bunları satamazsın trade e koyamazsın bunlar 30 görevinin haritalarıdır bunlardan 5 tane topla lvl 30 dan 31 e tam 1 lvl atlatır
o görevi zaten yaptıysan da at çöpe
quote:
Orjinalden alıntı: emresqq
bunları satamazsın trade e koyamazsın bunlar 30 görevinin haritalarıdır bunlardan 5 tane topla lvl 30 dan 31 e tam 1 lvl atlatır
+1
gayet dogru bir anlatım bicimi
SAOLN CWP LAR İÇN HİKAYEDEN BİŞEY MİŞ:)
lvl 30 görevidir 5 tane çıkartır captan fargoya verirsin eğer yaptısan at gitsin para etmez
Bunları almak için kimi kesmemiz gerekiyor , bütün akşam koşmaktan perişan oldum yinede bulamadım biri koordinat artı yer tarifi yapabilirmi?
El Morad için en kolay yolu kaleden çıkınca hemen sağa dönüyoruz. Tyconların olduğu çiftlikten hemen sola doğru gidiyoruz.
Sol tarafta Morodan Castle da hatırlarsan Guard Patrick vardı orclara benzeyen. O damalardan 1 tanesi Recon yani casus, diğerleri düşman askaeri olarak tanımlanmış. Kaptan dan order ı aldıysan; Recon ile görüşüp report u alman ve diğer 5 adamı kesip onlardan da harita alman gerekiyor.
Tek tek çekip devirmeni öneririm. Ayrıca devirir devirmez Recon ile görüşüp report u al ki diğerleri çıkınca biraz fazla can yakabilir. 368.000 Exp puan veriyor...
karuslar için: luferson kapıdan sola doğru , akreplerin otesinde bulunurlar. zırhlı sovalye tipli adamlar...bunların 5 tanesini kesiyosun ve reconla görusuyosun...eger tek basına gucun yetmezse bi arkadasınla party kurup, kutuyu almak için disband edebilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme