Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Epic games 179.20 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
12.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • komisyonla ilgili ağzımdan bir şey çıkmadı yanlış alıntı sanırım
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Siz değil hocam. Ortalık karıştı :)

• site saçmaladığı için az önce hata vermiş flood için özür diliyorum

Son durumu söyleyeyim konu sahibide güncelleyebilir: Bimcell hattımla tek şifre üzerinden üye oldum.Pes 2020 için konuşuyorum 78 tlye alınmıyor fakat kredi kartı ile al dediğinizde ödeme yöntemi farklılığından 1.94 tl fazla istiyor 79.94 tlye satın aldım.Site mi rezil benim tarayıcılar mı bilmiyorum ama opera tarayıcısından gizliliği kabul etmediniz diyip durdu internet explorerden siparişi verdim, internet explorerde ise siparişlerimden kodu almaya çalıştığımda hata verdi kodu ise opera tarayıcısından aldım

Pubg aynı yöntemle 39.97 tlye geliyor.0.97 tl fazla istiyor, uzun lafın kısası ürün fiyatının %2.5u kadar ödeme yöntemi farkı diyerek ücret kesiyor ona göre hesaplayabilirsiniz.

20 tl ucuza gelmiş oldu teşekkür ediyorum konu sahibine

Red Dead Redemption 2 Epic games 179.20 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 27 Kasım 2019; 3:0:33 >

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Üye olduysanız alabilirsiniz hocam. Bende bf 5 i kredi kartı ile aldım.

• Red Dead Redemption 2 Epic games 179.20 TL

wirecard firması mobil ödeme şirketi oldugu için kredi kartında bile 2tl komisyon istemiş
  • %2.5 istemiş hocam her üründen 2 tl almıyor. Ürün bedelinin %2.5 u
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

%2.5 istemiş hocam her üründen 2 tl almıyor. Ürün bedelinin %2.5 u
    kredi kartında ürün fiyatı neyse onu almak zorunda firma ama kredi kartı sekmesinin icinde wirecard yazısına basınca wirecard firmasıda para kazanıyor örnek diger sitelerde alışveriş 80tl tutuyorsa kredi kartından 80tl cıkar bu sayfa üzerinde wirecard ile calışılmış 2-3 önemli degil 80tlde ucuz alanlar şanslı
  • Türktelekomluyum giriş yapamıyorum. Şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.K

bayadır pubg indirim bekliyorum fakat ttnet abonesi değilim :( yardımsever biri çıkar mı acaba:)
    Geçen yine düşmüştü. Sık sık düşürüyorlar bu aralar. Daha ucuza bulabilir miyiz :)
  • Rdr2 fiyatı 228, uygun mu sizde? Pc fiyatını takip edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olduysa beni de kabul etti :) Giriş yapabildim. Belki eski ttnet üyesiydim ondan bilemiyorum.

Ancak pubg için zaten 39,97 diyor. Steam de 43,50 çokta büyük bir fark yok.

Hesabı olmayan şansını denesin kayıt olmaya çalışsın. Belki ttnet üyesi olanlara faturaya taksitle yansıtma olayı sunuluyor. Diğer konularda kayıt olanlar belki alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 27 Kasım 2019; 10:12:32 >
  • Fifa 20 alayım dedim ödeme avantajıyla gel gör ki kalmamış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Airkan94

ne saçma bir olay,nereden bulacağım ben şimdi ttnet abonesi.
    Aynen valla bende alacam ama üyeliğe takıldık sıcak fırsatlardan daha bir şey almak nasip olmadı.

• battlefield 5

origin deki satış fiyatı 15.99 dolar bu arada, yani 90 liraya falan geliyor kendi sitesinde de
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    101 tl originde

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    alışveriş yapmak için türk telekom veya ttnet abonesi olmana gerek yok, kredi kartı veya mobil ödeme ile alışveriş yapabiliyorsun. sadece tek şifre diye s... bir üyelik sistemleri var. tek şifre üyesi olmanız gerekiyor
  • Serdar.K kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımcı olabilirim.
  • Hocam normal üyelikle alınabiliyor. Cep no ile üye olabilirsiniz.

• BF V'i Origin'den alacaktik, bunu gorunce Playstore'dan aldik. Daha uygunu yok zaten piyasada. Tesekkurler haber icin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.