Merhabalar. Bildiğiniz üzere oyun şuan indirimde ve baya hesaplı bir rakama elde edinilebiliyor.Bundan dolayı geri dönecek arkadaşların olabilieceğini düşünüyorum.Konu oyuna döneceklerle alakalı baştan yazayım. Hergün saat 3 te başlayıp gece 11 12 ye kadar oyunu oynamaktayım.EU-Kazzak horde olarak oynuyorum.20 den fazla max levele kastığım karakterler var.Oyunda exp kasma üzerine master yaptım denilebilir. RaF yapmak isteyen arkadaşlar varsa veteran account olabilirim. Verebileceklerim: -Kastığı karaktere gerekli olan exp veren heirloomlar.(Fazla exp almanıza yardımcı olan itemlar) -%150 ye kadar 4 5k gold istemeyen tüm Riding skiller. -Bagler Bu konularda elimden geldiğince yardımcı olabilirim.Oyunla alakalı gerçekten ciddi bir birikimim var.Skype üzerinden konuşarak hergün benimle karakter kasabilecek birilerini arıyorum.Yaklaşık 5 yada üzeri karakter kasmak istiyorum.Cross realm olayı olduğundan dolayı nerde kasacağınızın bir önemi yoktur yalnız horde olmanız gerekiyor.Düşünen varsa ekleyebilir, konuşabiliriz.