Teşekkür ederim. soldaki görselde gözüken menuyü buldum Bende halen kısayol aktif gözüküyormuş zaten Ama sağdaki görselde belirttiğim erişilebilirlik sembolü ve solundaki "geri git" gibi tüm sembollerin olduğu alt menu şeridi bendeki telefon ekranında halen kayıp < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 28 Nisan 2022; 19:59:20 > |
Realme XT [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
ayarlar>kolaylaştırıcı araçlar>navigasyon menüsünden sanal düğmeleri aktif et
-
Bu hiçbir yerde bulamadığım, birkaç yüz sayfalık pdf dosyasından da çözemediğim bilgi sayesinde o menü gözüktü.
Bence çok gerekliydi.
Telefonu kapatmak, hafızasını optimize etmek gibi fonksiyonlar için inanılmaz kolaylık sağlıyordu
Size ne kadar teşekkür etsem yetersiz kalır.
Sağolun
-
Realme XT UI 2.0 android 11 2022.05.12 706mb Performans ve Kararlılık İyileştirmeleri
Android 11 UI 2.0 olarak 2. güncelleme
bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 19 Mayıs 2022; 7:33:26 > -
İs işten geçti artık millet realme markasına artık güvenmiyor satışlar zaten çok düştü. adamlar kurtarmak için resmi olarak bitirdiği cihaza bile güncelleme vermeye çalışıyor ama çok geç müşteriyi soguttular bikere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekrar Merhaba
Telefonlarınız ne durumda?
Yeni bir güncelleme yok.
Bu haliyle kullanmaya devam ediyorum
şimdilik bir sorun yok
yenisini de alacak bütçe yok
-
Bizde de durum aynı android 11 e devam bir süre sonra custom rom devam
telefonun daha önce bağlandığı kaydedilmiş wifi şifresinin root suz olan telefonda nasıl görebiliriz
şunları denedim bulamadım:
Bu uygulama ise sadece root lu cihazlar için geçerliymiş
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simonedev.wpv&hl=en
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 24 Ağustos 2022; 4:27:34 >
-
Eğer telefon barkod ile şifre paylaşımı yapıyor ise barkod oluşturup başka telefon ile barkod okuyucu uygulaması ile o barkodu okutmayi dene ise yararmi emin değilim ama denemekte fayda var
halen telefonda kayıtlı şifreyi nasıl görebileceğim konusunda
-xt yapıyor mu bilmiyorum
-Bu denemenin nasıl olabileceği konusu benim kullanıcı bilgimi aşıyor ne yazık ki
-
XT wifi şifresi için barkod veriyor ve benim dediğim yöntem ile şifre öğreniliyor denedim kesin bilgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 24 Ağustos 2022; 23:20:28 >
teşekkür ederim
bu beni aşıyor beceremeyeceğim
-
bugün sanki bir güncelleme vardı gibi geldi,
ben de dışarda olduğum için kabul etmemiştim
eve gelince wifi dan denedim birşey çıkmadı
bu konuda benzeri bir güncelleme gelen, gelip te yükleyen oldu mu?
-
Son sürüm ne görünüyor
rmx1921ex 11 f 06
realme ui 2.0
2022.05.12
-
Şu an başka güncelleme görünmüyor hindistan sitesine baktım orda da güncelleme yok olsa ilk onlar alıyor zaten
sürüm değil de sanki güvenlik yaması benzeri birşey yazmıştı.
Varsa tekrar gelir haber verir inşallah
-
Alıntı
metni:Will Realme XT Smartphone Get Realme UI 3.0 Based Android 12 Update Unfortunately, The Realme XT Smartphone Was Promised for Android 10 Realme UI V1.0 & Android 11 Realme UI 2.0 Update Which has Been Delivered By Realme, and Now the Smartphone Will Only Going to Receive the Security Updates
https://realmiupdates.com/realme-xt-update//
real mi centralGoogle released Play System update for Realme deviceshttps://www.realmicentral.com/2022/10/28/google-released-play-system-update-for-realme-devices/There is good news for Realme fans as Google has today launched the security update of the Play System for Realme phones. The latest update fixes some bugs and improved the device’s stability and security. You can check the complete changelog which is mentioned below.
Changelog:
Security – Latest Security Update from Google
System – Update Now to keep safe and improve device stability
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaseminDH -- 1 Kasım 2022; 21:11:47 >
-
Yenisini alcak bütçe yok bakalım ne olacak
bugün tekrar geldi.
download & install
ok
şu yüklendiği teyidi geldi
"system messages installed"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X