benım nıck smyrna aksamları onlıne oluyorum gece 2 ye kadar posttan yazmak ucretsız lvl 1 ken dahi yazabılırsınız yardımcı olurum her konuda oyun gercekten hakkını veriyor. turk gm de var oyunda ama dıger ezık oyunlar gıbı zırt pırt admın gm onlıne olmuyor herkes player ve zevkını alıyorsun oyunun
birak ya adam kendi reklamini yapiyor
anlamadin ben simdi, bu gercek realitymu mu yoksa cakma mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: boraliyilmaz
muoreality.sytes.net
Türk guildimizi kuralım görsün gavurlar :)
benım nıck smyrna aksamları onlıne oluyorum gece 2 ye kadar posttan yazmak ucretsız lvl 1 ken dahi yazabılırsınız yardımcı olurum her konuda oyun gercekten hakkını veriyor. turk gm de var oyunda ama dıger ezık oyunlar gıbı zırt pırt admın gm onlıne olmuyor herkes player ve zevkını alıyorsun oyunun
Pek sanmıyorum aga
97D Ne bileyim ilk zamanlarda ki gibi zevk vermiyor bana nedense, ama bir bakayım kim var kim yok. Nick ; Schweppes
selamlar kardeşim geçen oyunda da konuşmustuk ...
yabancı baska servera sahip bir arkadas ıle konustuk bende sureklı realıty mu ozlemı ceken bırıyım yasım 20-25 arası iken bu oyundan kopamıyorduk. benım gıbı osleyenler oldugunu dusundugum ıcın bu serveri 97 d ye cevırmeyı ve ona playeri ben bulacagımı soyledım. bana gm lik vermesine ragmen aynı tadı gm olarak alamayacagım ıcın kabul etmedim tek istedigim zor 4 exp item bless icin herkes kendini parcalasin ama gelen zor oldugunu goren cikinca oyundan biraz daha kolay hale soktu adam bu sefer beni dinlemedi.
herkesin destek olacagini dusundugum ıcın yanılmısım kısacası. bende artık az gırmeye basladım oyuna cunku 3 ayda 1 reset atilan serverlar party ile surekli kasilan serverlara yas oldu 30- hasret kalacagiz yada mu online oynamaya veda :)
boraliyilmazB
kullanıcısına yanıt
Aleyküm selam,
Doğrudur bana sadece saçma geldi reklamını yapman o yüzden ben şüphe duydum yoksa yapmam her neyse, ben 16 yaşındayım. 6-7 yıldır oynuyorum benim favorim sezon 2 veya 3, 97D server artık eskisi gibi kimseye zevk vermiyor bence bir gireyim bakayım hoşuma gitmedi zaten sana da söyledim bunu 30+ olsa ne olucak abi server güzel olmazsa.
Saygılar.
iyi bir server yokmu arkadaslar 97 mumkunse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme