Şimdi Ara

rdr2 aşırı kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rdr2 steam üzerinden indirdim ama oyunda öyle böyle kasma yok aşırı şekilde kasıyor ve googleda hangi site olursa hangi çözüm olursa olsun denedim hiçbiri fayda etmedi

sistem özelliklerim kısaca şunlar pc monster bu arada

Ekran kartı: rtx3050ti max performance 4gb

İşlemci: i7 11800h 4.6ghz 16 çekirdekli işlemci

ram: 16gb

şu sistemle internette ne varsa çözmeye çalıştım yok cpuları seçme mi dersiniz belgelerden ayarlar dosyalarını silme, oyun içi ayarların hepsini tek tek deneme, ekran kartı güncelleme bilmem akla gelen bütün çözümleri denedim düzelmiyor. yardım edecek bir Allahın kulu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucakoci -- 10 Ocak 2024; 1:9:44 >

• FPS'i kontrol ettin mi? Ekran kartında dolayı olması gerekiyor. Ekran kartının vram'i oyun için ortanın bir tık altı diyebilirim. Bence ekran kartından kaynaklıyor. Başka oyunları açınca aynı şeyi yapıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam güç yüksek performansta evet ancak ekran kartı 4 gb olması sorun değil ekran kartı zaten çok güçlü ayrıca ayarlarda sıkıntı yok bu özellikler ile ultra ayarlarda bile oynatması gerekiyor daha düşük özellikte diğer pc de böyle bir sorun yok sadece benim pc de böyle bir sorun çıktı

• Desicion kullanıcısına yanıt

fps 10-15 arası oluyor diğer rdr2 den daha yüksek özellik isteyen oyunları yüksek ve ultra ayarlarda rahatça oynayabiliyorum sadece rdr2 de böyle bir sorun var

• ucakoci U kullanıcısına yanıt

Oyun için ayarlardan bir şey açık kamış olabilir. Ray tracing mesela. Sadece bu oyunda yapıyorsa eğer.

• ucakoci U kullanıcısına yanıt

Bendede monster var. Bir ara bilgisayarı yeni adığımda CSGO oynarken anlık droplar giriyordu ve oynatmıyordu. Çok can sıkıcı bir durumda. Driverları güncelleyince geçti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.