Şimdi Ara

Reality-Mu TeaM || New Server || 1.04H Season3 Episode1 || Exp 1500x || Drop %85 || 15/20 Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reality-Mu TeaM || New Server || 1.04H Season3 Episode1 || Exp 1500x || Drop %85 || 15/20 Point || Pacth İndir Clientin İcine At ||
    WebSite:MuReality.Zapto.Org
    http://88.251.254.212/
    http://s1.dosya.tc/Reality-MuPacth.rar.html [/c=12]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnTMaster -- 22 Şubat 2009; 11:33:47 >

• Başarılar..
  • Saol Ama Server Benim Digil Gm de dilgim..oyle yazıyım dedım server online..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnTMaster

Saol Ama Server Benim Digil Gm de dilgim..oyle yazıyım dedım server online..

Hayır Sever İnsan Modu Desene...Neyse Server Hayirli Olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c!hat

quote:

Orjinalden alıntı: TnTMaster

Saol Ama Server Benim Digil Gm de dilgim..oyle yazıyım dedım server online..

Hayır Sever İnsan Modu Desene...Neyse Server Hayirli Olsun...

Tesekurler

• Hayirlisi
  • Bişey Sormak İstiyorum. Bu WEbSitenizi TasarLıyan Adam Kim Bi AcıkLama Yaparmısınız?.

WaLLa Benim HatırLadıgıma Göre 2008 Ocak - Şubat AyLarında Kullandıgı WebSite. Vede TasarLayan Kişi ByLoRD Diye Yazıyordu.

+ O KingTurk Den Kişi Kimse. Hak Yiyiyor. O Siteyi Kimden ALdıgnıda Hatırlıyordum. Msnde Bi Cocuk WebSite İstemiş Bende WeRmiştim. BuKadaRda Üşkatcılık OLmaz. Ya O Siteyi Degiştirin. Yada Tasarımın Gercek Kimin OLdugunu Yazin. Yoksa Cok Kötü OLur:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hic bilmiyorum ama O Tasarım Normaldede Var sanırım cünkü aynısını bende Kurdum hemde bi kac kez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnTMaster -- 17 Şubat 2009; 21:29:23 >
  • başarılar
  • HayırLı oLsun...
  • O Kadar Çok Alışmışız ki Yeni Server Açanlara, Arkadaşın Yorumunu Okumadan Hayırlı Olsun Diyoruz. Arkadaş Zaten Var Olan Bir Serverı Yazmış ve İsteyenler Gelsin Diyor. Ah DH Ahhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

Bişey Sormak İstiyorum. Bu WEbSitenizi TasarLıyan Adam Kim Bi AcıkLama Yaparmısınız?.

WaLLa Benim HatırLadıgıma Göre 2008 Ocak - Şubat AyLarında Kullandıgı WebSite. Vede TasarLayan Kişi ByLoRD Diye Yazıyordu.

+ O KingTurk Den Kişi Kimse. Hak Yiyiyor. O Siteyi Kimden ALdıgnıda Hatırlıyordum. Msnde Bi Cocuk WebSite İstemiş Bende WeRmiştim. BuKadaRda Üşkatcılık OLmaz. Ya O Siteyi Degiştirin. Yada Tasarımın Gercek Kimin OLdugunu Yazin. Yoksa Cok Kötü OLur:)

Sen git iSmaiL'e anLat derdini

• quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

O Kadar Çok Alışmışız ki Yeni Server Açanlara, Arkadaşın Yorumunu Okumadan Hayırlı Olsun Diyoruz. Arkadaş Zaten Var Olan Bir Serverı Yazmış ve İsteyenler Gelsin Diyor. Ah DH Ahhh

Mesajında haklısın fakat siteye baktım ve serverın yeni açıLdığına kanaat getirdim.Çünkü çok önceden açılmış bir server olsa oyuncu sayısı daha fazla olurdu ve atılan reset sayısının baya bir fazla olması gerekirdi diye düşündüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

Bişey Sormak İstiyorum. Bu WEbSitenizi TasarLıyan Adam Kim Bi AcıkLama Yaparmısınız?.

Ne Bu Tehditmi???
    +KingTurK Bir Takımdır İcinde Bi Kac Lamer Bulunsada Basindaki Adam Eyidir Eyii!!!Kimseyi Tehtit Edme Altı Ustu Bi Web...

• başarılar bi deniyelim bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan123

başarılar bi deniyelim bakalım..

Saol beklerm SeRver Online..bugün calısmalar vardı bı sure kapalıydı
  • Server çok kötü,,,,GM ler resmen player eleştiriyor ama ne yaptıgını bılmıyor...boyle serverlarda oynamaya degmez sözde gm ...
  • Biz Arkadaslarla Genelde Böyle Serverlara Shoplarda Bir Ben Yokum Diyoruz Fun Serverları Hiçbir Zaman Sevmedim Bundan Sonrada Sevecegimi Zannetmiyorum...Server Ne Kadar Kaliteli Olsada Fun Serverlar Kapanmaya Mahkumdur..
  • evet sana katılıyorum zaten bu serverın tutacagı yok admın bıle gelmıs banlarım senı duzgun dur diyor
  • bold msnene gelirmsn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.