Şimdi Ara

Real Boxing ile ringlere geri dönme vakti geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vivid games sitesindeki konuyla ilgili çeviri aynen şöyle: Vurma ve dokunun veya devrimci V-Hareket Hareket Kontrol Sistemi ve iOS cihazınızın kamerasıyla kullanarak yumruk ile boksör kontrol.

daha denemedim ama gerçekten öyleyse gerçekten devrim olur.
  • o ne kratosu koymuş herifler resmen
    bu kadar da arakçılık olmaz

• bada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Fight night championin mobil sürümü var zaten apple storda

Bu oyuna göre berbat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki neden anasayfa haberi?
  • V-motion öncelikle super bir öncülük olmuş sırf o özellik icin yaratılan başarısız konsollar var malumunuz..bu super bisey olmus..androidede gelir umarim

• Doğru yaw aynen kratos
  • Sinir oldum bu oyuna dün indirdim oyun bozuk açılmıyor.Appstore daki ve İnternetteki diğer yorumları okudum.Tek mağdur ben değilmişim.Kısacası indirmeyin PARANIZA YAZIK!!

• Malum program üzerinden indirip kurdum iPad'e, kusursuz çalışıyor. Grafikler enfes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Sinir oldum bu oyuna dün indirdim oyun bozuk açılmıyor.Appstore daki ve İnternetteki diğer yorumları okudum.Tek mağdur ben değilmişim.Kısacası indirmeyin PARANIZA YAZIK!!

Hangi cihaz acaba? Geliştiriciye itunes bağlantısı üzerinden mail atmanızı ve sorunu bildirmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Sinir oldum bu oyuna dün indirdim oyun bozuk açılmıyor.Appstore daki ve İnternetteki diğer yorumları okudum.Tek mağdur ben değilmişim.Kısacası indirmeyin PARANIZA YAZIK!!

Hangi cihaz acaba? Geliştiriciye itunes bağlantısı üzerinden mail atmanızı ve sorunu bildirmenizi öneririm.

Hocam siz bot musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam cihazım iphone 3gs arkadaşım aracılığıyla mail attık.Bazı cihazlarda böyle bir sorun yaşanıyormuş.Güncelleme yapıcaklarmış.İlginç yanı cihazım jb li ilk önce crackli indirdim açılmadı.Sonra para verip alayım dedim gene açılmadı.

• quote:

quote:

quote:

Hocam cihazım iphone 3gs arkadaşım aracılığıyla mail attık.Bazı cihazlarda böyle bir sorun yaşanıyormuş.Güncelleme yapıcaklarmış.İlginç yanı cihazım jb li ilk önce crackli indirdim açılmadı.Sonra para verip alayım dedim gene açılmadı.

iPhone 3GS halen destek alan bir cihaz ancak, şu an çıkan oyunlara bakındığında daha yüksek donanımlar gerektirebiliyor. Güncelleme ile birlikte çeşitli optimizasyonlar yapılarak oyunun iPhone 3GS'te de çalıştırılacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.