Şimdi Ara

ReaL_FrieNd Guildi(Hercules)4 Lv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar guildimiz 4 lv dir maksat sohbet,ortam kurmak..

40+ arkadaşları bekleriz

PM-

Lemon_

PARS_54_54

• Lemon_ ߀n oluyorum sakın velet gelmesin beni kas para ver item war gibi
    muhabbet için toplancaz dh ce diyebiliriz 5 kişi dh den war suan NiceR de gelcek
  • Benim Nick BigGang 40 lv glavier'ım fakat başka bi guilddeyim arkadaslarınıza ekleyin 3 gün sonra girerim sizde kabul ederseniz...(para pul bolca var vede elimde sos +3 glavie var hızlı kasarım,her türlü elixir ihtiyacınızı ucuza karşılarım)
  • tamam melih e ulaş o alır seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: WesTCoasTBloodS

Benim Nick BigGang 40 lv glavier'ım fakat başka bi guilddeyim arkadaslarınıza ekleyin 3 gün sonra girerim sizde kabul ederseniz...(para pul bolca var vede elimde sos +3 glavie var hızlı kasarım,her türlü elixir ihtiyacınızı ucuza karşılarım)

Zaten kısa zamanda 60+ olursun ticket alırsan kasarız

Lütfen arkadaşlar +16 gelsin
  • Up
  • yokmu baska gelicek NiceR pm yi unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Division 2 Türk Clan
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende gelirim
  • Makarası bol,sohbeti tatlı bir guild kurmaya çalışıyoruz...
  • Cleric in heal skilinin bi tanesi 5 k mp yese str cleric ne yapabilir bi düzgünce düşün ondan sonra de ki en sağlam chaar str cleric ''__EFENDi__''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark | Anqel*

Cleric in heal skilinin bi tanesi 5 k mp yese str cleric ne yapabilir bi düzgünce düşün ondan sonra de ki en sağlam chaar str cleric ''__EFENDi__''

Kimse sormamıştı bu soruyu,kim sorcak diye merak ediyorum...Ve forumda acemi diye tahmin ettiğimiz bir arkadaşımız sormuş...
    Sana heal basman gerektiğini kim söyledi...Alırsın bardını basarsın speedini tamam mı?Buraya kadar sorun yoktur umarım...Al clerici eline,light armor set giyin çünkü str,int,mag ve phy defans verir,pasif skillerinden...
    Sonra kendine mag ve phy bufflarını bas...Recovery division bas...Peşinede bless bas...Buraya kadar ok...Zaten 1 dakika içinde hp pot kullanmassın kolay kolay...1 dk sonra heal işine geçicen...Heal basıcan,Mp'mi bitti,Vigor basıcan,oda mı yetmedi,bardın verdiği speedi hiçbiryerde bulamazsın...Etrafta daireler çizicen mp dolunca heal basıcan...Bless açılınca bless basıcan...Kapiş?

• ne guzel kapiş pehh
    sanırım dediği su imzadaki heal basamazsın str ile ama sunu yaparsn
    warior+cclrc robe hp dviision holy bless ve warior kendi bufflari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 14 Temmuz 2008; 21:18:03 >
  • Geldim beyler evet herkesi bekleriz ( No weled)

yigit son 2 gun ceza aldım atmadılar benı guildden
  • Yok mu gelicek başka arkadaş bakarsınız kaleyi alırık
  • Hadi bakeyim bir up daha...
  • ben de gelicem guildinize levelim 60 xbowum.
  • Up
  • fullemeye gerek yok maksat dh muhabbet Nicer de geldi dwm dwm
  • Herkes gitti...Guild şu an kapalı durumda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.