Şimdi Ara

Recuit a friend ve Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biz iki arkadaşız ben daha önceden oynadım wow u 20 lv a kadar geldim :D oyunu genel hatlarıyla biliyorum ve zevk alarak oynadığım bir oyundu(1 sene önce)
    1 ay sonra 2 arkadaşda key alıcaz ve recuit a friend olarak oyuna başlamak istiyoruz ben geçen sene başladığımda bu vardı, şu anda bu devam ediyormu? ediyorsa nasıl yapabiliriz daha hesap bile açmadık.

Özellikle Dunemaul gibi Türklerin çok olduğu bir realmde oyuna ally kısmında başlamak istiyoruz (Horde de olabilir ama öğrenmek sorun olurmu diye tereddütdeyim)
    Bizi guildine alıp guildinde sözü geçn ve yardımcı olucak arkadaşlar buradan yazabilirlermi Dunemaul ilk tercihimizdir.

Teşekkür ederim.

• Evet devam ediyor .

RAF yapmak için önce biriniz oyunu alacak battle.net hesabı açacak sonra WoW keyini oraya ekleyecek , ardından arkadaşını alt kısımda yer alan menülerden birinde olan recruit a friend ile davet edecek.gelen maile göre arkadaşın da battle net hesabı alıp wow u kaydedince beraber oyuna gireceksiniz, aynı pt ye girdiğinizde Friend kısmında birbirinizi summonlayabiliyorsanız olmuş demektir.
  • Summonlayamıyorsak keyler yandı demekmi? :) ve su andada guild realm arayışındayız...
  • bildiğim kadarıyla türkiye'ye hala recruit kapalı, bunun için sen kayıt olduğunda adres bilgilerin tamamen doğru sadece ülkeni almanya yap.
    arkadaşını davet et ve arkadaşında tüm bilgilerini doğru girsin ve ülkesini sadece almanya yapsın.
    eğer store'dan herhangi elle tutulur bir ürün alıp kargolatmayacaksanız almanya kalmasında sakınca yok. ben iki arkadaşıma bu şekilde yaptım şuan gayet güzel oynuyorlar benimle birlikte.
    görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

bildiğim kadarıyla türkiye'ye hala recruit kapalı, bunun için sen kayıt olduğunda adres bilgilerin tamamen doğru sadece ülkeni almanya yap.
    arkadaşını davet et ve arkadaşında tüm bilgilerini doğru girsin ve ülkesini sadece almanya yapsın.
    eğer store'dan herhangi elle tutulur bir ürün alıp kargolatmayacaksanız almanya kalmasında sakınca yok. ben iki arkadaşıma bu şekilde yaptım şuan gayet güzel oynuyorlar benimle birlikte.
    görüşmek üzere.

Hocam Lineage II oyununun blackbird private serverında OSIRIS diye bir rogue vardı oyunun en iyilerinden sen olabilir misin o? Merak ettim sadece.

Bu arada ben de bir arkadaşımla Recruit a friend yaptım ülkemizi almanya olarak değiştirdik her şey tamam mountu da aldım summon falan da edebiliyoruz şimdi ülkemizi tekrar türkiyeye çevirsek recruit a friend özelliklerimiz gitmez değil mi?

• Niye hala Türkiye'ye kapalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Niye hala Türkiye'ye kapalı?

Sadece Turkiye icin kapali degil. Bazi ulkelerde kanunen raf yapilamiyor. Yani blizzard la alakali degil. Bizim anayasamizla alakali :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

bildiğim kadarıyla türkiye'ye hala recruit kapalı, bunun için sen kayıt olduğunda adres bilgilerin tamamen doğru sadece ülkeni almanya yap.
    görüşmek üzere.

Hocam Lineage II oyununun blackbird private serverında OSIRIS diye bir rogue vardı oyunun en iyilerinden sen olabilir misin o? Merak ettim sadece.

Bu arada ben de bir arkadaşımla Recruit a friend yaptım ülkemizi almanya olarak değiştirdik her şey tamam mountu da aldım summon falan da edebiliyoruz şimdi ülkemizi tekrar türkiyeye çevirsek recruit a friend özelliklerimiz gitmez değil mi?

yok hocam o ben değilim
    tekrar türkiye yaparsan recruit gider mi hiç bilemiyorum cesaret edip denemedim. eğer giderse evlat acısı gibi koyar çünkü
    türkiyedeki yasalara gelince, hangi yasamız düzgün de recruit olayına takmış kafasını devletimiz anlamış değilim. çok saçma ve bi okadarda trajikomik bir ülkede yaşıyoruz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 17 Temmuz 2011; 19:32:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.