< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (929. sayfa)
-
-
bu oyunla alakalı tek tereddütüm ingilizcemin pek iyi olmaması ve bir de bu western temasını sevmiyor olmam, o pek mühim değil de ingilizce konusunda kararsızım... yani şöyle söyleyeyim ingilizcem hiç yok değil birçok ingilizce oyunu oynadım bugüne kadar az çok görev açıklamalarıyla yönlendirmeleriyle oyunları kavradığım oldu sizce zayıf ingilizceye rağmen alıp oynanır mı bu oyun? ona göre oynamayı planlıyorum açıkçası
-
Hikayeyi anlamak icin yuksek ingilizce bilgisi gerekmiyor. Orta seviye ingilizcemle cok rahat oynadim oyunu. Oyunu oynarken kesinlikle hikayeli yan gorevleride yapin. -
muhtemelen hikaye anlatımını ve diyalogları kaçıracağım ingilizcem maalesef o kadar iyi değil fakat bir şekilde konuyu anlarsınız diyorsanız bu durumu göz ardı edebilirim sanırım :)
-
Evet bizzat hançeri saplayan Rockstar'ın kendisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DelNajamuhtemelen hikaye anlatımını ve diyalogları kaçıracağım ingilizcem maalesef o kadar iyi değil fakat bir şekilde konuyu anlarsınız diyorsanız bu durumu göz ardı edebilirim sanırım :)
Hocam ortalama ingilizceyle hikayeyi rahat çözersiniz, yalnız detayları kaçırmanız muhtemel, forumdan birisi bütün bölümleri altyazılı olarak çevirmiş, oynadığınız bölümü oradan tekrar izlerseniz detayları da kaçırmamış olursunuz. Çünkü hikayenin güzel detayları var.
Ayrıca oyunu hikayeden ibaret oynamayın, yan görevler, süreli yan görevler, rastgele çıkan görevler için oyunu hazmederek oynayın, bölümleri görevleri yapmak için aceleci davranmayın, her bölümün geçtiği zaman diliminde farklı güzel yan görevlerde mevcut..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 30 Mart 2021; 1:15:25 >
-
-
-
malesef
-
Bu ara hazır da kapanma varken hikaye tarafına bir kez daha girişesim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valentie'de UFO gördüm..
-
Hocam takibimden kaçtıysa kusuruma bakmayın, nereden aldınız?
-
Ekşişeyler'de Arthur Morgan ile ilgili yazılmış bir yazı okudum. Oyunu bitirmeyen okumasın ama diğer arkadaşlar mutlaka okusun. Karakterin derinliğini anlatan bir yazı. Ben çok beğendim.
Oyunu bitirmeyen okumasın, spoiler mevcut.
Oyunu bitirmeyen okumasın, spoiler mevcut.
-
çok güzel bir yazı olmuş arkadaşın ellerine sağlık -
Yazilanlari biliyordum ama yine de soluksuz okudum -
Arkadaşlar bi sorunum var oyunda cesetler çürüyüp iskelete dönüşüyor normalde ama nedense bende olmuyor kamp ateşi kuruyorum cesetleri uzaga koyarsam kayboluyor yakına koayarsamda sadece kana bulanıp kalıyorlar iskelete dönüşmelerini adım adım izlemek cok zevkliydi sizde de böyle mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayvan cesetleri öyle oluyor diye biliyorum hocam insan cesetleri için geçerli değil söyledikleriniz -
İnsan cesetleri icin söylemiştim bunu oyunu ilk oynamaya başladığımda iskelet olana kadar görebiliyordum şimdi olmuyor guncelleme ile kalktı mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Manor'daki hayalet...
-
Online oynayan var mı? Psn:bakibk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X