Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.965
Cevap
273
Favori
467.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş kusura bakmayında hastamısınız siz?
    Adamlar neredeyse zil takıp oynayacak. Oyunun duyurulmasından çok PC'ye çıkmamasına seviniyorlar.
    Oyunu herkes istediği platformda oynasa ne olacak yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Ya arkadaş kusura bakmayında hastamısınız siz?
    Adamlar neredeyse zil takıp oynayacak. Oyunun duyurulmasından çok PC'ye çıkmamasına seviniyorlar.
    Oyunu herkes istediği platformda oynasa ne olacak yani?

Exclusive oyun diye bir şey var. Hiç duymadın mı?

Bu oyunun PC ile ne alakası var? Niye durup dururken gelin güvey oluyorlar?

Zelda'nın oyunu diğer platformlara çıkıyor mu? Nintendo'nun oyunları diğer platformlara çıkıyor mu? Çıkması için bir sebep yok. Çünkü exclusive... Çok istiyorsan PS4 veya XONE alıp oynarsın.
  • Seneye 2017 'bin SonBahar'ında çıkıyor oyun. Ebesinin örekesi :). Neden erken paylaşırlar anlamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Yav bende konsollara exclusive olduğunu. Avatarımda zaten Last Of Us daki Joel var.
    Burdaki sıkıntı fanboyların oyunun PC'ye çıkmamasına hunharca sevinmesi. Oyun PC'ye çıkmayınca ne geçiyor bu fanboyların eline? 'PC ci bebeler oynayamayacak zaaa' demekteki mantık nedir?

• quote:

Yav bende konsollara exclusive olduğunu. Avatarımda zaten Last Of Us daki Joel var.
    Burdaki sıkıntı fanboyların oyunun PC'ye çıkmamasına hunharca sevinmesi. Oyun PC'ye çıkmayınca ne geçiyor bu fanboyların eline? 'PC ci bebeler oynayamayacak zaaa' demekteki mantık nedir?

Hani PC oyuncuları zengin, konsolcular ise fakirdi? Elinizin kiri... Alsanız ya bir tane PS4, bir tane de XONE...

Biz PC topluyoruz, siz niye konsol alamıyorsunuz? Oyuncu dediğin her platformda oyun oynar. Şımarıklık yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Ekim 2016; 19:03:21 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmamak lazım. İsteyen istediğini alsın. Ayrıca PC oyuncusu olduğumu nereden çıkardınız? Exclusive oyunları PS3'de, diğerlerini PC'de oynuyorum.

• Bitmedi şu sidik yarışı. Gamerım diyen adamda iyi bir PC olur birde yanına konsol ekler. Çıkan oyunların %70-80'ini oynayabilir. zaten eskisi gibi exclusive oyunda kalmadı. RDR1 PC'de olmadığı için adamlar haliyle 2. oyunu PC'ye çıkartıp ek maliyet yaratmak istememiş olabilir çok normal bir şey bu. Bu oyunu bekleyen tayfa konsolcu tayfa zaten. Sen bu oyunu deli gibi bekleyip şu vakte kadar hala ilkini oynamamışsan kusura bakma ama sana yapacak bir şey yok. Bu oyun Ps4 exc olsun xoneı olan adam ps4 alır. PC exc deseler konsolu olanlar gidip pc toplar. Sende evinde PC bu oyunu bekliyorsan gidip konsol alacaksın bu kadar basit. Ha adamlar PC'ye çıkarır mı? Olabilir ama eş zamanlı çıkmaz. GTA gibi 1-2 sene sonra gelir.
  • quote:

1. Oyunun gerçekten Hype olması.

2. Oyunun zamanına göre çok çok iyi olması.

3. 1. ve 2. Oyun dahil sadece konsollara çıkması.

4. Red Dead Redemption konsola çıkarıp PC'ye gelmemesi.

5. RDR Zamanına kadar Fps ve Çözünürlük tartışmalarını olmaması akabinde oyunun ps3'te 480p de çalışmasına rağmen hâlâ harika gözüküyordu.

