Şimdi Ara

Reaper of Souls'a hazırlık !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her ay kenera 5 tl atsam çıkınca kurtarırmı acaba

• Bence şu an giydirilmiş olması, sadece şu an oynanmak isteniyorsa olabilir. Zamanı geldiğinde item uygun fiyata bulunur diye düşünüyorum. Mesela ben 6 ay yokum kısa süre sonra, değeri düşecek gear yerine gold'da duracağım. Madem MP10 olmasın ama MP7 farmlayacak CM wiz her türlü yapılır. Herkesin kararı kendine.

Birkaç örnek daha vereyim, zamanında ias çok fena nerflendi oyunda, o sırada ias'ta kalanlar uzun süreli değer kaybı yaşamışlardı, 1-2 hafta kadar önce ias item elden çıkaranlar ise pek sıkıntı yaşamamıştı. Şu anki durumda çıkış tarihi belirsiz sadece, ama sonuç yine aynı olacak düşüncesindeyim.
    Manticore çıktığı gibi eldeki en iyi rare xbow'lar çöp olmuştu, bir diğer örnek. Şimdi çıkar çok yüksek dps xbow ya da modifiye edilebilir soketli bir silah o zaman çöp olur eldeki 2 soketli 1300dps manticore.
    Yapılacak en mantıklı hareket, gold harcamayıp eldeki gold'dan gold yapmak... Ya da gidin HC oynayın, zamanı gelince ordaki gold'u x4 x3 belki o zaman x5 katına SC gold'a çevirebilirsiniz... Siz bilirsiniz tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

Evet arkadaşlar malumunuz Diablo III ek paketi olan Reaper of Souls yolda.. Benim şahsi görüşüm tek class gelmesi ve pvp'ye dair bir bilgi olmaması dışında herşey güzel , galiba diablo kurtuluyor, ve gene bizleri Bilgisayar başına oturtmayı başarıyor , ömrüde uzuyor "şahsi görüşüm olarak"..

Şimdi ek paket olunca dengeler ne olacak ?
    *Altın fiyatları ne olacak ? Şu an altın ucuzken alınmalımı yoksa alınmamalımı :) badanalamalımı
    *Hangi gem lerin fiyatları artacak yada düşüşe geçicek ?
    *Şu an Üzerimizdeki olan itemların değeri düşecekmi, ki bu kesin , yahut satıp yatırımmı yapmalıyız ?
    *Demonic essencelerle craftladığımız accaount bound itemlar , şu an yada ek paket geldikten sonra craftladıklarımızla arasında bir fark olucakmı , ona göre demonic essence stoklanır yada craftlanmaya devam eder..

Daha aklıma gelmeyen yada ekstra katmak istediğiniz birşey varsa yazalım

Burda bilgi ve fikir sahibi arkadaşlarla konuyu tartışalım istiyorum , herkesin yararına olsun çünkü belli bir noktaya getirdiğimiz emek sarfettiğimiz class ların sok değişim geçirmeleri olucak diye düşünüyorum. sonra ise hazır olup takım savaşları içersinde bulucaz kendimizi yüksek ihtimal.....
    Saygılar.

Kapalı çarşı simsar esnafları şimdiden çıkmışlar bile piyasaya, bu ek paket ile de adam olmayacağından şimdiden eminim oyunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

Evet arkadaşlar malumunuz Diablo III ek paketi olan Reaper of Souls yolda.. Benim şahsi görüşüm tek class gelmesi ve pvp'ye dair bir bilgi olmaması dışında herşey güzel , galiba diablo kurtuluyor, ve gene bizleri Bilgisayar başına oturtmayı başarıyor , ömrüde uzuyor "şahsi görüşüm olarak"..

Şimdi ek paket olunca dengeler ne olacak ?
    *Altın fiyatları ne olacak ? Şu an altın ucuzken alınmalımı yoksa alınmamalımı :) badanalamalımı
    *Hangi gem lerin fiyatları artacak yada düşüşe geçicek ?
    *Şu an Üzerimizdeki olan itemların değeri düşecekmi, ki bu kesin , yahut satıp yatırımmı yapmalıyız ?
    *Demonic essencelerle craftladığımız accaount bound itemlar , şu an yada ek paket geldikten sonra craftladıklarımızla arasında bir fark olucakmı , ona göre demonic essence stoklanır yada craftlanmaya devam eder..

Daha aklıma gelmeyen yada ekstra katmak istediğiniz birşey varsa yazalım

Burda bilgi ve fikir sahibi arkadaşlarla konuyu tartışalım istiyorum , herkesin yararına olsun çünkü belli bir noktaya getirdiğimiz emek sarfettiğimiz class ların sok değişim geçirmeleri olucak diye düşünüyorum. sonra ise hazır olup takım savaşları içersinde bulucaz kendimizi yüksek ihtimal.....
    Saygılar.

Kapalı çarşı simsar esnafları şimdiden çıkmışlar bile piyasaya, bu ek paket ile de adam olmayacağından şimdiden eminim oyunun

sayın kişi ilk başta bir tanı laf attığın adamın oyunu ticari amaçlımı oynadığı yoksa daha iyi bir karakter dizsin insanlar , tdm geldiğinde bizler güçlü olalım daha keyifli hale getirelim infernolarda tek yemeyelim vs. gibi şeyler bilmiyorum sen buralardamıydın oyun kan kaybederken turnuva yapalım altın dağıtırız ilk 5 e felan diye yırtınıyorduk , karakterlerin heykellerini yapıyorduk oyunseverliğimizden ötürü , ki lakin 1 kuruş parasında değilim olayın getirisi ne olcak zaten şükürler olsun ailemi geçindirecek maaşım var. Ama madem sen bana rahatlıkla senin gibi adamlar yüzünden oyun adam olmazı diyorsan eğer bende sana şunu söylemekten çekinmeyeceğim , senin gibi önyargılı ve patavatsız adamlar yüzündende mesela yaşadığımız dünya malesef adam olamıyor buda bir gerçektir. Güzel güzel oyununu oyna iyi geçin insanlarla herşeyi daha güzel olur . saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 25 Ağustos 2013; 2:07:37 >

• Şu an tüm eşyaları satıp gold da bekletmek mantıklı mı sizce arkadaşlar?
  • hiç oynanmayacaksa mantıklı, sonuçta yeni gelen itemları gördük. ek pakette düşecek maviler şimdiki en iyi rarelerden iyi olabilir :).

ama daha zaman var, ben yapabildiğim kadar paragon yapmaya çalışacağım özellikle hardcore'da.
  • 2014'e kadar kim öle kim kala
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.