Şimdi Ara

Reaper of Souls ile oyuna geri dönülür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben baya bi önce diablo oynamayı bırakmıştım, oynadıgım zamalar zevk alarak oynuyordum ama ah olması ve oyunun kolay olması oyunu oynamamama teşvik ediyordu. Bu durum RoS ile ne oldu ? Sizce geri dönmeye değer mi ?

• bende bırakmıştım şu anda idare eder, 2.1 yamasında daha iyi olacağından eminim ama ;) o da yakında gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight Artorias

Ben baya bi önce diablo oynamayı bırakmıştım, oynadıgım zamalar zevk alarak oynuyordum ama ah olması ve oyunun kolay olması oyunu oynamamama teşvik ediyordu. Bu durum RoS ile ne oldu ? Sizce geri dönmeye değer mi ?

RoS'suz beğendiysen RoS'la daha çok beğenirsin diye düşünüyorum
  • Anket aç, yazı tura at ya da cumhurbaşkanlığı seçimine göre bir karar ver aynı şey.
    Oyun o bıraktığın aynı oyun, sadece 1-2 yeni şeyi elde etme yolu, 1 yeni elde etme yeri çıkarıp bahsettiğin ah ve rmah kapattılar. Oyun aynı, elde etme yeri ve şekli değişti. Sen sabırlı değilsen, zaman ayırmazsan, bilerek oynamazsan yine çabuk sıkılırsın. Yenilikler var ama mantık aynı. Yenilikler; yeni sınıf var: crusader. Yen, yerler var:Act5 ve bounty&rift. yeni sınıf setleri var T6'ya taşıyor seni halen sııkılmadıysan bir de o set'le oynuyorsun: Crusader Akkhan set, WD Jade set, DH maurader set. Hepsini daha hızlı şekilde elde edebiliyorsun, bütün sınıflarla oynayabiliyorsun birbirine item düşürerek: shard'ları diğer sınıf ile kadala'dan kullanarak.
    Ama sıkılırım diyorsan aynı şeyi farklı şekillerde yapmaktan, hiç bulaşma. Uğraşamam diyorsan o yeni build neymiş, mystic neymiş, cooldown nasıl düşürülür, RoRG yüzük 100 bounty yaptım T1 düşmüyor bırakıyorum oyunu dersen; geri dönme.

• bi süre sonra yine sıkıyor. şuan ara verdim yeni patch i bekliyorum
  • Beyler şimdi önümde iki seçenek var: diablo ya geri dönmem ya da starcraft 2 ye başlamam hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Beyler şimdi önümde iki seçenek var: diablo ya geri dönmem ya da starcraft 2 ye başlamam hangisini önerirsiniz ?

iki oyunu da oynayan biri olarak , bence ikisine de bulaşma archeage geliyor paranı ona sakla derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Beyler şimdi önümde iki seçenek var: diablo ya geri dönmem ya da starcraft 2 ye başlamam hangisini önerirsiniz ?

iki oyunu da oynayan biri olarak , bence ikisine de bulaşma archeage geliyor paranı ona sakla derim.

Archeage bende bekliyorum ama ücretli mi olucak ücretsiz mi ?

Bir de neden ikisine de başlamiyim ?
  • quote:

quote:

quote:

Archeage bende bekliyorum ama ücretli mi olucak ücretsiz mi ?

Bir de neden ikisine de başlamiyim ?

büyük ihtimalle aylık ödeme olmayacak ama tek seferlik para alıcaklar sanırım guild wars gibi. diablo'nun durumu pek iyi değil o yüzden önermedim almanı , sc2 için de normal oynayacaksan oyundan zevk alabilmen için iyi bir seviyede oyunu oynayabiliyor olman lazım bu da en azından 2-3 ayını alır ki o sürede çok kararlı gitmezsin diye düşünüyorum. ha ben arcade oynayacağım diyorsan alabilirsin. çok güzel fun mapleri var.(arcade mapler para vermeden sadece bedava üyelikle oynanabilecek deniyordu ama emin değilim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 15 Temmuz 2014; 3:45:08 >

• Al oyna beğenmezsen bırakırsın tekrar oyunu, bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değer baya değişiyor çünkü oyun Ros ile beraber. Hatta yakında 2.1 gelecek daha da değişecek.
  • Diablo dan hayatın anlamını çıkarmaya çalışmayacaksan yazın işin yoksa takılır oyun oynarım dersen alabilirsin. Ama aldığın yere dikkat et ucuz alırım diye problemli yerlerden alma. 6 karakter var her biriyle 1 ay uğraşsan 6 ay yapar. Oda parasını hak etmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Diablo dan hayatın anlamını çıkarmaya çalışmayacaksan yazın işin yoksa takılır oyun oynarım dersen alabilirsin. Ama aldığın yere dikkat et ucuz alırım diye problemli yerlerden alma. 6 karakter var her biriyle 1 ay uğraşsan 6 ay yapar. Oda parasını hak etmiş olur.

Durmaplay den alıyorum, sizce uygun mu orası ?
  • Diablo da karar kılarsanız 2.1 ile gelecek olan Ladder da oynamanızı öneririm, herkesle eşit şartlarda baştan başlamış olursunuz...
  • kongor bile birakmis :D
    https://www.youtube.com/watch?v=nExGWDI0lJo

bana sorarsan oynanilir... guzel vakit yiyor..:D
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Ladder'da sıfırdan başlamak için silmiştir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

ölüp duruyordu ondan bırakmıştır.
  • Ben witch doctor oynuyordum, ros ile ne alemde birde crusader lar nasıl baya iyi duruyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

ölüp duruyordu ondan bırakmıştır.

Aslinda olmesinden degil. Barbar oynadigi classti. Ve d3te cok op idi. Ondan oynadi suanda wd cok iyi oldu. Bakti bir iki denedi barbar ile olmuyor. Wd de barbar kadar tat vermeyince birakmistir..:)

• Kongor u izleyenler Diablo 3 için izliyordu. Eğer bıraktıysa temelli oyunu kendi kaybeder.

İzleyici sayısı da hayli düşmüş gördüğüm kadarıyla.

Ladder ile geri dönecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.