Biraz bakından yurtdışı videolarda menülerde gözüküyor. Operatör sebepli mi acaba bilemiyorum. https://www.91mobiles.com/questions Şurada yazan kodu *#*#4636#*#* tuşladım ama hiçbir şey olmadı. |
Realme 6'yı Nasıl Bilirsiniz? (3. sayfa)
-
-
Bende düzelteyim, menüye de gelmiş.
Ayarlar / SIM kart ve mobil veri / SIM X / Wi-Fi Arama /
On duruma getirip açtıktan sonra bir altta yer alan;
Wi-Fi Arama Tercihleri menüsünde
Wi-Fi tercih ederseniz öncelik Wi-Fi arama eğer mümkün değilse mobil ağ,
Hücresel tercih ederseniz öncelik mobil ağ mümkün değilse WiFi
şeklinde seçilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTBoYtr -- 15 Ekim 2020; 17:11:30 > -
Bu paylaşımı biliyorum ama biraz eski tarihli ve menüler biraz değişti. Güncel ayarlar az önce belirttiğim şekilde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaTBoYtrBende düzelteyim, menüye de gelmiş.
Ayarlar / SIM kart ve mobil veri / SIM X / Wi-Fi Arama /
On duruma getirip açtıktan sonra bir altta yer alan;
Wi-Fi Arama Tercihleri menüsünde
Wi-Fi tercih ederseniz öncelik Wi-Fi arama eğer mümkün değilse mobil ağ,
Hücresel tercih ederseniz öncelik mobil ağ mümkün değilse WiFi
şeklinde seçilebiliyor.
Tamamdır o zaman sıkıntı yok demektir. Teşekkürler.
-
Bu arada bir ek daha yapayım. OTG kablosuyla denemelerim oldu. USB kulaklık, klavye/mouse, USB Bellek, USB Disk gibi ürünleri sıkıntı yaşamadan kullandım.
-
Vodafone'da güncelleme sonrası Volte ve Vowifi açıldı.
Bu arada telefonun ana konusu yok. Realme 6 Pro konusunda olabilirmiş. Bir arkadaş açarsa iyi olurdu aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 15 Ekim 2020; 17:26:22 > -
Bu telefonun tüm zamanların en güncel ve tek fiyat performans telefonu olduğunu söyleyebilirim
8 gb ram olan modeli için diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSB -- 15 Ekim 2020; 23:23:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
beyler rehberdeki kişilere fotoğraf ekleyince kimileri tam ekran kimileri küçük olarak çıkıyor. bunun bi ayarı var mı? küçük çıkması daha güzel ama hepsi olmuyor nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X