Şimdi Ara

RDS Nickli Admin PS Bölümünde Ceza Verememeli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: addidas_85

Rds Kaka ile tartışıyorum adam direk seni etiketliyor ve şu mesajı yazıyor;
    Rds bak adam ne diyor, beni çileden çıkarıyor, bak şuna...
    Senin yazdığın cevap, aynen kızma sinirlenme, sen şikayet et, biz bakarız, bu arada bazılarının amacı ortalığı karıştırmak, uyarıyorum bakın hesabınız kök kapatılır...

Ps3 Amerika konusunda yazdığın mesajı sen ekle, şimdi baktım silmişsin onu da görmeyi isterdim

Arkadaşlar beni bu tür mesajlar etkilemez. Eğer ki yönetimi kullanıp yönetim üzerinden prim yapmaya çalışan, kişiler üzerinde etki etmeye çalışan mesajlar varsa bu mesajları yazanlar cezalarını alırlar.

Biz kişilerle bir çok kereler hem iyi oluruz hem de kötü oluruz. Bugün iyi olduklarımızla yarın kötü oluruz, kötü olduklarımızla iyi oluruz. Bunun tek nedeni kurallardır, kuralları uygulamamızdır. Bu buradaki her arkadaşım için geçerli.

Son zamanlarda özellikle sizinle uğraşılma durumu var. Mesleğiniz veya başka konularda. Sizden de isteğim bunlara takılmamanız, cevap vermemeniz ve şikayet etmeniz. Son olan olayda ben uyarıları verdim. Sinirlenmemenizi sizden de isterim. Çünkü birilerinin sizi kızdırmak gibi bir amacı varsa ve kızarsanız onların isteğini yapmış olursunuz haliyle kural dışı measjlar yazabilirsiniz, ceza almanız olası olur. Demek istediğim budur. Bu yaklaşımı tüm arkadaşlarımdan beklerim ve isterim. Ama işte kışkırtıcı bir mesajla hemen kışkırıyoruz. Şikayet edip geçilse, alıntı ile cevap verilmese bir daha o kişi öyle mesajlar göndermez...

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Onlar örgüt halinde çalışıyor , yorulanın yerine geçip rahatlamasını sağlıorlar.

Cevap verince de hepsine laf yetiştirdi oluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Senin yazdığın cevap, aynen kızma sinirlenme, sen şikayet et, biz bakarız, bu arada bazılarının amacı ortalığı karıştırmak, uyarıyorum bakın hesabınız kök kapatılır...

Ps3 Amerika konusunda yazdığın mesajı sen ekle, şimdi baktım silmişsin onu da görmeyi isterdim

Hocam gülün geçin ne uğraşıyorsunuz Allah aşkına ,siz burada bin kere uyarın ne o adam kendini düzeltir ,ne de öteki..En güzeli dalgasına takılmak yani ,hiç bir zaman troller bitmeyecek maalesef.

Kardeş adamlar öyle yada böyle sataşıyor işte, kendi cevap vermese arkadaşına haber veriyor bu defa o sataşıyor...

http://forum.donanimhaber.com/m_79930264/tm.htm

Şu konuya girin bakın ,bir konunun içine planlı programlı nasıl edilir görün..Hatta admin arkadaşlar varsa onlarda baksın..Kaka ve saz arkadaşları bastı konuyu ,sonuç ortada..Birde utanmadan şikayet etmiş birisi ,bsc'nin haberini aynen kopyaladım..Adamlar o kadar fanatik olmuş ki döneklik lafını herhalde bizzat üstüne alınıyor konudaki sonra şikayet ediyor..

• Hadi beyler uyuyun artık sabah devam edersiniz
  • Kurosaki_Ichigo
    Bugün; 1:16:50

bu sitedeki ps fanları sağolsun xbox one her geçen gün benim için daha güzel görünmeye başladı.vatan,millet,sakarya olayına çevireni mi dersin,sony türkçe oyun yapıyor biraz nankörlük etmeyin diye nasihat edeni mi dersin,japonlar zaten türkleri çok seviyorlar biz de sevgimizi ps alarak gösterelim diyen japon hayranları da var bir de ki onlara hastayım zaten,zannedersin türklerle japonlar kardeş.abicim tüketiciyiz biz istediğimizi alırız nedir bu aptalların dertleri ya.

Buna ceza verilecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Arkadaşlar beni bu tür mesajlar etkilemez. Eğer ki yönetimi kullanıp yönetim üzerinden prim yapmaya çalışan, kişiler üzerinde etki etmeye çalışan mesajlar varsa bu mesajları yazanlar cezalarını alırlar.

Biz kişilerle bir çok kereler hem iyi oluruz hem de kötü oluruz. Bugün iyi olduklarımızla yarın kötü oluruz, kötü olduklarımızla iyi oluruz. Bunun tek nedeni kurallardır, kuralları uygulamamızdır. Bu buradaki her arkadaşım için geçerli.

