Şimdi Ara

REALİTY MU ONLİNE ANILAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
15.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende google da rastlayıp foruma üye olup bir şeyler yazmak istedim.JONTURKS guildi vardı illaki duymuşsunuzdur.İlk kurucularındandık.Nickim Gandalf tı.Hergün saatterimizi ayırırdık mu için.Yere blessin düştüğünde çıkardığı o tın sesi nasıl heyecanlandırırdı.Herkes mause u kırarcasına almak için kapışırdı.Mu gibi online oyun görmedim ben bu yaşıma kadar.Onun yeri gerçekten ayrıydı.Şimdi bakıyorum 9999 ex veren serverlar var.Nerde o eski mu.Ahhh ahh.Giresun'dan selamlar.Üstad Muammer Abi'ye sevgiler.Jonturklerin kurucusu.
  • Warrior Nick : Calixtus 220lvl

diğer karakterim

Elf Nick : Eluisis
  • eski realitycilere selamlar bende Crowofhell osmanlı guildinin gm si hahamuyu cozup sabaha kadar hack yapıp banlananlardanım :D ahmetinde dediği gibi ilerleyen zamanlarda mezziks iyice cıvıtmıs parasal menfaate dökmüs işi ama gercekten o kişilerle oynadıgım oyundan cok buyuk zewk almıstım hiç birinizi unutmadım herkesin ayrı bir yeri var aynı server tekrar acılsa tekrar oynarım ne yalan soylim sdellenmiş neredeyse kimseyi unutmamıssın herkesi saymıssın hafızan kuvvetli
  • gercekten guzel serververmis anlatildigina gore keske simdi 97d bi server bu tazrda acilsa ama sunuda unutmayin globali biraktiktan sona ilk acilan normal serverlerin ilklerinden biriydi mu-inferno belki bieniniz wardir bilmiyeninizde wardir exp %10 larda biseydi bundan 9 veya 10 sene once acilmisti super bi serverdi yapanlarda hakini vermis 4 sene acik kalmisti benim hatirladigim server mu infernoydu ve globaldi bide ole top 100 yoktu sonradan mu isrel thegame falan cikti onlarda guzeldi ama mu inferno bence master guildiyle en ii serverdi realityiyi bu kadar coq konustugunuza gore oda guzel servermis onlarada helal olsun diyorum ama sunuda unutmamk lazim burda admin arkadas ve bi ka arkadas yazmis ta top 100 falan ben oyle bisey gormedim iyalan soylememk lazim bu 5 sene once cikmaya baslaidar search falan bilmem ne vote sistemi falan yani simdi arkadaslara yanlis bilgi vermeyin
  • herkese merhabalar..bu sayfayı bulmam tamamen tesadüf oldu.sevindiğimi dile getirmek isterim..Belki hatırlayanınız vardır.. oyundaki nickim Matchless reality nin ilk soul master idim.bizim başladığımızda oyunda Türk arkadaşlar yoktu.Yani ilk Türk oyuncularıydık. ozamanlardan hatırladığım isim ler

BlackWyrm
    Dorand
    admin(ilk gördüğüm MG karakterdi) :))
    Xavier (bizi kasarken soulunu çalmıştım..az gebertmemişti beni :)
    Mezziks
    Snoopy
    MaD_DoX
    MaRSiL
    zZzZZz..(tek rakibim idi) :) sonradan ismi değişti Art mı ne oldu ama hatırlamıyorum
    HellFire
    daha bir çok isim var karakterleri hatırlıyorum ama nickleri çıkartamıyorum
    birde sonradan girdiğim bir guild vardı -=[XtC]=- serverın o zamanlarda en baba guildi idi...
    karakteri 185 lvl da başkasına devretmiştim bir daha hiç bakmamıştım ama en azından şu anda o geçmişi hatırlamak bile güzel..herkese saygılarımla...

by...Matchless...

