Şimdi Ara

Rebel Ridge (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzeninin kefaleti için ödeyeceği bir çanta dolusu paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca eski bir deniz piyadesi, küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadeleye girişir. kasabaya adalet getiren adam filmlerini severim. eğer türü seviyorsanız kesinlikle hoşunuza gidecektirRebel Ridge (2024) 

Rebel Ridge (2024)

• Yani hem dün En Son İzlediğiniz Filmler konusunda çokça övüldüğünü görünce hem de bugün burada konusunun açıldığını görünce bugün direkt daldım. Ancak beklediğimi bulamadım.

Tamam polisiye-suç-gerilim üçlüsünde güzel bir senaryo yazılmaya çalışılmış, diyaloglar filan hoş da abi 2 saat 11 dk film yapıyorsunuz içine biraz aksiyon koyaydınız be. Birazcık aksiyon sahnesi serpiştirmişler ama o da sıkıcı olmuş. Yani gerçekçilik olsun diye, adamımız kanunlara uygun, sabırlı, sağduyulu olsun da kimseyi öldürmesin diye sıkıcı aksiyon sahneleri çekmişler. Aslında bu senaryoya ölümlerin olduğu çok güzel bir efsane film çıkabilirmiş ama olmamış. Film aksiyona girecekmiş gibi ve aksiyonda da aksiyonmuş gibi yapıyor ama o doduk noktasına asla ulaşamıyor. Hep bir racon kesme, bir sidik yarışı, bir koz kullanımı söz konusu. Biraz bizim kaliteli yerli dizilerimizde uzun ama yağlı diyaloglar olur ya bir şekilde seyirciyi kendine bağlar. He film biraz da böyle olmuş. Diyaloglar epey yoğun yani filmin ritmi orta-ağır seviyede gitse de durup düşünmeye çok fazla vaktiniz yine olmayabiliyor, çünkü detay çok. Hatta birkaç noktayı kaçırmış bile olabilirim izlerken.

Bu arada filmin sonunu da beğenmedim. Ya arkadaş 2 saat 11 dk film yapıyorsun, aksiyonu da az ya yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin. İu un sonunu da bağlasaydınız ya. Böyle kuyrukta bırakmışlar. Hayır anlamı da yok kestirip atmanın zaten olayın sonuna gelmişsin, orada niye kestirip atıyorsun ki? 3-5 dk'da olay bağlanır ve biterdi.

Yani idare eder bir yapım çok daha iyi olabilirdi, potansiyalini kullanamışlar yazık olmuş. 6/10. 7 de diyebilirdim ama vazgeçtim. Daha fazlası etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda yeni bir sinema anlayışı gelişti. filmin sonu eksik(!) olunca otomatik olarak 5 puan düşülüyor.

David Fincher'a e mail atacağım. the killer filminde katil kimi neden öldürdü-öldürmedi havada kalmış. sen fincher olarak nasıl böyle bir hatalı filmi yönetirsin ya. hadi bunu yaptın. zodiac filminde katil belli değil. 2.5 saatlik filmi boşuna izlettin bize. ne garip adam. sonu-sebebi belli olmayan filmleri yönetiyor. ben olsam yönetmem.

bu filmdeki aksiyonu eksik bulanlara gece şahini filmini önerebilirim. ama dikkatli olsunlar aşırı aksiyon var içinde. john wick gibi bir şey.

diyalogları da süper gece şahininin. bladerunner ayarında.

Don't miss out on this exhilarating thrill ride! From the opening scene, Rebel Ridge immediately grabs your attention and never lets go. The pacing is flawless, packed with intense and believable action that keeps you on edge. It's a refreshing reminder that well-written scripts still exist. The plot is full of unexpected twists, proving that a movie can captivate without relying on excessive blood and gore.

Don Johnson is brilliant as a morally ambiguous Chief, blurring the lines between right and wrong. Aaron Pierre steals the show with his commanding presence-his piercing blue eyes almost distract you from the dangerous edge his character embodies. The supporting cast also delivers, adding depth and authenticity to every scene.

For anyone seeking heart-pounding action paired with sharp storytelling, Rebel Ridge is a must-watch. Highly recommend! 10/10.

biri IMDB'de böyle yazmış. tamamen katılıyorum.

fazla yoruma gerek yok.

• Beni dolaylı yoldan kastetmek yerine direkt bana yazabilirdin. Zaten benden başka yorum yapan olmamış buraya. Rebel Ridge (2024) 

Filmin sadece sonu değil aksiyonu ve aksiyonun doğurduğu şiddeti de eksik olmuş. Tercih meselesi bir şey diyemem. Film kötü demiyorum ama buna 10/10'luk diyen adamın hayatında izlediği film sayısını filan sorgularım.

Evet Gece Şahin'ini izledim güzeldi, fena değildi. JW gibi bir şey değil. JW başka bir seviye one-man-army filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Eylül 2024; 2:16:16 >
  • Çok mük değildi eh işte idare eder durumdaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Alto Knights (14 Mart 2025)
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.