Son zamanlarda özellikle sizinle uğraşılma durumu var. Mesleğiniz veya başka konularda. Sizden de isteğim bunlara takılmamanız, cevap vermemeniz ve şikayet etmeniz. Son olan olayda ben uyarıları verdim. Sinirlenmemenizi sizden de isterim. Çünkü birilerinin sizi kızdırmak gibi bir amacı varsa ve kızarsanız onların isteğini yapmış olursunuz haliyle kural dışı measjlar yazabilirsiniz, ceza almanız olası olur. Demek istediğim budur. Bu yaklaşımı tüm arkadaşlarımdan beklerim ve isterim. Ama işte kışkırtıcı bir mesajla hemen kışkırıyoruz. Şikayet edip geçilse, alıntı ile cevap verilmese bir daha o kişi öyle mesajlar göndermez...

Tamam ama neden ben 8 gün ceza yememe rağmen onlar sadece uyarı aldı, üstelik benimle uğraşan onlar, şikayet ediyorum, şikayetiniz ile ilgilenildi... şeklinde standart cevap arkasından adamlar yine bildiğini yapıyor, bu cezalar niye sadece bize karşı son noktasına kadar kullanılırken onlara ufak uyarılar olarak yansıyor?

Allah için bu konu çok konuşuluyor artık, yemin ederim sıkıldım forumdan, düşse işinizi öğretecek değilim ama lütfen artık cevap verenlere ceza verirken bunu bu hale getiren kişilere de ceza verin...

Hatırlıyorsanız pm de bana bir konuyu söylediniz haksızlık yapabileceğim için olmaz dedim. Benim birine zarar vermek gibi bir amacım yok olsa zaten direk size evet derdim, bu konuya sizde kaka da veya başka bir arkadaş dahil değil., işiniz zor ona da hak veriyorum ama artık şu bölümü bir düzene sokun, ne olur Allah için yapın şunu, şurada 6 yıldır üyeyim, dostum arkadaşım çok, bu ortamı kaybetmek istemiyorum... Ned olur ortalığı karıştırmak isteyen insanlara fırsat vermeyin, buna gerekirse bende dahilim

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bu adam böyledir. Polemiğe girer, baş edemez sonra forumdan uzaklaştırır.

rds hakkında adaletsiz olduğunu düşünen bir çok kişi var. bu vebalin altından kalkamaz, kaç yıllık üyelikleri yedi. ben 2004'te üye oldum, nerdeyse 10 yıl olmuş. bu bir tarihi vesikadır. sırf bana taktı veya yakın olduğu kişilerin hoşuna gitmeyen şeyler yazdım diye ne bölüm yasağı hakederim ne de uçurulmayı. binlerce mesajlar yazdı insanlar, bu emektir, anıdır...

Bakın Solidrock'ın uçurulduğu başlık, malesef haklıyken haksız duruma düşürdü kendini, bir inceleyin. şizofren değiliz durup dururken bunları kafamızdan üretelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_48544380/f_//tm.htm#48544380

Lütfen, rds, bütün açıksözlülüğümle söylüyorum, PS bölümünden uzak dur, bence doğru olan bu. adam kayırdığına dair ciddi bir kanı var.

@ulwi'ye yalan söylüyor diyemicem. xbox one, 1000 ps4 gücünde olacak dedikodusuna gerçek olabilir mi diye konuştuğunu görünce, birkaç mesajını ti'ye aldım, haksız değil.

"Kanı" ile işler yürümüyor. Benimle ilgili bir sıkıntı var ise, dediğiniz gibi ben foruma zarar veriyorsam forum sahibi herhalde sizin ithamlarınıza mahal vermeden benimle ilgili gereğini yapar. Elinizdeki kanıtları zaman kaybetmeksiniz powerstorm ve gun 'e sunmanızı öneririm.

Geneli itibari ile bölümdeki sıkıntıyı ve yönetimsel eksikliklerimizi daha iyi görmemizi sağladınız. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İlk etapta yönetim ekibimizi genişleterek daha çok online süresi ile şikayetlerinize hızlı müdahale önceliklerimiz arasında.

Sevgili arkadaşlar konunun kural dışı olması ve konunun seyrinin istemediğimiz bir noktaya kayması ihtimaline karşın (şu ana kadar kaymadı ama yine de önlem olarak) konuyu yüksek müsadelerinizle kilitliyorum.

addidas hocamın özelden 8 günlük cezaları ile ilgili hatırlatma yapmasını rica ediyorum.

Kışkırtıcı veya tahrik edici mesajlara karşın şikayet sistemini kullanmanızı tüm arkadaşlarımdan rica ediyorum.

Herkese konsolları ile iyi vakit geçirmesini diliyor, iyi geceler diyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.