Şimdi Ara

Rdr2 mi alınır Cyberpunk 2077 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yaklaşık 20 gün önce rdr dahil farklı farklı oyunlar aldım 3 farklı ülkeden çoğunu oynama fırsatım oldu hala patlamadık sıkıntı olacağını sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 ay sonra bilgisayar alıcam diyen bir adama cevap yazıyorsunuz. :D
  • mevcut hesaba alabiliyor muyuz acaba yoksa yeni hesap mı açmam gerek
  • Venus94 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda bölge normal değiştirilebiliyordu şimdi yeni hesap açman lazım alacağın ülkenin hesabı istersen oyunu aldıktan sonra ticket atar trye çevirirsin hesabı ama gerek yok hesabım yurt dışı kalmasının bir zararı yok sadece bazı oyunların dil kısıtlaması var açıklama kısımlarında yazıyor onlara dikkat et

• Paarthurnaax kullanıcısına yanıt
    Rockstar güzel oyun yapıyor olsa da dediğiniz gibi açgözlü köpekler bir tane Türkçe oyunları yok.

Nerde itin totosunda dil varsa çeviriyi yapıyor; ama iş Türkçe olunca yook.

Anlamıyorum valla kaç milyon konuşanı var. İstanbul Türkçesini anlayan Azerbaycanlısını, Kırgızını falan katsan kaç milyon insan yapıyor.

eski fanboyların argümanı da kalmadı Artık oyunları öyle korsan oynamaktan çok satın alma tercih ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 2 Haziran 2020; 22:19:48 >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Ben rockstar, ubisoft ve ea games oyunlarını korsan indiririm. Ha eskiden normal alıyordum baktım hiç türkçe dil falan çıkarmıyorlar artık korsan indirmeye başladım çok da güzel oluyor.

Bide Naughty Dog, Cd Projeckt gibi baba şirketler var bunlara parayı basarım. En kötü Türkçe dil desteği koyuyorlar. Bide uncharted 4 te türkçe seslendirme vardı.

• Tabi ki Cyberpunk 2077. Eğer birisi Türkçe çıkmış diğeri çıkmamış iki oyun arasında kalırsanız Türkçe çıkanı alın.
  • Klasik bir söz vardı. Kangal alır.
  • Rdr2 çok iyi bir oyun hayran kala kala oynadım. Cyberpunk ta güzel olacağa benziyor. Ben ikisini de almak için para biriktirmeni öneriyorum, illa tek bir seçeneğim var dersen sırf Türkçe desteği var diye Cyberpunk derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.