Şimdi Ara

RECEP İVEDİK KNİGHT ONLİNE (TÜRÜ) OYUNLARI ANLATIYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KO yu WOW'dan üstün görenlerin beyni sulanmış koxperlardan, buglardan, tblcilerden, lvl kasmaktan
    Ben de online oyun olarak sadece KO oynuyorum ama artık sırf alışkanlık olduğu için oynar hale geldim,
    düşünün bi; her gün buglarına, gmlerine, koxperına bilmem nesine küfrettiğiniz bir oyunu nasıl bu kadar yüceltebiliyorsunuz kafanızda?
    Tüm dünyada milyonların taptığı bi oyuna sırf KO ile sidik yarıştırmak adına nasıl böyle çamur atabiliyosunuz?
    Bu kadar gözünüz kör olduysa gerçekten bu oyun beyninizi sulandırmış demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

quote:

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

ko bölümünde fazla mesaj yazmıyorum ama birinin wow oyun değil demesinden sonra kendimi tutamadım
    bunu söylediğine göre ya ingilizcen yok oyundan bişey anlamadın ya da mmorpg kavramından haberin yok

ingilizcesi olmayan wow oynayamıyor mu ?
    görev mi war? açıon thoddbot die bi site var wow ansiklopedisi..al sana görev..
    bana sadece şunu söyle wow da sınır lvl a geldikten sonra ne yapabilirsin? hiçbişe. fps bir oyun bitirmekten farkı kalmıyor..aa bitti la ..

ayrıca şahan bile dalga geçmiş

ulen bi düzgün forumunuz bile yok daha gelionuz wow mow dionuz burda

oyunda ki hikayeyi anlamak,kavramak ayrı bir şey.görevleri netten bakıp yapmak ayrı birşey.mmorpg ne demek?biliyor musun?online tabanlı rol yapma oyunu.rol nasıl yapılır?inek gibi git mob kes görev yap pvp yap?bu mu rol yapmak?sana göre buysa tamam ama bana göre bu değil o yüzden tamam da değil.rpg bir oyunda oyunun tamamına hakim olacaksınız ki oyundan zevk alın.misal oblivion bana göre en büyük rpg dir.oyunun türkçeleştirme çalışmaları 2 yıldır sürüyor.çünkü oyunda o kadar fazla şey var ki..birini bile atladığınızda hikaye eksik kalıyor.o yüzden ingilizce görev için lazım değil yanlış anlama.bişey yok demişsin sınır lvl dan sonra ama hiç gelmediğin için bişey diyemiyorum.sen ko nu oyna 83 mü olursun artık ne olursun.sonra gidersin pvp ni yaparsın.eğlenirsin.bizde sıkıntıdan patlarız max lvl da

• ayıptır sorması 15 milyon üyesi olup ta yüzde bilmem ne kadar rate atılmış oyununuzun fd de ayrı bi yeri yok

ayrıca neden gelip gelip ko bölümünde millete sataşıosunuz ?

yapacak bişe kalmadı mı yoksa wowda ?

bıdı bıdı...

ayrıca biri demişki pvp de leg cutmı atılır...sen bilmion datlım mage de reflect damage ne kadar az çakarsan o da sana çakar...takiktir bu..
    acid pot mu atılır.. atma ..oyunda süs diye war zaten bi amacı yok...

bıdı bıdı.. ağzı olan konuşuo be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthalion -- 16 Nisan 2009; 23:21:07 >
  • quote:

ayıptır sorması 15 milyon üyesi olup ta yüzde bilmem ne kadar rate atılmış oyununuzun fd de ayrı bi yeri yok

ayrıca neden gelip gelip ko bölümünde millete sataşıosunuz ?

yapacak bişe kalmadı mı yoksa wowda ?

bıdı bıdı...

ayrıca biri demişki pvp de leg cutmı atılır...sen bilmion datlım mage de reflect damage ne kadar az çakarsan o da sana çakar...takiktir bu..
    acid pot mu atılır.. atma ..oyunda süs diye war zaten bi amacı yok...

bıdı bıdı.. ağzı olan konuşuo be..

