< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 18 Temmuz 2020; 0:14:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 18 Temmuz 2020; 0:14:9 > |
Amatörlüklerinin kurbanı oldular. Şirketleşmeden, buna hakları varmış gibi 'gamepass' olayı oluşturmaya calıştılar. Büyük ahmaklık ! Çekirdek ekip akıl tutulmasına uğradı heralde. Bu işin içinde bu kadar olup da bunun, ilegal bir yapı olduğunu insan nasıl akıl edemez ve para olayına kendini bu kadar kaptırır. Yapıcaksan kimseyi incitmeden önceki yamalarda olduğu gibi bağış yapanlara önce dağıtır, bir süre sonrada ücretsiz paylaşırdın. Kimsede rencide olmazdı. Bence kimse uğraşmasın, kendi pisliklerini kendileri düzeltsin. Hayat tecrübeden ibaret...
|
ben oyunu bitirdim ama bu yama mevzusuyla alakalı arkadaşların gerçekten büyük bir emek verdiği âşikar.
Ancak izledikleri yol çok yanlış, burada sonuçta yasal haklarının Rockstar'a ait olduğu bir yapım var ve hiç bir hukuki izin olmadan bunu Türkçeye çevirip bunun üzerinden aylık para kazanmak falan gerçekten inanılmaz gereksiz ve yanlış işti. Bağış mantığı ile yapılması en doğrusu ve kendileri için en az risksiz olanı iken tahminimce gelen ilgiden dolayı gaza gelip bu şekilde yanlış bir yol izlediler. Bu tarz işler referans işidir yani CV'ne falan koyarsın ileride sana referans niteliği taşır, tutup kâr amacı falan gütmek gerçekten büyük hata, bu işi yapsalardı illa ki yine yapımcının radarına gireceklerdi ve daha kötü sonuçları olacaktı belki de üzüldüğüm nokta hem onların emeklerine yazık oldu hemde türkçe yama bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. bu arada oyunda ağır bi ingilizce falan da yok bilmediğim kelime falan bile çok azdı hatta onlara bakmak falan zevkli oldu benim için ingilizcesine az çok güvenen herkese tavsiye ederim. Zaten artık alternatifleri de kalmadı |
Şu an twitch.tv/jahrein canlı yayınında CanLenKrow diye biri çıkıp konuşuyor ama keşke SÖZDE "her şeyi açıklıyorum" derken, buraya çeviri grubu ve şakşakçılarının gelip insanları kışkırttığını, ONLARIN DA hakaretler ettiğini, hatta "Take Two 3-5 ölücünün mailini mi dikkate alacak. Mail atmazsanız şöylesiniz böylesiniz" diye insanları kışkırttığını da söyleseydin. İnsanları siz kendinize düşman ettiniz.
Ya da o terörist diyen üyenin, sadece 1 kişi olduğunu ve fake üyelik olduğunu da söyleseydin. Yayında öyle bir anlatıyor ki, sanki bütün DonanımHaber adamlara terörist demiş gibi anlatıyor. Altı üstü 1 kişi söyledi ve o kişi banlandı. Walkür o caps'i bana da ekşisözlük'ten göndermişti. Her iki tarafın da hataları oldu, sanki kendiniz pürü pakmış gibi anlatmayın. Kendi discord'unuzda sizi eleştirenlerin ne anası, ne babası, ne fakirliği, ne şerefi kaldı. Hatta forumun da. Discord'da insanlar sizi eleştiremiyor bile, direkt banlıyorsunuz. Sizin hatalarınız daha çok bunu kabul edin ya da etmeyin, durum bu. Kaç kere özür dileyip, aynı şeyleri yapmaya devam ettiniz. Geçen haftaya kadar ben de "neden Take Two'ya şikayet ediyorsunuz ne gerek var?" diyordum, Açıklamalı özür konusunda artık bu işin tatlıya bağlanması gerektiğini söylemiştim ama artık ben de üzülmüyorum size ne yazık ki. Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz. Rüzgar ekip fırtına biçtiniz. İnsanları kışkırtarak ne elde etmeyi planlıyordunuz ki? Öz eleştiri yapmadığınız sürece hayatınızın hiçbir alanında başarılı olamazsınız. Birazcık da öz eleştiri yapın. |
Milenyum çağının ve internetin içini boşalttığı önde gelen kavramlardan biri. Şimdilerde ise artık internet meme'i oldu "emeğe saygı +rep" demek.
Lisede bir arkadaşım bu emek kavramıyla ilgili şöyle demişti "Sıçtığım bokta da bir emek var, buna da saygı duyun o zaman" |
vay arkadaş hesap doğruysa turkceatlyazı sitesindeki altyazıların toplam değeri 125 trilyar dolar civarı.
|
yama pass valla kapitalist sistemin bile aklına gelmez. neyse benim bekletim de ilgim de yoktu ama hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum . hayırlısı ne diyim. kantarın topuzunu kaçırmışlar . ya mesela ben warhammer 40k kitapları var arada geçen olayları özet olarak forumara falan yazıyorum. kitap özet pass diye sistem kursam haa vallah süper fikir
|
Yok çeviri işi bitmişte, yok çevirmenlere saygısızlık yapılmışta, yok artık kimse çeviri yapmazmışta bla bla bla.
Çeviri yapan malum kişiler vatandaşı aptal yerine koyacak sonra şakşakçıları hala konuşacak.. Alemsiniz vallahi. :)) Burada şakşakçılık yapacağınıza öncü olun, herkesi bir araya toplayın ondan sonra derdimizi oyun firmalarına yanalım. |
size ne yahu. adamlar kapalı grupta abonelikle çıkarırsa size ne. almayın o zaman.
korsan oyun alıyorsunuz, korsan film izliyorsunuz, korsan kitap okuyorsunuz(onda şüpheliyim gerçi), korsan maç yayını izliyorsunuz. ama adamlar yama satıp satınca doğrucu davut kesiliyorsunuz. beleş olsaydı ne telif hakkı derdiniz ne vergiyi sorardınız. sizin biz cigerinizi biliyoruz beleşçiler. ha bu arada konuyu açan bir konuda haklı. ortada rockstar'ın ihtarı falan yok. çeviri grubu ya tepkilere kızdı ya para meselesi vb oldu. vaz geçtiler geri adımda atamadılar olay çok büyüdü vb. bu konuda eleştirilmeleri haklı. yani öyle zafer kazandık şikayet ettik diye sevinmeyin. rockstar'ın işi gücü yok sizin kıytırık şikayet maillerinizle iş yapacak öyle mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdncvrl -- 17 Temmuz 2020; 18:35:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 18 Temmuz 2020; 0:7:5 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 17 Temmuz 2020; 22:4:49 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 18 Temmuz 2020; 1:56:53 > |