Şimdi Ara

Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
17
Favori
68.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azash

Merhaba arkadaşlar.
    Fiyat genel olarak 1.500 TL olmuş.
    1.400 e Evkur da var. Bu telefonu evkur dan alan oldu mu?
    Hakkında çok şikayet var Evkurun. 100 TL için riske girmeye gerk var mı?
    evkur ben de araştırdım ama yorumlar hiç güven vermiyor, özellikle ekşide son yorumlar içler karartıcı maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

evkur ben de araştırdım ama yorumlar hiç güven vermiyor, özellikle ekşide son yorumlar içler karartıcı maalesef.

Alıntıları Göster
    Sakın Evkurdan alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye evkurdan almıyorsunuz, onlar telefonu kendilerimi üretti.Ben gittim paşa paşa 1386 TL'ye aldım hatta. 1 haftadır da kullanıyorum. Diğer telefonlardan farkı varmı evkurdan alınınca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YvzTRK -- 3 Mayıs 2020; 13:51:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler sizce bu cihazı mi alım m30s mi fena arada kaldım. Ondadl 6 bin mah batarya var. Cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 3 Mayıs 2020; 13:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YvzTRK

Niye evkurdan almıyorsunuz, onlar telefonu kendilerimi üretti.Ben gittim paşa paşa 1386 TL'ye aldım hatta. 1 haftadır da kullanıyorum. Diğer telefonlardan farkı varmı evkurdan alınınca :)
    Ne kadar sürede geldi kardeşim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berat33 B kullanıcısına yanıt
    10 dk da mağazadan aldım.

• Beyler sizce Samsung m30s mi malum 6bin batarya o yoksa bu cihaz mı çok kararsızım?

• İncehesap.com da 1.395 tl ama o ne kadar güvenilir?

• ugur6600 kullanıcısına yanıt
    telefona gcam yüklenebiliyor
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    nasıl kamera fark ediyor mu gcam yükelyince ? birde mi max 2 ile takas yapmak mantıklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6600

nasıl kamera fark ediyor mu gcam yükelyince ? birde mi max 2 ile takas yapmak mantıklı mı ?
    Hocam benim kamera ile isim pek yok ama gcam videolarını izledim youtubeda fark var tabikide gcam yani Google pixel telefonların kamerası üstüne yok daha doğrusu Google yazılım...

Mi Max 2 kullanmadım ama büyük ekrana alıştı iseniz devam edin ama tasarım olarak ve performansta realme önde 👍

Realme 5i  Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

Ağır çekim ve zaman atlama çalışmıyor sadece gerisi normal.

• Gcam'in hangi sürümü 5i için daha uygun acaba? Birçok geliştirici, config dosyası vs var.

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Telefon daha çok yeni, xda da gezindim biraz genelde 5 ve 5pro için vs gcam var. Biraz bekleyelim en uygunu çıkacaktır.

• kamerada farklılıklar oldu mu gcam kurunca ?
    Tam olarak denemedim, fakat bence kendi kamera uygulaması şu anda daha iyi, belki gece çekimi farkeder. Denemek lazım.

• Evkur'dan internet üzerinden alan arkadaşlar telefon kaç günde geldi?

• Bir soru sordum ama zahmet edip kimse cevap vermedi bu cihaz ile Samsung m30s arasında kaldım yarın alacağım çok kararsızım biri zahmet edip bir öneride bulunsa sevinirim..

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    Bu iki telefonun kıyaslanması bence zor biraz. Çünkü m30s de hızlı şarj var, 6000mAh batarya var, kamera muhtemelen daha iyi.

5i 1400₺
    m30s 1900₺

bütçeniz neye yetiyorsa ona göre tercih yapın bence.

Ben 5i yi seçtim. Çünkü bütçem, çok kısıtlı. Buradaki yorumları iyi. Bundan daha düşük fiyata MTK islemcili telefon alma hatası bir saha asla yapmam. SD665 işlemci,4GB ram, büyük ekran, büyük pil ve güncelleme alacak yeni bir telefon olduğu için tercih ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Bu iki telefonun kıyaslanması bence zor biraz. Çünkü m30s de hızlı şarj var, 6000mAh batarya var, kamera muhtemelen daha iyi.

5i 1400₺
    m30s 1900₺

bütçeniz neye yetiyorsa ona göre tercih yapın bence.

Ben 5i yi seçtim. Çünkü bütçem, çok kısıtlı. Buradaki yorumları iyi. Bundan daha düşük fiyata MTK islemcili telefon alma hatası bir saha asla yapmam. SD665 işlemci,4GB ram, büyük ekran, büyük pil ve güncelleme alacak yeni bir telefon olduğu için tercih ettim.
    Anladım arada evet 500 tl civarı fark az değil galiba bunu alacağım bakalım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.