Bildirim
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rockstar launcherden almayı düşünüyordum ama mod desteği yapılamayacak gibi türkçe yamayı bile engelleyebilirler. -
300 çok 200 olsa düşünürdüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rockstar optimizasyon işinde ne kadar başarılı olduğunu açıkladığı sistem gereksinimleri ile bir kez daha kanıtlamıştır. Canımsın rockstar. -
Rahatlıkla oynatır.Oyun ağır simulasyona kaçan bir oyun gta v gibi hızlı degil.Gta ile mukayese edilmez oynanış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VPN ile hindistanı seçersek 4.200.00 rupi oda 320 TL ediyor.Rusya Üzerinden ben hesapladığımda 310 TL çıktı.Şuan en ucuz vpn ile rusya sanırım.60-70 TL için ben kafamda soru işareti istemem.Tamam çok yüksek fiyat ama ultimate 379 TL ye aldım. Yalnız bende oyun alınmadı olarak gözüküyor mail filanda geldi ödeme bilgisi ile hayda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 9 Ekim 2019; 22:25:4 > -
Mods klasörü oluşturularak izin verebilirler.Gta v de nasıl mods klasörü açarak oynanıyorsa bu da böyle olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vpn ile rusyadan alınca bir sıkıntı yaşar mıyız? konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? -
1.5 sene önce çıkmış bir oyun için 300 TL çok fazla.
Steam e gelip indirime girmeden alamam muhtemelen. -
Valla ha ben direk satın aldım bende şuan satın alınmadı olarak gözüküyor.Ödeme bilgisi geldi ama ne hediye oyunlar gözüküyor ne de rdr nin kendisi .Dakika 1 gol 1 işimiz var bu launcher ile belli. -
uydurmayalım; pc'ye çıktığında oyun çıkalı 1 sene olacak...quote:
Orijinalden alıntı: Lord De Seis
1.5 sene önce çıkmış bir oyun için 300 TL çok fazla.
Steam e gelip indirime girmeden alamam muhtemelen. -
daha 1 sene olmadı ne 1.5'uğu ? -
oyunu hakir görecek bir şey bulamamış, onu uydurmuş...
bu sene çıkan oyunların hepsini üst üste koysan bi rdr2 etmez... 5 sene önce çıksa ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Ekim 2019; 22:45:7 > -
oyun tüm oyunlar gibi 60$'dan çıkıyor, pc'ye 1 sene geç gelmesi oyunun fiyatını 30$ falan yapmıyor. 300 tl gayet normal bir fiyat kuru düşünürsek. -
malum firmanın her sene aynı çıkardığı çöpleri 300 den satmasına bakacak olursak bence değer ancak ben vpn ile 220 ye falan almayı düşünüyorum -
Anladım hocam çok sağolunquote:
Orijinalden alıntı: claudecan
Rahatlıkla oynatır.Oyun ağır simulasyona kaçan bir oyun gta v gibi hızlı degil.Gta ile mukayese edilmez oynanış. -
Deray pm lütfen.
Edit : Sistem gereksinimleri çok iyi olmuş, önerilen gereksinimleri karşılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 9 Ekim 2019; 22:54:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaman herşeyin ilacı. içinden geçerler valla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X