Bildirim
REAL DEBRİD kurulum problemi
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aslında doğru yapmışsınız olması lazımdı. Telefona eklentiyi kurup, Tv'de aynı hesapla girip eşitle yapınca olması lazım. Debrid API doğru yazdığını düşünüyorum tabi. Olmazsa stremio kaldırıp tekrar kurup deneyebilirsiniz. -
Real debrid 4euro'yu benden çekmemiş
Sonradan farkettim. Para duruyor ama api key verdiler. Api keyi verince banka hesabıma bakmak aklıma gelmedi
Hatta refresh'e basınca yeni api key bile verdi ama kurulumdan sonra error hatası verdi durdu
Hem parayı çekme hem api key ver hem de basit bir kurulumu yapamadığım için beni uğraş dur
-
Sorunu bulduğunuza göre çözdünüz sanıyorum -
Çözdüm derken tekrar real debrid'e üye olmadım
Vazgeçtim
Cloudstream'da ingilizce,fransızca,almanca repoları aktif ettim
Stremio'un avantajları 4k içerikler ve altyazılar. Bunlar Cloudstreamde yok ama arşiv içerik çok büyüdü. Stremio kullanmıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X