Şimdi Ara

RECONNAİSSANCE MAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CYPHERDE KAÇ PARA EDER?

• bunları satamazsın trade e koyamazsın bunlar 30 görevinin haritalarıdır bunlardan 5 tane topla lvl 30 dan 31 e tam 1 lvl atlatır
  • o görevi zaten yaptıysan da at çöpe
  • quote:

Orjinalden alıntı: emresqq

bunları satamazsın trade e koyamazsın bunlar 30 görevinin haritalarıdır bunlardan 5 tane topla lvl 30 dan 31 e tam 1 lvl atlatır

+1

gayet dogru bir anlatım bicimi
  • SAOLN CWP LAR İÇN
    HİKAYEDEN BİŞEY MİŞ:)
  • lvl 30 görevidir 5 tane çıkartır captan fargoya verirsin eğer yaptısan at gitsin para etmez
  • Bunları almak için kimi kesmemiz gerekiyor , bütün akşam koşmaktan perişan oldum yinede bulamadım biri koordinat artı yer tarifi yapabilirmi?
  • El Morad için en kolay yolu kaleden çıkınca hemen sağa dönüyoruz. Tyconların olduğu çiftlikten hemen sola doğru gidiyoruz.

Sol tarafta Morodan Castle da hatırlarsan Guard Patrick vardı orclara benzeyen. O damalardan 1 tanesi Recon yani casus, diğerleri düşman askaeri olarak tanımlanmış. Kaptan dan order ı aldıysan; Recon ile görüşüp report u alman ve diğer 5 adamı kesip onlardan da harita alman gerekiyor.

Tek tek çekip devirmeni öneririm. Ayrıca devirir devirmez Recon ile görüşüp report u al ki diğerleri çıkınca biraz fazla can yakabilir.
    368.000 Exp puan veriyor...
  • karuslar için: luferson kapıdan sola doğru , akreplerin otesinde bulunurlar. zırhlı sovalye tipli adamlar...bunların 5 tanesini kesiyosun ve reconla görusuyosun...eger tek basına gucun yetmezse bi arkadasınla party kurup, kutuyu almak için disband edebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.