< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Realme 5i Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (99. sayfa)
-
-
Yazilim dosyasini realme nin sayfasindan indirip cihaz dosyalarindan üstüne tıklayarak manuel yapabilirsiniz güncellemeyi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam indirdiğim Hint sürümünün olduğu forumu tekrar kontrol edeyim belki bulurum oradan o zaman teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim🙏
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar bu ürünü hala fp olarak değerlendirilir mi acaba fiyat iyi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte nedense bende yapmıyordu o tuş işlevini. realme tr ye de video kaydını attım ama ses çıkmamıştı.
-
Bu konuda paylaşılan yazılım ile downgrade ettim sorun yaşamadım muhtemelen sürümle alakalı olabilir bilemedim bende :( -
Arkadaşlar sürüm düşürünce ve birdaha yükseltmeden öyle kullanırsak güvenlikte bi sıkıntı cıkarmı? -
Ben de bir ara 9 a döneyim diyorum ama sonra beğenmezsem ne olacak? Ya da 10 a geri dönmek istersem.
Burada sadece hindistan için son versiyon var. https://www.realme.com/in/support/software-update
Bizim sürümler ve diğer sürümler yok.
-
Telefonu bugün aldım.Android 10 güncellemesi hakkındaki yorumlarınız beni kararsız bıraktı.Güncellemeyi yapmalı mıyım sizce?Şimdilik bir sorun yok gibi ama.
-
Kesinlikle yapma biz çok çektik yani -
Eyvallah,9 da kalsın o halde. -
Arkadaşlar hiç root atan yok mu nasıl yapacaz magisk üzerinden adam akıllı kaynak bulamadim -
arkadaşlar genel olarak yorumlara göz gezdirdim fakat bu telefon ile samsung m21 arasında kaldım. Telefonu annem için alacağız sizce bu segmentte en güvenilir uzun süre kullanılabilecek telefon nedir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sazansavararkadaşlar genel olarak yorumlara göz gezdirdim fakat bu telefon ile samsung m21 arasında kaldım. Telefonu annem için alacağız sizce bu segmentte en güvenilir uzun süre kullanılabilecek telefon nedir ?
İkisi arasında kaldıysanız samsung m21 tavsiye ederim.
-
android autoyu apk olarak indiriyorum fakat kurulmuyor çözümü bilen varmı?
-
Arkadaslar coloros a dönmeyi düşünüyorum ama içimde biraz tedirginlik var güvenlik konusunda sizce dönmek mantıklımı olur? -
güncelleme gelmiş
-
Evet c56
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X