Şimdi Ara

RE: Operation Raccoon City - Video Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
29.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

Arog da bi milyon yıl öncesine gönderilen arif gibi Bağırmak istiyorum ! HAYIIIIIIIIRRRR!!!!
    Oyunun gelişiminden habersizdim videonun başındaki sinematikleri görünce sonunda ya işte bu dedim ve sonra oyun dinamiklerini görünce .. :/ Fail !!! Yav arkadaşım böylesi bi efsane isim ancak bu kadar ticari çıkarlar adına .iç edilebilir. Ben zombiler arasında show peşinde değilim biliyorumki çoğumuzda değiliz. Ben tek bir zombinin bile benim için ölümcül olabileceğini hissedebileceğim, sessiz, kimi zaman sisli, kimi zaman loş ışık altında tek bir ampulun varlığını arayacağım, iç ve dış mekanları seyredip zombilerin yarattığı yıkımın içimi ürperteceği, tek bir yaşayan insanın sesini duymanın özlemini çekeceğim o gizemli atmosferde girdiğim karanlık bi otoparkta el fenerini yakıp karşımda 10 un üzerinde zombiyi bulunca arkamı dönüp kaçmak stratejik bir nokta bulup ozaman onları acımasızca katletmek istiyorum. Oyunda ilerledikçe dünyanın bu yeni haline uyum sağlamaya başladıkça çeşitli araştırmalar yapıp ekipmanlar elde edip daha ölümcül olmayı istiyorum. VeDE Ağlamak istiyorum ya nabalım yani aramızda para biriktirip oyun mu yapalım anasını satim

seni resident evil revelations'a alalım bu oyun coop için niye bunu bekliyorsunki istediğini veren oyun resident evil revelations. bu oyunun amacı bu değilki bunu sunsun

Revwlations dediğin 5 den önce mı yoksa sonra mı? Grafikleri nasil? Ben su anda 5 i oynuyorum. İdare eder gibi..

• bu Res serisi gerçekten bozdu nerde o çektiğimiz mermi kıtlığı mermi gitmesin diye sadece hs atmaya çalışırdık :D
  • Benim bu oyundan beklentilerim yüksek.Yani uzun zamandır böyle adam akıllı bir zombi oyunu yoktu.Bence Resident Evil yılın en iyileri arasında yer alıcaktır.
  • Gayet güzel görünüyor
  • bekliyoruz...
  • sabırsızlıkla bekliyorum hem pc hem ps3 sahibiyim muhtemelen pc versiyonunu alıcam tadına doyum olmaz hikayeye farklı bir bakış açısı getirilmiş umarım hikaye yıpratılmaz
  • inceleme için teşekkürler
  • of be abi gördükçe sinirim bozuluyo şunları yahu.
  • Raccoon City
  • Beğenmedim.
    Çünkü, Resident Evil kimliğinden uzaklaşmış gibi. Resident Evil 3 oynayanlar bilir. Oynanış tarzı hiç benzemiyor. Videoda heryerde canlılık var. RE 3'te sokakta tek başıma yürüdüğüm ve içimin korkuyla dolmasını hatırlıyorum. Bu oyunda korkacağımı hiç sanmıyorum.
  • ıns bu sefer resıdent evıl 3 nemesıs dekı havayı yakalarlar (: korkudan oyunu kapatamk ıstıyorum hehehehe (:
  • ben resident evil serisine 2 oyunla başladım ve şu an ana oyunların hepsini bitirdim şahsen 1.2.3 çok güzeldi oynarken bi stres bi savelesemde kapasam oluyodun ama 4 ve 5te bu his fazla yok ama yinede ikiside çok güzeldi 4 en az 20 kere bitirdim ama hala oynarken eylenceli geliyo bence bütün oyunlar zamanında güzeldi artık tek yapabileceğimiz şey resident evıllın günümüz için güzel oyunlar çıkarmasını beklemek
  • güzelim res ne hallere düşmüş arkadaş tamam bende 4ve 5 oynadım ama oynamak için oynadım yani nerde 1 2 3 serileri çözemeyip tribe girdiğimiz günler şimdiki nesil 1 2 3 görünce bu ne diyorlar hadi hayırlısı ama res artık bitiyo eski tadı yok ki en çok sevidiğim oyundur ...
  • Teşekkürler...
  • Resident Evil'in aksiyon oyununadünmesinden pek şikayetçi biri değilim(Tabiki Re1-2-3 ve DeadAım çok daha iyiydi)asıl sinir olduğum Capcom'un oyunu Slant Six'e emanet edip oyunun takım oyununa dayalı Co-Op oyuna dönüştürülmüş olması.Oyun kusursuz olduğunu düşünsek bile bence RE seriisindeki en kötü oyun olacaktır.

Saygılar..
  • Oyunu aldım bitirdim.Harika.Oyunu beyenmeyenler oyun oynamayı bilmeyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyunu aldım bitirdim.Harika.Oyunu beyenmeyenler oyun oynamayı bilmeyenler

tamamen katılıyorum şöyle diyelim iyi yada kötü tamamen göreceli bi kavram bana görede iyi
  • Abi oyun mukemmel fakat youtubede izlediğimde canımız var. Canımız bitince yanı ölünce bızım takım arkadaslarımızı canlandırdıgımız gibi onlar da bizi canlandırıyormu.?
  • Videolara bakılırsa oynanılabilirlik açısından iyi fakat yorumlar aynı doğrultuda değil serinin ilk oyunlarına özlem duyanlardan biri de benim o günlere dönemesek bile hatırlatacak bir oyundur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 8 Nisan 2012; 0:04:26 >
  • S.a agalsr bisi sorucam
    Raccon city de bi kel lavuk var biraz savasiyorum iki kisi oluyor nasil gecerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.