Şimdi Ara

Recovery menüsünü açmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm recovery menüsünü nasıl acabilirim ? 3.40 versiyonu yüklü, pil cıkar tak L1 tusuna basılı tutarak dediler ama olmadı 19 defa denedim 5 defada arkadaslar denedi bi türlü beceremedik bu konuda yardımcı olunabilinirmi acaba?

• R1 tuşuyla açılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: miccoli

R1 tuşuyla açılır..

r1 l1 select tuslarını denedim beceremedim, : memory stick varken yokken usb kablosu takılıyken değilken hepsini yaptım 1 saattir kafayı yiyeceğim

• 3.40 versiyon yüklü derken 3.40 OE mi demek istedin? Eğer öyle değilse hiç boşuna uğraşma açılmaz.
  • R1 derken açar açmaz basılı tut R1 e.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chief_X

3.40 versiyon yüklü derken 3.40 OE mi demek istedin? Eğer öyle değilse hiç boşuna uğraşma açılmaz.

işte bi orasını bilmiyorum :s versiyon baktıgımız yerden baktım 3.40 yazıyodu oe mi değilmi nereden anlayabiliriz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

R1 derken açar açmaz basılı tut R1 e.

muhtemelen 2 saattır ugrasıyorum ( kesintisiz değil o kadar abartılı değil yani : ) ama bi türlü beceremedim hatta tek ben değil bikaç arkadas daha vardı onlarda denedi ama beceremedik ya bi topluca beceriksiz grubuna üye olmusuz farkında değiliz ya da bilmediğimiz bişey var
  • Hemen yanında yazması lazım.Anladığım kadarıyla senin varsiyonun orjinal.Bu durumda recovery menüye hiç bir şekilde ulaşamazsın.Versiyonunu kırdırtman lazım.Nasıl yapılacağı psp forumlarında anlatılıyor.Eğer yapamam ve ya uğraşamam diyosan bilen birilerine götür.Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chief_X

Hemen yanında yazması lazım.Anladığım kadarıyla senin varsiyonun orjinal.Bu durumda recovery menüye hiç bir şekilde ulaşamazsın.Versiyonunu kırdırtman lazım.Nasıl yapılacağı psp forumlarında anlatılıyor.Eğer yapamam ve ya uğraşamam diyosan bilen birilerine götür.Kolay gelsin.

teşekkür ederim arkadasım bi şekilde ugrasıyorum zaten çözmem lazım bikaç forumda öcne 3.52 ye sonra 3.90 a yükseltmem gerektiği söylendi denedim ama recovery kısmını acman lazım öncelikle yoksa sıkıntı yasarsın gibi söylemlerde bulunuldu, bi şekilde indirdim kurmak istediğimde could not started uyarısı aldım dosya eksik zannettim 3 farklı siteden indirdim onlarda da aynı sey dedi anlattıklarının aynısını yazdım ama yinede olmadı zamanım olsa götürcem merkeze yaptıracagım bi bilene ama sabah 9 gece 1 calısınca insan zaman bulamıyo istediğini yapabilmek için bende suan network update yi yüklüyorum ne işe yaradıgını bilmeden :d o bittikten sonra kafayı iyice yoracagım daha gün uzun bugün yapamazsam yarın kesin bitirmem lazım ki kardeşim geldiğinde hediye edebileyim :d

• versiyon 4.05 e yukselmesi için sizce onay vermelimiyim ? network update dedim ve 4.05 e yukseltmek için benden onay bekliyor sizce ne yapmalıyım ? 3.40 tan 4.05 e yükseltirsem eger =
    1- netten indirdiğim oyunları oynayabilirmiyim ?
    2- 4.05 ten memnun kalmazsam 3.90 a geri dönüş yapabilirmiyim ( kendim )
  • ceylo dediğin orjinal frimware onunla ne korsan oynarsın ne de aletin zevkine varırsın senin 3.40 dan pandora ile 1.50 ye inip oradan 3.90 M33 ü yüklemen gerek
  • yapma ya :( desene ayvayı yedik tek başımıza yapamayacağız üstüne bide masraf çıktı napalım saglık olsun ozaman tşkler
  • ya bu pandora nasıl bişey ayı bi aperatif sanırım bende yeni psp aldım wesiyon 4.0 kopya oyun acmıyor. tamiciye werdim 4 güne hallolur dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.