1) simdi ben bu animenin 145 bölümünü indirdim.. online izleme sayfalarından birinde 188. bölüm mevcuttu.. halen devam ediyor mu seri?
2) ben bunun ilk 6 bölümünü izledim şimdilik sevemedim.. 100 küsürüncü bi bölümünü açıp da kendime spoiler girmek de istemiyorum ama hep böyle mi gidiyo bu anime yoksa bi gelişme bi abartı olacak mı? bkz: bleach (ilk 13 bölümden sonra bianda bambaşka bi tarz aldı anime.. ondan sonra sever oldum..)
Reborn'un ana konusu şurada mevcut. Lütfen bölüm kurallarını okuyalım ve ana konu varken yeni konu açmamaya dikkat edelim.
Bir de, ilk postla konu kilitlemekten nefret ediyorum. Bu sebeple sorularını da cevaplıyorum, lakin bundan sonra bu tür soruları ya animenin ana konusundan yada anime kafe'den sor.
1) Seri halen devam etmekte. Haklısın en son 188. bölümü yayınlandı. 2) Serinin ilk 20 bölümünü beğenmezsin, bir bakıma deneme süreci olarak gör bunu, ondan sonra sarmaya başlıyor. Gelişmeler tat veriyor. Seriyi izlemeye başlamadıysan mangasını da okuyarak takviye edebilir, bu sayede fillerları izleyip izlememe durumuna da karar verebilirsin.