hocam mesaj atman yeterli.

sana pm attım
  • fight night champion isteyen var mı?
  • hocam ben istiyorum fıght nıgt champion yalnız daha önce kardeşlik yapmadım kredi kartı yok acil yapalım fıght nıght olur baska oyun olur ama fıht nıght olsun hocam
  • mert mirza alalım oyunu fiyat ne kadar olur bende avrupa ile amerika hesabı var acil mESAJ YOLLAAAAAAA
  • rdr için hala haber bekliyorum
  • Driver'da Psnde 65 tl sizce Rdr mi Driver mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Driver'da Psnde 65 tl sizce Rdr mi Driver mı?

rdr tabikide ayrıca rdr bundle 65 tl ve undead eklentisi de geliyor
  • 30 Tl'm var sadece arkadaşla alıcaz bunu imkan olsa ikisinide alırım...
  • Hem rdr bundle hem driver alabilirim ben , kredo karti olan e almak isteyen mesaj atabilir , berku9@gmail.com
  • ortak arayan var mı rdr için ?
  • Ben ariyorum ama kredi kartim yok , hesaba yatiririm ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.