Bildirim
Realme 7 ANA KONU (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Gelecektir umarım. Bana hemen gelmesinin sebebi, satışa çıktığı zaman almam olabilir mi ki? -
Bence en mantıklı açıklaması o. Yoksa başka sebep aklıma gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
74 güncellemesi demin geldi, patch notlarını nereden görüyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Realme hindistan sayfasındaki update notlarında A75 güncellemesi ile dokunmatikte iyileştirme ve kamerada düzenleme geliyor diye okudum. Umarım en kısa zamanda Tr'ye de güncelleme gelir.
Epeydekiler insanı deli eder vallahi. Önceden bilgilendirme için yazardı insanlar. Şimdi trol kaynıyor maşşalah. -
Son guncellemeden sonra takılma dokunma sorunu düzeldi .
Türkiye sürümünde gözükmüyor detaylı bir şekilde. Realme india software update kısmında var. Onlardaki sürüm a75 olarak gözüküyor. Bizdekiyle aynı sürüm. Oradan kontrol edebilirsiniz. Ya da ben Türkçe'ye çevirip ekran görüntüsü alayım. Buraya atayım. -
Dediğiniz şekilde merak ettiğim notlara ulaştım. Teşekkür ederim bilgilendirme içinquote:
Orijinalden alıntı: S.H
Türkiye sürümünde gözükmüyor detaylı bir şekilde. Realme india software update kısmında var. Onlardaki sürüm a75 olarak gözüküyor. Bizdekiyle aynı sürüm. Oradan kontrol edebilirsiniz. Ya da ben Türkçe'ye çevirip ekran görüntüsü alayım. Buraya atayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulaşamayan arkadaşlar için Türkçe'ye çevirip paylaşayım dedim. Buyrun yeni sürüm notları:
Güvenlik
● Güncellenmiş Güvenlik yaması: Aralık, 2020
Kamera
● Arka kameranın belirli senaryolarında kırmızımsı sorunu
optimize etti
● Arka kameranın gürültü sorunu
optimize edildi
● Arka kameranın ultra HD modu kalitesi
optimize edildi
● Düşük doygunluk ve ön kameranın kırmızılığının olmaması sorunu optimize edildi
● Bazı senaryolarda ön kameranın yüksek netlik ve gürültü sorunu optimize edildi
Dokunmatik Kontrol
● Dokunmatik kontrol algoritması optimize edildi ve kontrol akıcılığı iyileştirildi
Fotoğraflar
● Fotoğraflar'daki bilinen bazı sorunlar düzeltildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.H -- 31 Aralık 2020; 11:1:42 > -
Rica ederim ne demek 👍🏻 -
Harici kılıf, ekran koruyucu veya aksesuar kullanan arkadaşlar kullandıkları ürünleri paylaşırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 1 Ocak 2021; 13:52:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X