• Benim oynadığım ilk online oyundu reality.o zamanlar realityi resmi server zannediyordum :) ilk internet kafede başladım sonra eve internet geldi evde devam ettim.az kavga çıkmazdı kafede golden goblin keserken :) en son 130 lv olmuştum.günde 4 saat oynuyorsam 2 saat ancak kasardım gerisi muhabbetti.ama hiçbir oyunda yoktu öyle muhabbet.ben @ykutt un guildindeydim kuzeni falan vardı.pipican,sexy_tr,INTIKAM,snoopy,HACI,Yuxexes(muhabetim yoktu ama hiç unutmam unicorn seti vardı),TURKUM ve hatırlamadiğim onca kişi.bu arada benim nick daZZik ti :) oyuna son girdigimde sabahın 5'iydi.dw de titan bulmuştum.ben kesmediğimden amerikan bir arkadaşa söylemiştim o kesip boxu bana bırakmıştı.o gün 1 haftalığna tatile çıktık eve geldiğimde reality diye birşey kalmamıştı :) baba kız oynayan falan vardı amerikadan beraber kasardık ah ah ne günlerdi.
  • ahh o Reality yılları neydi o server bea ömrümüzden ömür aldı götürdü:) 3 ayda ancak 70 lvl kasabilmiştim ama ne zevkli ne gırgırdı ya hele o parmaklar Q'dan hiç kalkmazdı bir tane budge dragon peşinden dolanırdık 2.oldumu hemen kaçardık
  • 1ay kastım lvl im 70 di ne günlerdi muyu ilk reality de öğrendim.
    yere ne düşse alırdık bu neymiş diye merak işte :D
  • MuOnline'ye bakış açısını değiştirtmiş server ;) berenizm, kolonya, ahmetx, hacı daha kimler kimler. ama bunlar benim tanıdıklarım ve hepsi arkadaşlarım duygulandım gerçekten bi gireyim dedim ortada server yok doğru düzgün yeni projelere akmak lazım. yukarıda saydığım adamların hepsi tekrar muonlineye dönmeye hazır. tek bekledikleri şey yeni düzgün bir server..
  • herkez hazır bekliyo da server yok ortoda yapsalar şöyle sağlam bi 3-5 x de kassak :)
  • slm reality hayranları beni ismimi söylermeyi unutmussunuz ama bende RoBZombi dim bende bu oyunu manisadan oynuyodum 2 sene rahat oynamıstım bu serveri [HACI nevsehirlidi herhalde] MandaD [EXENON_BK-SLAYER_BK bunlar yunandı]dragon1453 BabyBoy_BK wardı [snoppy- magnezya-AhmetX snopylerin birde elf carı vardı bunlar manisalıdı] vs.. dragon 1453 armorunu camıstım atlansın sonunda tarkan kapısında kasarken bd +9+L Vardı TaTaR_BK die ezik bi cara koymustum admin TEST gelmisti zorla almıstı armoru belki hatırlıyondur dragon1453 bide AhmetX calmıstm sonra ahmetx kasmaya baslamıstım ama daha o zamanlar cocuktuk daha 11-12 yaslarındadık cocukluk aklı iste:D ilk serverim realitydiydi keske öyle bi szor server aılsada oynasam öyle bi server acılınca bana haber verirmisiniz
  • en güzel gevur sw si draugumu ydu ne zor ne kolay fazla gevur yoktu 30 35 türk oyunu ele gecirmistik ahh ne rekabet vardi
  • 286 level vardı bıraktım 3: ay sabah aksam kastm
  • eywallah hatırladıgın ıcın serdar_2145. daha hatırlayan olur ınsallah. turkıye DW olarak bırıncı sıradaydım 6 resetle. eskıden de cok oynadım yenıden de.eskı nıckm ((*tatar*) yenı nıckım MaGnezYa 'ydı. unutulmaz bı server oldugu belli ki herkesı etkılemıs olucak.guzel anılarda oldu cırkın anılarda.normal hayatı oyuna bagdaslatıranlar guzel anılarla bıtırdı,elbette kı kotu anılarda oldu ama onlarda bunun tadı tuzu olsun dıyorum.
    saglıcakla hoscakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGnezYa -- 4 Aralık 2010; 8:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_2145

slm reality hayranları beni ismimi söylermeyi unutmussunuz ama bende RoBZombi dim bende bu oyunu manisadan oynuyodum 2 sene rahat oynamıstım bu serveri [HACI nevsehirlidi herhalde] MandaD [EXENON_BK-SLAYER_BK bunlar yunandı]dragon1453 BabyBoy_BK wardı [snoppy- magnezya-AhmetX snopylerin birde elf carı vardı bunlar manisalıdı] vs.. dragon 1453 armorunu camıstım atlansın sonunda tarkan kapısında kasarken bd +9+L Vardı TaTaR_BK die ezik bi cara koymustum admin TEST gelmisti zorla almıstı armoru belki hatırlıyondur dragon1453 bide AhmetX calmıstm sonra ahmetx kasmaya baslamıstım ama daha o zamanlar cocuktuk daha 11-12 yaslarındadık cocukluk aklı iste:D ilk serverim realitydiydi keske öyle bi szor server aılsada oynasam öyle bi server acılınca bana haber verirmisiniz

HACI Afyonludur.
  • Arkadaşlar reality çok benzer bi server buduk belki hatırlarsınız hellraider, pipican , kerim50 filan bi kaç arkadaş toplandık eski realitycilerin hepsini bekleriz :) server exp: 3x server drop: %20 yine bi türk clanı kurmaya bekleriz :)http://www.blizzardmu.com/
  • Burdan benim yazının silinme sebebini öğrenebilirmiyim ?
  • Bu başlık altında başka postunuz yoktur.
  • silindiği için yok.
  • MalcolmX= gercekten guzel serververmis anlatildigina gore keske simdi 97d bi server bu tazrda acilsa ama sunuda unutmayin globali biraktiktan sona ilk acilan normal serverlerin ilklerinden biriydi mu-inferno belki bieniniz wardir bilmiyeninizde wardir exp %10 larda biseydi bundan 9 veya 10 sene once acilmisti super bi serverdi yapanlarda hakini vermis 4 sene acik kalmisti benim hatirladigim server mu infernoydu ve globaldi bide ole top 100 yoktu sonradan mu isrel thegame falan cikti onlarda guzeldi ama mu inferno bence master guildiyle en ii serverdi realityiyi bu kadar coq konustugunuza gore oda guzel servermis onlarada helal olsun diyorum ama sunuda unutmamk lazim burda admin arkadas ve bi ka arkadas yazmis ta top 100 falan ben oyle bisey gormedim iyalan soylememk lazim bu 5 sene once cikmaya baslaidar search falan bilmem ne vote sistemi falan yani simdi arkadaslara yanlis bilgi vermeyin

inferno mu zamanında bende vardım
    ilk muonline serverimdi ve master guildinin kurucu ekibiyle aynı kafeden oynuyoduk
    stella RA02 gulverdi HCDDX baya uzun sure kasmıstık ama sonra server kapandı ve yeniden acıldı bi sure daha oynayıp
    MuTurk e geçtik ( SeKaSoft'un serverine ).

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.