Şimdi Ara

rebit +3 shard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +3 rebit shard a nası bi bow alınabilir yorumlarınızı bekliyorum

• +4 rebirth ib yada +5 rebirth ib alabilirsin.Biraz pazarlık yaparak.
  • hadi abilerim bi yorum yapın be kazık yemiyim shard 96 ap 75 poison damagedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNgOfAsAs

hadi abilerim bi yorum yapın be kazık yemiyim shard 96 ap 75 poison damagedir
    Chitin Bow +7
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_man_forever

Chitin Bow +7

Alıntıları Göster
    chitin bow +7 alınırsa super olur de kesinmi yoksa pazarlıklamı?
  • quote:

hadi abilerim bi yorum yapın be kazık yemiyim shard 96 ap 75 poison damagedir
    en az +3 rebirth ib alırsın yada +8 ironx hatta bonkör birisini bulursan +8 ib bile verirler

NOt: chitin bow +7 yi ruyanda alırsın +3 rebirth sharda karsılık sölemesi ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otnoukra -- 29 Nisan 2007; 11:34:58 >
  • +5 Cb alabilrisn

(C)omposite (B)ow
  • chitin bow un ap si kac bide bonuslarını yazarsanız seviirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: otnoukra

en az +3 rebirth ib alırsın yada +8 ironx hatta bonkör birisini bulursan +8 ib bile verirler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: otnoukra

+8 ıb vercekler chitin bow +7 vermicekler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: otnoukra

+8 ıb vercekler chitin bow +7 vermicekler

Alıntıları Göster
    en düşük item +3 rebirth ib verirler

• quote:

chitin bow un ap si kac bide bonuslarını yazarsanız seviirim
    agalar chitin bow un apsine bakarken bi site buldumwww.kodb.info bu sitede uniq ve normal silahların ap leri uniq takıların bonusları armor defense hesaplama kac lwl hangi skiller acılır kac stat point olur hepsi war bi bakın bence aradıgınız hersey war
  • quote:

agalar chitin bow un apsine bakarken bi site buldumwww.kodb.info bu sitede uniq ve normal silahların ap leri uniq takıların bonusları armor defense hesaplama kac lwl hangi skiller acılır kac stat point olur hepsi war bi bakın bence aradıgınız hersey war

Alıntıları Göster
    yaw siz aklınızımı kaçırdınızbu +3 rebirth shard en dusuk nasıl +3 rebirth ib ile takas edersiniz +1 rebirth shardla +1 rebirth ib aynımı shard 21 gb + item ib yi pazarlıkla 12 gb ye dusuruyolar kardes ben senin yerinde olsam bide +1 rebirth shard alırdım ikisini takıp asa olarak gezerdim nabıcan okcuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

yaw siz aklınızımı kaçırdınızbu +3 rebirth shard en dusuk nasıl +3 rebirth ib ile takas edersiniz +1 rebirth shardla +1 rebirth ib aynımı shard 21 gb + item ib yi pazarlıkla 12 gb ye dusuruyolar kardes ben senin yerinde olsam bide +1 rebirth shard alırdım ikisini takıp asa olarak gezerdim nabıcan okcuyu

Alıntıları Göster
    +3 rebit ib mi ben +3 rebit ib i +7 shard verip alıyom +7 cb flan da alma işe yaramz bi item 116 ap yetmez görünüş fazla önemli deil üstüne bişeler verip +8 ib alabilrsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

Alıntıları Göster
    bende dusundümde asas olmayı ama yaza kadar archer kalmak istedim char kasiomda archer 55 e kadar daha iyi bence spike acılmadan önce archer kalim dedim

• quote:

bende dusundümde asas olmayı ama yaza kadar archer kalmak istedim char kasiomda archer 55 e kadar daha iyi bence spike acılmadan önce archer kalim dedim

Alıntıları Göster
    birisi yazmıs +3 +5 ib ne bu +3 rebıht sharda git güzel itemler al sat ib +7 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiNgOfAsAs

+3 rebit shard a nası bi bow alınabilir yorumlarınızı bekliyorum

hangi serverdasın maesteysen o shardına ben iyi eyler teklif edebilirimserver adı?
  • quote:

Chitin Bow +7

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

Chitin Bow +7

yavas ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsardags

quote:

Chitin Bow +7

yavas ol

Alıntıları Göster
    SERVER NE KARDEŞ ONCE ONU BELİRT BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsardags

quote:

Chitin Bow +7

yavas ol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gsardags

quote:

Chitin Bow +7

yavas ol

Nası yaws ol +7 cb wermezlermi diyosun olyde +7 dual sharda cb werıyolar yanlıs hatırlamıyosam +3 rebirt sharda 96 ap war 96 ap demek +8 md atack ile aynı +8 md demek +7 dual shard +21 gb vs vs item...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jump3r

quote:

Orjinalden alıntı: gsardags

quote:

Chitin Bow +7

yavas ol

Nası yaws ol +7 cb wermezlermi diyosun olyde +7 dual sharda cb werıyolar yanlıs hatırlamıyosam +3 rebirt sharda 96 ap war 96 ap demek +8 md atack ile aynı +8 md demek +7 dual shard +21 gb vs vs item...

Alıntıları Göster
    Ne Chitin Bow aL nede Enion Bow 2 side Dandik +7 ib atack daha fazla...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.