Şimdi Ara

Red Alert 3 Ağı. Daima güncel versiyon! Versiyon:1.12

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Red Alert 3 Ağı. Daima güncel versiyon! Versiyon:1.12

Hamachi üzerinden Red Alert 3 oynamak isteyenler için bir ağ kurdum. Ben ve hazırda bir iki arkadaşım var. Forum dan da ilgili arkadaşları bekliyorum. Oyunu daima en son versiyonda yani en güncel yamasıyla oynuyoruz. Korsan olarak oyuna sahip olanların crack i bulması bazen zor oluyor. Şu an olduğu gibi 1.07 ara versiyonunda katılım az olabilir. Asıl yama, denge güncellemesi olan 1.08, kısa zamanda içinde çıkacak. Buluşmak dileğiyle.

Ağ Adı: Alpac RA3
    Ağ Şifresi: 1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 18 Eylül 2009; 21:34:17 >

• Beklenen büyük denge yaması 1.08 patch yarın çıkıyor. Değişiklikler için;
    http://www.gamereplays.org/redalert3/portals.php?show=news&news_id=462403
  • Bir takım ufak düzeltmeler(genel,çoklu oyuncu vs.) içeren 1.09 yaması çıktı.
    http://www.gamereplays.org/redalert3/portals.php?show=news&news_id=470500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 27 Mart 2009; 20:01:42 >
  • beyler benim 1.09'un crack ve serialini bulmam lazım yamayı yükledim oyunu oynayamıyorum bu yüzden sadece Uprising yamasından oynayabiliyorum
  • bende varım yalnız bir sorum olacak red2 de nükleer silahları kapatabiliyorduk red3 dede kapatabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliCndN

bende varım yalnız bir sorum olacak red2 de nükleer silahları kapatabiliyorduk red3 dede kapatabiliyormuyuz?

Malesef öyle bir ayar yok.

Bu arada mevcut en son sürüm1.10 dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orjinalden alıntı: AliCndN

bende varım yalnız bir sorum olacak red2 de nükleer silahları kapatabiliyorduk red3 dede kapatabiliyormuyuz?

Malesef öyle bir ayar yok.

Bu arada mevcut en son sürüm1.10 dur.

Teşekkürler (HAngi günler oynuyorsunuz oyunları ben giriyorum kimse olmuyo hamachi de!)
  • Sınav dönemi olduğundan yazamadım. Beklediğim kadar talep olmadı açıkcası. Çoğunlukta orjinal oyun olmadığı için versiyon sıkıntısı yaşıyoruz. EA de ilk defa bir oyuna bu kadar yama yapmıştır herhalde. Versiyon uymadığı için girmiyorum o yüzden hamachi ye. ELinde orjinal oyunu olanlar varsa lütfen yazsın da ona göre bir plan yaparız.
    Bu arada 1.11 yaması da yolda. Köklü değişiklikler yapacak. Özellikle top secret protocol kısmında. Özelliklerin yerini değiştiriyorlar.
  • Sonunda! Mevcut en son sürüm olan 1.10 için malum şeyler çıkmıştır. Lütfen edinin ve ağdaki yerinizi alın. Özellikle akşamları online oluyorum. Malum şeyleri lütfen buradan sormayınız. Bende zaten orjinal var, sadece çıktığını biliyorum. Deneyip sorunsuz çalıştıran arkadaşım var.
  • Arkadaşlar hamachi de 3 kişi bekliyoruz. Akşamları online oluyoruz. Uzun bir süre. 1.10 yamasıyla beraber malum dosya nette mevcut. Kurup gelin de eğlenelim biraz. Ne zamandır versiyon sorunundan dolayı oynayamıyorduk ağdakilerle. Artık bu sorun da ortadan kalktı.
  • Bence uprisingi multiplayer yapmak için bi patch çıkmalı ya da bi şekilde o yeni üniteleri kullanmamız lazım ra3 te giga fortress ı gördüm, o olmadan multiplayerdan pek zevk alınmıyo.
  • Büyük yama 1.11 çıktı. Fakat katılımın artması beklentisiyle geçiş yapmıyoruz. Bir süre daha 1.10 dayız. 1.11 için gerekli dosya çıkana kadar devam.
  • REDALERT2 YURİS REVENGE buna 10000000000000000000000000 takar. nesini beğendiniz anlamadım
  • sen anlamazsın ..

garena.com dan uyelik alıp çeşitli ounları online oynamak mümkün.
    ra3 - cod4 - cs vcs vs vs

quote:

Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

REDALERT2 YURİS REVENGE buna 10000000000000000000000000 takar. nesini beğendiniz anlamadım
  • Son versiyon 1.11 dir. Malum dosyalar nette mevcuttur. Herkes 1.11 e geçerse güzel olur. Japonların deniz deki abartısını kısmışlar.

Yama için;
    http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert3Patch_111/RedAlert3_english_patch1.011.exe

405mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 6 Temmuz 2009; 17:34:38 >
  • o malum dosyalar nette bir türlü bulamıyorum oyunu 1.11 verisyona çıkarttım gayetde güzel çalışıyor ama iş online oynamaya geldimi olmuoyr izin vermiyor kafayı kıracam yardımcı olan olursa sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Son versiyon 1.11 dir. Malum dosyalar nette mevcuttur. Herkes 1.11 e geçerse güzel olur. Japonların deniz deki abartısını kısmışlar.

Yama için;
    http://na.llnet.cnc3tv.ea.com/u/f/eagames/cnc3/cnc3tv/RedAlert/RedAlert3Patch_111/RedAlert3_english_patch1.011.exe

405mb.

• red alert 3 ü oynadım bikaç bölüm geçtim adam biyre paraşütle iniyo o bölmü geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: stholy

o malum dosyalar nette bir türlü bulamıyorum oyunu 1.11 verisyona çıkarttım gayetde güzel çalışıyor ama iş online oynamaya geldimi olmuoyr izin vermiyor kafayı kıracam yardımcı olan olursa sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Son versiyon 1.11 dir. Malum dosyalar nette mevcuttur. Herkes 1.11 e geçerse güzel olur. Japonların deniz deki abartısını kısmışlar.

Yama için;

405mb.

Cevap geç oluyor ama, online oyun tamamen cd key e bakar. Orjinal oyunun cd keyleri bellidir. O yüzden online oynamanız için orjinal oyun almalısınız.

• ağım: KomutanCagdas
    parolam: abc123

şımarık değilimdir fakat iddialıyımdır, herkesi beklerim :)
  • Hamachi 2 - Red Alert 3 patch 1.12v ağı

Kullanıcı : donanımredalert3
    Şifre : 123456
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.