Şimdi Ara

Real Racing 3, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
2
Favori
28.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih118

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih118

quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

iAp Crack destekliyorsa eyi olur.

Ben denedim hocam oluyor Altin isteyen sureleri beklemek istemeyenler saati ileri alsinlar

Ona da gerek yok en son surum iapfree ile altin da alabiliyorsun. En iyisi o cogu oyunu destekliyor. Her sey sinirsiz

hocam bahsettiğiniz iapfree hangi sourcede. bendee hep appstoreye yönlendiriyo hemen satın alma işlemi çıkıyo yani

Valla hatirlamiyorum google aramasi yap cikar zaten. Yalniz onu yukleyince iapcracker var ise kapatacaksin. İkisi bir acik olmayacak. İapfreeyi yukleyince iapcracker gibi acma kapamasi,iconu falan yok zaten menulerde,sbs settingste falan goremezsin.

tamam hocam hallettim daha önce de kullanıyordum ama cydiaya girmediğim için uzun zamandır yeni sürümünü gözden kaçırmışım eskisini kaçırdım yenisini kurdum çoğu çalışmayan oyunları da kapsıyor artık yenisi

Yenisi dediğiniz ne? iapcracker mi iapfree mi? Cydia'dan hangisini indirdiniz? Hangisi iyi?

iapfree 3.3 - insanelyi hocam bunu tavsiye ederim

Teşekkürler cevap için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

multiplayer online cakma,time shift multiplayer diye birsey uydurmuslar,baskalarinin yaristigi surelere karsi yarisiyorsunuz daha once.
    iphone 5 ve ozellikle ipadi 4 un retina ekranindaki ssler muhtesem gozukuyor pc kalitesi yakalanmis nerdeyse,android ci arkadaslar sizdende ss bekliyoruz,ozellikle anti aliasing cok buyuk sorun.ekran buyudukce daha cok goze batiyor.tel yapmissiniz bali resim koyaydiniz kesik kesik ipler gozukuyor uzaktan iyice.

Aynen time shifted multiplayer demişler ama hikaye. 1.si oyunu ilk oynayan kişi neye göre oynadı? 2.si zaman endeksli diyo. Yani bir kişi o pisti 1.46'da bitirdiyse kaza falanfilan yaparak, sen oynarken de o 1.46'da bitiriyor, tek fark beyni yok. Ben arabayı geçiyorum. Sonra yavaşlıyorum. Ama o beni sollamıyor. Öküz gibi çarpıyor arkadan. Bu TSM olayını beğenmedim. Onun yerine online bir şampiyona yapsalarmış daha iyiymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler lütfen yardim edin arkadasimla beraber yarismak istiyoruz nasil yapacagiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Beyler lütfen yardim edin arkadasimla beraber yarismak istiyoruz nasil yapacagiz?

Yok ki öyle bir şey
  • İnternete bağlanmadan oynamanın bir yolu yok mu? Oyuna girerken illa internet bağlantısı istiyor, haliyle şarjı emiyor resmen...

• indiriyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Çok iyi ama JB'siz multiplayer olmuyor eziyorlar resmen.

Multiye nasıl giriyoruz? Menüde bulamadım

• ağa ben anlık multi player kapısamıyorsam neden wifide baglı kalayım çok saçma
  • Android sürümünde sınırsız para ve her şeyi direk açmak için crack isteyenler imzamdaki siteye bakabilirler.
  • Multiplayer nasıl giriliyor?

İkinci bölümde Skyline ile yarış yapacağım oyundan atıyor sorun nedir acaba?

• oyun wireless olmadan calisiyor bende ,oyun baslayinca open network settings yazisi cikinca ona tiklayip geri donunce normal calisiyor wirlessi acmadan.
  • quote:

oyun wireless olmadan calisiyor bende ,oyun baslayinca open network settings yazisi cikinca ona tiklayip geri donunce normal calisiyor wirlessi acmadan.

Hocam cihazınız ios ise wireless ihtiyacı olmadan çalışıyor oyun. Android cihazlarda durum nasıl bilmiyorum.
  • iPhone 4s sorunsuz yağ gibi çalıştırıyor fakat oyunda heyecan aksiyon olmadığı için yine olmamış diyorum rr'ye
  • Oyun gayet başarılı olmuş. Gran Turismo ile NFS Shift arası bir tarzı var. Özellikle 3. şahıs kamerasını çok beğendim. Kim yaptıysa ellerine sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

quote:

oyun wireless olmadan calisiyor bende ,oyun baslayinca open network settings yazisi cikinca ona tiklayip geri donunce normal calisiyor wirlessi acmadan.

Hocam cihazınız ios ise wireless ihtiyacı olmadan çalışıyor oyun. Android cihazlarda durum nasıl bilmiyorum.

Android'dede aynı. Network bişey yazan yere tıklayın sonra geri çıkın netsiz açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

quote:

Android'dede aynı. Network bişey yazan yere tıklayın sonra geri çıkın netsiz açılıyor.

Doğrudur hocam Android kullanan arkadaşlara duyurulur
  • Güzel olmuş oyun.Normalde oynamam telefonda ama grafikten ötürü denedim.Donma kasılma da yapmadı atrix 2.
  • quote:

quote:

android benim cihazda,androidtede wirelessa gerek yok yani,yalniz biraz bug gibide gelmedi degil,neyse onemli olan wireless olmadan calisabilmesi,yalniz timeshift mp verilerini netten cekiyor ,internet olmadigi zaman dogal olarak baska insanlarin zamanlarina karsi yarismayacaksiniz,onemli brseyde degil gerci hatta iyi bile olabilir bazen oldukca iyi zaman verileri oluyor onlari gecip 1. olmasi zor olablilyor,neye gore ayarliyolar bilmiyorum otomatik zaman verileri sabit midir yoksa belli sinirlamalar var mi yine cokda emin degilim.

• Real Racing 3'ü indirdim kurdum. Oyuna girdiğimde telefon donuyor. Kapatıp açıyorum telefonu tekrar oyuna giriyorum yine oyun donuyor. Sizde de var mı bu sorun ? Telefonum Samsung Galaxy S2
  • arkadaslar bomba bir bug soyluyorum hazir olun,service icin beklemek gerekiyor biliyorsunuz,ama offline yani wirelessi acmadan oynarsaniz ,oyunu hepten kapatip saati ileriye almaniz yetiyor ,tekrar baslatinca sure mure beklemenize gerek kalmiyor.
    gecmis olsun ea'cim ,kime satacan bakalim o coinleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 1 Mart 2013; 21:53:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.