Şimdi Ara

Realtek HD audio sürücüsünde sorun yaşayanlar buraya bi göz atın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
293.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar Realtek High Definition Audio Driver'ını nereden bulabileceğini sormuş. Aşağıda vereceğim linkten indirebilirsiniz.
    Windows 7 ve Windows Vista driver'ları da mevcuttur.

Realtek HD Audio Driver

• Merhaba arkadaşlar ben win. vista kullanıyordum ve format atıp win.7 kurdum ses driver ınıda sorunsuz kendi kurup çalıştırdı ancak realtek high definition audio nun yönetici programını kurmadıgı için ses sistemimde 5+1 i seçemiyorum ve indirdiğim yeni driver da da bi değişiklik olmadı acaba sadece bu yönetici program için farklı birşey mi yüklemem gerek? nasıl halledebilirim bu sorunu
  • bir buçuk saattir okuyorum elinize yüreğinize sağlık gerçekten arkadaşlar
  • bu sorunla karşılaşan çok arkadaşımız vardı.bu bilgi iyi oldu
  • Slm.. Creative T7900 ses sistemim var 7+1 ama kullanamıyorum. Realtek HD Audio yöneticiside 5+1 seçebiliyorum. önceden XP kuruluyken 7+1 seçeneğide vardı format atıp Vista kurunca kullanamaz oldum... ne kadar realtek HD varsa kurdum ama 7+1 i seçemedim bitürlü... yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürler....
  • arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu
  • dostum ustunden 2 yıl gecmiş konuyu acalı ama cok sagol valla senin dedigin yöntemi yaptım bi restar yaptım ses duzeldi eyw saol
  • eyvallah kardeş çok sğol işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiitt

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma daha yeni format attım ve ses sürücüsünü yüklerken bildiğiniz hatayı verdi. forumdaki fikirleri denedim ama işe yaramadı. şans eseri birinden öğrendim bende işe yaradı umarım sizde de yarar. faklı yerlerde aynı sorundan muzdarip arkadaşlara da rastlayınca yazmak istedim. inş işinizi görür.

öncelikle problem microsoftun uaa driverindan kaynaklanıyor zannedersem. yapılacak işlemlerse şöyle;

Öncelikle; Sistem Özellikleri => Donanım => Aygıt Yöneticisi ' ne girin.

Sistem Aygıtlarına tıklayıp listeleyin, "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio"'ya sağ tıklayıp önce "devre dışı bırak" sonra da "kaldır" deyin.

bundan sonra Realtek HD Audio Driver ı kurabilirsiniz. Kolay gelsin

teşekkürler dostum çok işime yaradı amuda kalkarak çoşacağım şimdi

• kaldırmak yerine KB888111 in içinden commonfiles klasörünü çıkartın.aygıt yöneticisinden soru işaretli olan UAA için bu klasörü gösterin %100 bulur ve tanır ses gelir pc ye. sonra realtek i sorunsuz yüklersin . hala sorun yaşayan varsa bana pm atsın onun yerine ben yapacağım ona uzak bağlantıyla
  • Merhaba arkadaşlar.

Dün çalışan 5.1 analog sistem bugun çalışmamaya başladı. Sadece yerini değiştirdim ama bugun çalışmıyor. Sorun yazılımsal değil. Anakarta ses jack larını tyakıp çıkarınca algılıyordu eskiden realtek bütünleşik ses kartı , ama şimdi orası pasif durumda ve takıp çıkardığım jack ları algılamıyor. Biosta herhangi bir ince atar bulamadım sizin yorumlarınız nelerdir ? Bana ses kartı yolu mu görünüyor ?
  • Bunu yapınca microfon'da düzelir mi arkadaşım ?
  • bende windosw 7 kurdun. bütün programları otomatik olarak yüklemesine karşın ses ile ilgili bir donanım yüklememiş. ses yok açıkçası. biri bana da yardımcı olursa cok sevinirim
  • Allah razı olsun bilgileri veren arkadaştan format attım sesdeki sorunu cözemedim cızırtıdan kullanamıyordum pcyi anlattıgınız bilgilerle çözdüm sürücü bozulmus demekki bmmde
  • Merhaba ArkadasLar .. Benimde Bir Sorum Olucak Hemen Hemen 7,8 Aydir Leptopumun Sesinden YararLanamiyorum .. Harici Ses Karti Kullaniyorum Ama ondada konusamiyorum anca duyabiliorum .Oncelikle SoyLe Acikliyayim ... Microsoft UAA Bus Driver For High Definition Audio Sorunu Veriyor ...Bazen Aygıt Yöneticisinde Bulunuyor Görüyorum ve kayboluyor oldugunda ise üzerinde ünlem işareti oluyor .Ne Kadar Driver Warsa Yükledim ... Sabahlara Kadar Ugrastim Ama Olmadi .Lütfen Yardım Edin .. SöyLediginiz o bütün seyleri yaptim biri pcme girip halledemzmi lutfen ... Windows SP3 Perfeck Kullaniyorum ... Ama Derseniz Bunda Calismaz Sunu Kur Cd'ler Hazir Hemen Atabilirim Formati... simdiden tskler altta resimde koydum ..
     Realtek HD audio sürücüsünde sorun yaşayanlar buraya bi göz atın

• ya arkadaşlar bende programı yüklemeden önce cızırtı yapmıyordu fakat şimdi korkudan şarkı bile açamıyorum çok fena cızırtı yapıyor.Programı kaldırıyorm cızırtı kesiliyor.Bir yardım edin lütfenn
  • 2008 de açılmıs ama bana uzak baglantıyla yardım edebilcek acil :S :S 2 haftadır çaresini arıyorum
  • Format attıktan sonra ses gelmeme durumunu bende yaşıyorum.

Biri eski biri yeni 2 bilgisayarım var. Eski bilgisayarda bu sorunu yaşamıyorum ve formattan sonra ses otamatikman oluyor (realtek'i kurunca) ama yeni olanda 2 defadır yaşadım-yaşıyorum. Daha önce yeni olan bilgisayarda'ki 1. sorun oluştuğunda, ertesi gün kendiliğinden düzelmişti ama şimdi 10 gün oldu, hala sorun devam ediyor. Format cd.si, exporer 6.

Kurumdan sonra 7,ye yükseltiyorum sonra çıkan 8,e yükseltme ile, exporer 8 yapıyorum. Eski olanda hiç problem yaşamıyorum ama yeni olanda devam ediyor.

Burada'ki arkadaşlarımızın verdiği tüm yöntemleri denedim ama ne yaptım'sa olmuyor.

Not: Mesaj değişimin nedeni, imla ve harf hatası düzeltmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pergamon35 -- 17 Eylül 2012; 15:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukozen

2008 de açılmıs ama bana uzak baglantıyla yardım edebilcek acil :S :S [size=3]2 haftadır çaresini arıyorum

Sorun yaşayan arkadaşlar Pm atabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 17 Eylül 2012; 15:42:17 >
  • Merhaba Ben Asus N56V serisi laptop aldım Realtek Hd Adudio Yöneticisi penceresinde stereo seçeneği sabit gözüküyor.Aux girişine çoklu hoparlör sistemimi takıyorum 5+1 gibi seçenekler gözükmüyor.Hoparlör doldurma vb. özelliklerinden yararlanamıyorum.Sürümü güncelleştirmeği falan denemedim hata olmasını istemem. Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.