Şimdi Ara

Rebel Moon 2'den yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rebel Moon 2'den yeni fragman yayınlandı
    Zack Snyder'ın Star Wars'a öykünerek çektiği büyük bütçeli bilim-kurgu filmi Rebel Moon, aralık ayında Netflix'te izleyici ile buluştu. Film pek beğenilmemiş olsa da hatırı sayılır bir izlenmeye ulaştı.

İlk filmde yarım bırakılan hikâyeyi tamamlayacak olan Rebel Moon 2, önümüzdeki ay ekrana gelecek. 19 Nisan'da izleyici ile buluşacak Rebel Moon 2 için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

İlk filmde bir araya gelmelerini izlediğimiz asi grubu, Rebel Moon - Part Two: The Scargiver adını taşıyan devam filminde galaksinin kaderini tayin edecek bir direniş başlatacak. Filmden yayınlanan yeni fragman, Anthony Hopkins'in seslendirdiği Jimmy adlı Android'in ikinci filmde çok daha büyük bir rol oynayacağını gösteriyor.

Ayrıca Bkz.3 Body Problem'ın 2. sezonu için hazırlıklara şimdiden başlandı

Rebel Moon 2, 19 Nisan'da Netflix'te Yayınlanacak

İlk Rebel Moon filmi pek beğenilmediği için bu devam filminin izleyici nezdinde nasıl karşılık bulacağı merak konusu. Eğer devam filminin izlenme rakamları ilk filmin çok altında kalırsa, Zack Snyder'ın Rebel Moon'u uzun yıllar sürecek bir seriye dönüştürme planı suya düşebilir.

Öte yandan ilk film gibi bu devam filminin de bir "Yönetmenin Kurgusu" versiyonu çıkacak. 18+ yaş sınırına sahip olacak bu versiyonun yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:https://collider.com/rebel-moon-part-2-trailer-scargiver/

• Bence bomboş bir film. Meraklısına hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pek zahmet etmeseymişsiniz ya? Bu acayip saçma salak projelere milyonlarca doları nasıl buluyorlar. Bi zahmet edip senaryoyu okusalar zaten hemen kaçarlardı.

• Snyder'a full kreatif yetki verince çıkan tüm yapımları sulu ve tuhaf oluyor bence, tüm şansını DC evreninde yitince Netflix kanadı altına alıp yine sulu saçma mantıksız filmler yaptı adamın özü bu imiş aslında, bol slow motion'lı bakışmalı klişe filmler..

• Netflix artık çöpflix olma yolunda emin adımlarla ilerliyor şu kadar parayı çakma star wars olmaya çalışan yapıma gömmek cidden yazık işin garip kısmı yeniden disney tarafından yapılan Star wars flmlerinin durumu ortada iken nasıl bu projeye bu kadar para gömmeye razı geldiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzlemek için Synderin kurgusunu bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sarmamisti beni, izleyiciler nesini begendi bilmiyorum ama bana dümenden dizi cekmisler gibi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.