Şimdi Ara

Realme 6 8gb 128 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ortalama 3000 lira civarlarında bir telefon alacağım. Realme6 8gb modeli hoşuma gitti ve şuanda 2900tl. Sizce bu fiyata bu telefonu almak mantıklı mı? Telefonda oyun oynayan birisi değilim app developer’im ama bu açıdan bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum telefonun. 90hz ekran beni cezbediyor, redmi note 9’u canlı görme fırsatım oldu ve telefon bana biraz kaba gözüktü açıkcası. Yorumlarınıza açığım, kesinlikle bunu kaçırma diyeceğiniz bir model olursa 3500lere yaklaşabilirim ama gerek yok ise 2800 3000 civarı güzel gözüküyor şu anda.

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• murata42 M kullanıcısına yanıt
    hocam bence fiyat performans ürünü sizin dediğiniz gibi 90hz ekranı benide cezbediyor bende telefonum bozulursa alıcağım telefon büyük ihtimalle bu olucak ama ben şuan almamanı tavsiye ederşm neden dersen bu telefon bazen 2700 tlye filan düşüyor fiyatları takip et be bence alınabiliri bi telefon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    he hocam bide bugün benim yazdığım gün telefonun realme 7 si çıkacak ve realme 6 indirime girebiliri o yüzden bekle demiştim ve realme 7 alma ekranı 60 hz olucakmış diyorlar tabi bence sen istediğini alabilirsin hocam.

hocam 4 gb alma bide hep söylemeyi unuttum tabi uzun vaadeli kullanmıcaksan 4gb ramli olanı alabilirsin, 4-5 yıl kullancaksan 8gb tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.