Adam yerine koyup cevap veriyorum şimdi bu yazdıklarımı gözünle oku...
    Wow'da karakterler arası çok fazla TL dönmüyor Ko kadar
    Mesela Ko'da +20'lere dayanan item 2000 TL olabiliyorken Wow'da item satışı olmuyor. Aaa bak sen şu işe o bölüme hiç gerek kalmadı.
    Wow'un daha zor öğrenilmesi ve ZEKA gerektirmesi ki çok kişide olmaz.
    Ko'nun BEDAVA olması

Eee cevap bekliyorum...

• KO da itemlerin , gb nin TL etmesi oyunun iyi olmasından değil, k2 nin acizliğindendir.
    Şimdi bi oyuna -18 yaşındaki cocuklar okul harçlıklarını biriktirip, yemek yemiyip gb ye yatırıyolarsa o oyunun acizliğindendir.

Şimdi muhtemelen "kınayt onlayn" sizin ilk MMORPG oyununuz o yüzden size cazip ve çekici gelebilir. Ama ben yaklasık 10 yıldır MMORPG oynuyorum ( ultima online, ko , wow ) KO nun size cazip gelmesi başka bi bok bilmemenizden dolayı. Şimdi sen gidip Blizzard gibi bir firma ile GamersFirst'ü karşılaştırmayı hala düşünüyorsan kolay gelsin sana.

• dayı bende mecburi aylık fatura yatırsam,kestim her mobdan bi raptor +9 çıksa ,ya da her topladığım kowarz
    itemini craft etsem ..heralde hiç bişe anlamazdım oynadığım oyundan gider forumda tırnak kadar bir boşluğu kaplayan wow kısmına pok atardım

bu sürekli böyle olmadı mı ? acaba wow kısmına girip wow şöle böle sataşanlar da oluomu sizde ?
    gerçi bunu yapmak için o kısmı bulmak lazım forumda bi yerlerde

dayı tıkır tıkır paranızı ödeyin..oynayın mmorpg nizi...bizim kospumuz dupe miz tbl miz war isyan ediyoruz
    ama sizde olmayan ve asla hiç te olmayacak bir pvp sistemimiz war..ko yu ko yapan ve şu başyapıt dediniz oyunun yapımcılarının bile ağzını sulandıran pvp sistemi..

wow deilmi

• quote:

dayı bende mecburi aylık fatura yatırsam,kestim her mobdan bi raptor +9 çıksa ,ya da her topladığım kowarz
    itemini craft etsem ..heralde hiç bişe anlamazdım oynadığım oyundan gider forumda tırnak kadar bir boşluğu kaplayan wow kısmına pok atardım

bu sürekli böyle olmadı mı ? acaba wow kısmına girip wow şöle böle sataşanlar da oluomu sizde ?

dayı tıkır tıkır paranızı ödeyin..oynayın mmorpg nizi...bizim kospumuz dupe miz tbl miz war isyan ediyoruz
    ama sizde olmayan ve asla hiç te olmayacak bir pvp sistemimiz war..ko yu ko yapan ve şu başyapıt dediniz oyunun yapımcılarının bile ağzını sulandıran pvp sistemi..

wow deilmi

Büyüde gel öyle polemiğe girelim, en azından bişeyler gör.

• Beyler tam bilmiyorum ama 2 , 3 sefer oynadım wow maryo oynarın wow dan iyi bence
    Bu benim şahsi fikrimdir sizinkinede saygım var tabi belki sizde K.O için aynı şeyi düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenx07 -- 17 Nisan 2009; 10:20:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WonnicK

quote:

dayı bende mecburi aylık fatura yatırsam,kestim her mobdan bi raptor +9 çıksa ,ya da her topladığım kowarz

wow deilmi

Büyüde gel öyle polemiğe girelim, en azından bişeyler gör.

ist ortaköyde bi çay içelim datlım....belki büyütürsün beni
    söylicek şey bulamayınca yaş devreye girer hemen..
    öyle olm alışmışınız herşey hazır..kelime hazneniz bile kıt..neymiş oyun zeka gerektiriomuş.. müdür le gülüyorum olm size ..
    yemiyorsa gidin kendi forumunuzda yorum yapın bura zıplamayın ikide bir...

