Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Olasılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Red Dead Redemption 2 ps4de özel sürüm olacakmış sizce türkçe olma ihtimali varmı

• rockstar şu ana kadar tr dil sunmadı oyunlarında . ps4 exc oyun olmayacağından zor tr dil olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 24 Ekim 2016; 10:22:23 >
  • ps4'e ozel icerik olacak, oyun genel olarak konsollara ozel. yani xbox tarafina da cikacak.

sadece playstation'a cikacak olsaydi tr destegi kesin gelirdi hatta belki dublaj bile gelirdi. ama su hali ile olasilik dusuk. insallah olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Türkiye kararlı bir şekilde bastırırsa Türkçe olma olasılığı çok yüksek ama bizimkilerde o vizyon ve potansiyel var mi? Sanmam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha oyuna 1 sene var...

Türkçe altyazı için ne yapmamız gerektiğini bilen arkadaşlar varsa örgütlenelim; facebook, twitter yardıralım.. Ya da başka bişey...

Bu R* 'ın oyunları TÜRKİYE'de "Uncharted" dan daha mı az satıldı arkadaş! Kaldı ki dublaj falan istemiyoruz, en azından "altyazı"yı hakediyoruz

• GTA V in satışlarından sonra "satmıyor" diye bizi kandıramazlar. Eşşek yüküynen satıyor. Bir türkçe dil ekleselerde zevkle oynasak.
  • Turkce nedir abi. yok yani bilip bilmemekle ilgilsi yok. sanki 20.yuzyildan beri turkce oyun cikiyorda , yok su oyunda turkce olur mu yok olmaz mi. Bu ne ya. Daha surda 2010 dan beri adam akilli turkce oyun geliyor. Her oyun turkce olacak mi diye konu gormekten biktim. Gidin pc de yamali yamali oyun oynayin.

Burasi konsol bolumu settings den bakarsin ayarlarda turkce varsa oynarsin. Bu ne ya . Tamam turkce oyun guzel birsey . Ozellikle ana dilinde oynamak guzel de . Turkce oyunu oynayip bitiriyorsun sonra gidip baska bir oyunu oynarken " acaba turkce" mi diye boslukta kaliyorsun. Benim turkce, ingilizce yada macarca ile saplantili degilim.

Yurt disinda Herhangi oyunda Gidip bir tane Moldova ps forumunda surekli " moldovoca" dili var mi diye konu acip duruyorlarmidir? Ben bu kafayi anlamiyorum. Acmayin artik soyle konular Kendinizi gelistirin biraz.

Ya su kafayi degistirin yada google a arattirip durun. Ayrica bu fiyatlarla turkce oyun moyun gelmez. Oyun 60$ 230 tl ! Cus! . Nereye ne saticak da turkce oyun cikaricaklar. Turkiye de Turkce oyun oynamak Sömürüden baska bir halt degil. Katilirsin katilmazsin. Bu benim fikrim. Kac tane exc oyun geliyorda turkce oluyor? Hadi 230 tl den 20 oyun alsan 2yilda 4 600 yapar. Biraz daha koy 6k ya guzel bir ingilizce kursuna gidip hem yeni dil ogrenirsin hem de oyunlarda o dogalligi yasarsin. Yeter artik

•  Red Dead Redemption 2 Türkçe Olasılığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.