Isınmaya sahit olmadim bahsettigjniz kullanim ile. Sosyal Medya, Youtube, Müzik ve Tarayici kullaniyorum. Kamera 10dk uzerinde calistirdigimda hafif bir ısı oluyor o da cok normal. Ayrica, biraz once yaklasik 1 saat telefon gorusmesi yaptim sarj % 3 Gitmis. Ayni Senaryoda A52s,S21 ve S21Fe bataryayi somuruyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (7. sayfa)
-
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de birkaç yorum yazayım..
Bu cihaz en başta 13 bin TL'ye direkt bedava denebilir. Öncelikle bununla başlayayım, elbette eleştirilecek taraflar vardır da, fiyatı düşününce insan "ayıp artık" diyor kendi kendine..
Öncelikle ben daha önceki S22 ve S22 Ultra deneyimimle 8Gen1 kullanmıştım, şunu net söyleyebilirim; Realme nasıl yapmışsa bu işlemciyi bir şekilde efektif hale getirmiş gibi görünüyor. 2. şarj'dayım ve ekran süresini alta atıyorum, ben inanamadım. Çünkü birkaç hafta sonra bu süre daha da artacak.. Herkesin gözünde sabıkalı 8Gen1 nasıl böyle bir süreyi hem de daha 2. şarjda verdi anlamadım. Ayrıca ısınma ilk update + play store'dan 100'den fazla uygulama indirme, kurma vs işleme rağmen neredeyse yoktu. Hafif bir ılıklık, o kadar.. Yani 8Gen1'i adam etmişler.. Zaten performansına laf yok, süper çalışıyor. Isınma ve batarya tüketimi böyle.
Kameraya gelince; çok anlamam ama bence gayet iyi, en azından gözüme çarpan bir olumsuzluk yok. Gece denedim, düşük ışık denedim, portre, selfie.. Hepsinde de gayet kabul edilebilir hatta iyi sonuçlar aldım, kamera yorumunu başka arkadaşlara bırakabilirim.
Bu cihazda amiral gemisi olmasından dolayı titreşim motoru da ÇOK ÇOK iyi.. Hele o cihazdaki haptics tanıtım videosunu da x-axis lineer motorun eşliğinde bir seyredin, ne demek istediğimi ancak o zaman anlarsınız. Bu kadar iyi his veren bir haptic feedback nadir olur.
Ekran 10bit panel, ve QHD... 10 bit panelden dolayı neredeyse her cihazda gördüğüm "color banding-gradient" bu ekranda hiç yok.. Süper görünüyor. Daha ne olacak bilmiyorum, ayrıca ayar seçenekleri de oldukça fazla.
Daha pek çok artısı yanında şu anda yazılımsal gibi görünen negatif tarafı 120hz desteğini Auto'da kullanınca cihaz özellikle gündelik pek çok uygulamayı 60hz'de çalıştırıyor gibi. Ama seçeneklerde sürekli 120 hz seçeneğine alınca birkaç uygulama dışında diğerlerinin 120hz çalıştığını gördüm, ama insan LTPO panel olunca otomatik de kalsın istiyor. Cihazla ilgili farkettiğim ilk sıkıntı bu, bir de One UI'a alışık olanlar için Samsung'da olan bazı imkanların olmayışı, Samsung'un alışılmış düzeni vs bana yabancılık hissettirdi. Ama samsung'da olmayan çok pratik şeyler de var, kapalı ekran gesture'ları gibi..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 2 Nisan 2023; 17:56:3 >
-
Bnede de sizin dediğiniz aksine el yakan bir ısınma var ayrıca 13 güncellemesini de alamadım ben
-
Realme arayüzüne alışkın olmayan arkadaşlar acele etmeyelim sonra alışamadığımdan satıyorum ilanları patlıyor İkinci tel Realme 8 var yağ gibi bu telefonu düşünemiyorum bile. S20 fe snapdragon var ikisini satıp bunu alasım geldi. Ayrıca bir sonraki gelen stoklar bu fiyattan olmayacaktır. Alan arkadaşlar hayrını görsün iyi şans yakaladılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden aldınız hangi site satıyor bunu vatan media ve teknosada ürün online olarak alınamıyor
Ben mediamarkt sitesinden aldım lakin kulaklık verecekler mi bilmiyorum var mı bilen?
Ayarlar>Cihaz hakkında kısmından denetleme yaptınız mı?
-
Yaptım hocam güncel olarak yazıyor
-
İlginç bir durum. Bu model Android 13'ü ilk alan cihazlardan. Görüntü alabilir miyim? Güncel yazan yerin içine girmeniz gerekiyor denetlemesi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 2 Nisan 2023; 18:44:47 > -
Cihaz güncelleme olayını sevmiyorum. xiaomi 2 adet telefondan en eski güncellemeri kullanıyorum telefon 5 yıldır en ufak bir performans kaybı yaşamadı. Realme'de bu olay nasıl olur acaba.
-
telefonun kablosuz sarj ozelligi var mi?
-
Model en son Android 15 güncellemesini alıp üstüne bir yıl daha güvenlik güncellemeleri alacak.
-
Dediklerinize katılıyorum hocam adamlar işlemciyi nasıl optimize, soğutmayı nasıl yapmışlarsa çöp işlemciyi kullanılabilir hale getirmişler.
-
Rica ederim hocam. Dediğim gibi sistem daha oturmadı. Batarya optimize olmadı, bloatware uygulamalarıda sildim. Hele şöyle bir iki hafta geçsin bakalım nasıl olacak.
-
yurtdisi kayitli satan varmi bunu
Bendede güncellemeyi bulamıyor maalesef. 13 e yükseltip sıfırlayıp kullanmak istiyorum ama olmadı.
Yukarıda görüntü attım, oradan tıklayıp denetlediniz mi?
Evet birçok kez denedim. Şimdi bölge değiştirip deniyorum.
Yok hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X