6. RDR otoriteler tarafından çok konuşulan oyun oldu hâliyle PC'ye gelip gelmeyeçeği tartışılıyordu.

7. RockStar, Pc için bu oyunu çıkartmayı düşünmediklerini söyledi.

8 . Pc'i kullanıcıları orada burada sürekli rdr oyun haberlerine bir " ahh " çekip yorum atıyorlardı" bu oyun pc ye neden çıkmıyor yaaa", demesi.

9. Gelen dedikodularda Pc kullanıcıların sürekli pc de gelecek Remastared sürümünü ve üçüncü RDR oyunu için serserenişte bulunmaları.

10. Bu sitede konsol (PS, Xbox) ve pc kullanıcıları bir birine boh atarlar :D.

Sonuç : eee konsol kullanıcılarına RDR2 (3 oyun ) yine pc 'ye çıkmayıp umduklarını bulamadıkları icin gömüyorlar pc kullanıcılarına :D

• Guru_Meditation kullanıcısına yanıt
    henüz bir açıklama yapılmadı onunla ilgili. bence kesinlikle gelecektir
  • bende hala ilk oyun ps3 duruyor. makinada duruyor ama oyunu acipta 1saat oynamamisimdir. Ama remastered ciksin ps4 ya onu alim onu oyniyim.
  • Red Dead Redemption = 1152x640 (QAA)

480p degil o ps2 cozunurlugu.

https://forum.beyond3d.com/threads/list-of-rendering-resolutions.41152/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

Remastered kesinlikle çıkmayacak mı PS4 için şimdi ? Remastered çıkmayacak diye bir söz etti mi Rockstar ?
    İlk oyunu Xbox360 a almıştım, biraz oynayıp devam edememiştim ama muhteşemdi gerçekten.Eğer remastered kesin çıkmayacaksa xbox'ı yıllar sonra tozlu rafından çıkarıp şu oyuna başlayayım...Zira ilkini oynamadan ikincisini oynamak oyuna ihanet olur

Yeni oyun gelmeden Remastered sürümünü çıkaracaklarını düşünüyorum ama kesin bir açıklama yapılmadan net birşey söylemek de zor. Umarım getirirler ilk oyunu daha önce oynamamış kişiler için çok güzel olur.

• Hem IGN hem GameSpot livestream yapicak bugun

Linkleri:

IGN:
    IGNyoutube
    IGN Live: Red Dead Redemption 2 Trailer #1
    https://www.youtube.com/watch?v=-4JHq7KLWZ4

Gamespot:
    GameSpotyoutube
    Red Dead Redemption 2 Announcement Livestream
    https://www.youtube.com/watch?v=_4UCho4sMzo

• Akşam 6'da ilk video geliyor, kemerlerinizi bağlayın, kalbi, diyabeti, tansiyonu olan ilaçlarını önceden alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Akşam 6'da ilk video geliyor, kemerlerinizi bağlayın, kalbi, diyabeti, tansiyonu olan ilaçlarını önceden alsın

Merakla beklemedeyim ağzımıza balı çalıp hadi bekleyin şimdi diyecekler..

• Şimdi duyuru erken gelince daha çok sabırsızlanıyor insan. Muhtemel ertelenmeleri de göz önüne alirsak en iyi 2017 ocak subat gibi tarih bekliyorum.

• Oyunu Eylül, Ekim, Kasım gibi bekliyorum. Hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunu Eylül, Ekim, Kasım gibi bekliyorum. Hadi bakalım.

Tebrikler. Bütün sonbahar (The Fall) aylarını saydın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunu Eylül, Ekim, Kasım gibi bekliyorum. Hadi bakalım.

Tebrikler. Bütün sonbahar (The Fall) aylarını saydın hocam

• İyice meraklanmaya başladım. Rockstarın ilk sadece bu nesle geliştirilen oyunu geliyor. Acaba grafikler nasıl,animasyonlar nasıl baya merak etmeye başladım. Son 1 saat 45 dk. O kadar merak ediyorum ki baya ediyorum Gelecek Gtalar neye benzer bu oyun nasıl olacak hepsine ilk bakış için son dakikalar.En son 5 sene öncenin teknolojisiyle Rockstardan bir trailer izlemiştik bakalım şimdi neyle karşı karşıyayız.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.