Şimdi Ara

RealmeMe 6 pro 3499TL vatan Teknosa Media Markt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır ama daha önceden kullanıyordum telefonum Lg G4. Yeni telefon aldığım için illaki almak gerekiyor kılıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Hayır ama daha önceden kullanıyordum telefonum Lg G4. Yeni telefon aldığım için illaki almak gerekiyor kılıf.
    E o zaman arka materyalin pek bir önemi kalmıyor.. kaplama vs yapılabilir, tek sıkıntı Samsung ne kadar güncellği koruyabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Kaç aydır telefon bakıyorum hocam düzgün birşey bulamadım. Özelikleri ne baktığımda kaza bela olmaz ise bu telefonu da üç dört sene kullanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Kaç aydır telefon bakıyorum hocam düzgün birşey bulamadım. Özelikleri ne baktığımda kaza bela olmaz ise bu telefonu da üç dört sene kullanmayı düşünüyorum.
    Telefona iyi bakan biriyseniz bu cihazlara bu kadar para bağlamayın derim, malum yollardan gelen Xiaomi telefonlardan alın bana kalırsa telefonuna göre 500₺/2000₺ ye kadar fark edebiliyor. Hemde daha üst seviye cihaz kullanmış olursunuz

Örnek marka model söyleyebilirmisiniz bir de malum yollardan gelen cihazı sahibinden mi bakayım baya ilan var orada. Samsung iyi marka birde Tr garantili yeni model diye sıcak baktım. Telefonu değiştirmek istememdeki sebep Android 6,0 da kaldı bazı uygulamaları desteklemiyor ayrıca bluetooth kapanıp açılıyor gibi sorunlar.
    2 simkart çalışıyor mu onlarda?
  • Medimarkt, vatan, Teknosa buralardan cihaz almak aptallık gibi geliyor bana çünkü aynı cihazı başka satıcılar 500TL hatta 1000 TL daha ucuza satıyor gidip vatandan cihaz alan adam hem vatanın mağaza kira parasını ödüyor hem çalışanın maaşını ödüyor.

• Valla hocam sahibinden ben çok sıcak bakmıyorum forumda satan arkadaşlar da var referanslı, geçen haftalarda 3500₺ ye poco f2pro /2100₺ civarına note9s pro vs. bulunabiliyordu@J.sins

@J.sins birçok modelinde tek hat kayıt oluyor.

Tek hat olsun hocam çift hat kullanmıyorum forumu araştırayım.

• portakal1 P kullanıcısına yanıt
    birçoğu nette ne idü belirsiz satıcıyla muhatap olmaktansa vatan gibim her yerde şubesi olan sorun çıktığında arkasında duran kurumsallaşmıs firmanın kirası da benden olsun der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Satıcıyla ne işin var acaba ? Satıcı ürünü satar gerisi müşteri ve ürünün firmasıyla ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

2 simkart çalışıyor mu onlarda?
    Teki kayıtlı oluyor eğer isterseniz fiyat farkıyla ikisini de yaparlar diye düşünüyorum.

Forum da konusunu bulamadım link atarmısın sana zahmet.

Hocam yeni cihaz bir kaç sene günceller diye düşünüyorum.

• @Estonya Feribotu yapılan sistemde sadece sim2 oluyor.

@J.sinsuzun zamandır forumun 2.el kısmına bakmıyorum illaki satan arkadaşlar vardır, olası bir durumda yanlış anlaşılma olmasın diye link atma taraftarı değilim

Yani imei no tadarik etsek bile yapılamıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: portakal1

Satıcıyla ne işin var acaba ? Satıcı ürünü satar gerisi müşteri ve ürünün firmasıyla ilgili.
    Vatanda öyle değil. En azından Yalova Vatan bu konuda çok iyi. Arzum hamur Makinesi aldık, sorun çıktı. Yalova arzum (rezil bir servistir, tefal e de bakıyor. Çok iğrenç hak yiyen bir servis) servisine götürdük; kullanıcı hatası dediler. Arzumu aradım defalarca ilgilenmediler, servisin arkasında durdular. Vatana götürdüm, THH önceki son çare (ki Yalova thh, tüketici lehine pek karar çıkmaz, en azından bana öyleler) olarak. Adamlar İstanbul'a gönderelim dedi. Arzumu aradığımda başka servise yönlendiremeyiz deyip durmuşlardı. Vatan aracılığıyla İstanbul Arzum servisine gönderdik. Onlarda sorunu görüp merkeze gönderdiler. Bi de onlar görsün dediler artık bilmiyorum. Merkez iade kararı aldı.
    Genel olarak Vatandan aldığım ürünlerde servisle, kargoyla uğraşmıyorum. Ayrıca daha iyi servis kalitesi aldım şimdiye kadar.

• @Estonya Feribotu IMEI kendileri buluyor zaten, bildiğim kadarıyla olmuyor tek hat oluyor sadece

• IPS ekrana bu para verilmez.
    Youtube'da realme 6 pro, xiaomi mi note 10 lite, huawei p40 pro ekran testleri videoları var, izleyin ips ekranın "siyah" ile ilgili sorununu görürsünüz. amoled ekran harici bu para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

IPS ekrana bu para verilmez.
    Youtube'da realme 6 pro, xiaomi mi note 10 lite, huawei p40 pro ekran testleri videoları var, izleyin ips ekranın "siyah" ile ilgili sorununu görürsünüz. amoled ekran harici bu para verilmez.
    Bu paraya amoled ekran var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 16 Eylül 2020; 8:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.