• Beyler lütfen özel mesajdan tartışın buraya sadece vidio hakkındaki fikirlerinizi yazın yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Level atladım bohuhuhuhuhu

-geç sana vs de bi koyim(recebin ninesi)
  • recep come vs akara..

Not: recep ivediğin konuşmalarına gülenler hayatlarını tekrardan gözden geçirmelidirler..
  • en iyi aion online arkadas adamlar 0 bugla cikariolar oyunu
  • Çoğu kişi Wow'u cidden para verdikleri için seviyorlar. Oynamışlğım ama cidden pve kasma sistemini hiç sevmedim. pvp'sini düşünemiyorum bile vidolarını izledim mage bir vuruyo kaçıyo duruyo vuruyo kaçıyo tamam strateji gerekiyor ama bir oyundada bu kadar pvp sistemi olur mu? Binlerse fonksiyonu olan bir oyun ama zıplaya zıplaya pvp yapıyorsunuz. Zaten adamın arkasından vuramamak gibi garip bir özelli var ne yani arkadan adam yakalamıcaksam o oyunu niye oynarım. Tamam KO'yu çok sevmem ama WoW'u da o kadar ahım şahım bulmuyorum açıkcası. Ve daha adam gibi pvp sistemi olup mükemmel bir oyun sistemi olan oyun varmı onuda bilmiyorum.
  • Ko Dan Bahsetmiyor İşte WOwdan bahsediyor batıyormu bu size?

Ko Gibi Rezalet Bir Oyunun Lafını Agzına Bile Alacaklarını Zannetmiyorum.....

Tbl,Koxp,Dupe,Pedal,10kcılar,DupeYapalımmıDiyenlerVeletler.

Ardreama İnersiniz Millet Birbirine Uzaktan 1231283187241724tane ok fırlatıyor ne oldugunu anlamıyorsunuz

Bordera Gidersiniz Veledin Teki 5Lİ açar Dc Helekine Prede Yoksa Girmekte İmkansız.

-13yaş grubunun takıldıgı bi oyun

-HerTarafı Bug Dolu Ne Yapsan Bir Bug Vardır.

-Bide O Kadar Rezalet Hizmetlere Ragmen Platinium Premium 55Lirakine Buna Para Verendede Bence Kafa Yoktur.

-Ticket Atarsın İlgilenmezler.

Wow Dediginiz Devasa Online Oyunda Kesinlikle Bug,Dupe Koxp yada İllegal Bir Aktivite Bile Olamaz.

Herkes Oyunu Kuralına Gore Oynayınca Belki Zorunuza Gidebilir Ama Legal Playerligi Sevenler Wow u Oynar Elbetteki.

Heleki 15.000.000 Usere Sahip Serverler İnim İnim İnlerken;

Ko Da Sırf Pre Alasınız Diye Server Kapasitesini Kuçultuyorlar.

Siz Ko İle Wow u Boşuna Kıyaslamayın. Bu Dediklerimin Hiçbirini Wowda Goremezsiniz

Ha Ayrıca Burası Ko Bolumu Olabilir Ama Bu Tartışmayı Sadece Ko Ya Bakarak Degil Kıyaslama Yapıyorum.

Bi Para Verip Hakkını Almak Var Bide Alıp Hakkını Alamamak Kopek Yerine Konmak Var. ;)

Keşke Ko Yu Savunabilseydim Ama Elde Tutulabilecek Bişey yok.

Online Gm KOnusuna Gelince Wowda Gm Olmadıgı Zaman Yoktur.

Ko Dada Gm in girdigi zaman yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 19 Nisan 2009; 19:15:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.