Şimdi Ara

real iphone 4 killer.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • REAL Killer ne demek? önce Türkçe öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

conceptlerden bahsediceksek

http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs

son yaptığı olay harika

o nano teknolojinin uzun bir süresi var
  • İster bekle,ister bekleme, sonuçta beklemek bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

REAL Killer ne demek? önce Türkçe öğren

ben REAL Killer kelime bütününün ingilizce olduğunu biliyordum ama meğerse TÜRKÇE İMİŞ !!!
  • bunu gerçek sanıpda konu açıyorsan iphone alma zaten havadan başka bi işe yaramaz
  • Vakti zamanında bir nokia reklamı vardı. Hamile bir kadın yanında bir adam var otobüste giderken telefondan korku filmi izliyorlar kadın korkuyor telefondan çığlık sesleri falan geliyor İleride bunların hepsi gerçek olucak gibi birşey diyordu reklamın sonunda.

Zaten telefondaki özelliklerin hepsi teknolojik olarak mobil cihazlarda mevcut (projeksiyon,air mouse,lazer klavye) ayrı ayrı cihazlarla kullanımda olsa da.

Bakalım daha ne gelişmeler olucak teknolojide. Birtane konsept telefon videosu hatırlıyorum telefona kartuş koyuyorsun kahve yapıyor falan birebir sesli çeviri falan yapıyordu sen telefona söylüyorsun o anında sesli çeviriyor falan tabi o zamanlar iphone 3g yeni çıkmıştı Hepsi birgün gerçek olucak illaki adamlar boşu boşuna konsept çalışması yapmıyorlar dimi.

Ama sen yinede bu telefonu bekleme iphone 4 al yoksa çoooooook beklersin...

• Daha çok şeyler görürüz özellikle şöyle 20 sene sonra falan hayal edemiyorum fakat en çok içimden geçen teknoloji gözlükte görüntü teknolojisinin tam anlamıyla oturması ve her teknoloji ile deteklenmesi. 3D olacak ,gözün alabildiği açı kadar görüntü olacak yani sadece camını göreceğiz edgar davids şekli ve kafa hareketlerine 1ms hızında duyarlı olacak, takacaksın gözlüğü kopacaksın dünyadan ne yer ne elektrik ne de mekan sorunu var Tabi gözlüğün özelliği telefonla,bilgisayarla tamamen senkronlu olacak yolculukta, otobüste yada yatağınızda takıp devasa bir görüntüyle 3D film seyredebileceğiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.